@SilvioPlatje
- 2020
jammer, na aankomst bleek het tot 1 augustus gesloten te zijn. je kon wel de parking op,restaurant gesloten. een ster omdat de eigenaar niet de moeite neemt het te melden.

Top plek en uitzicht fantastisch,heel rustig, logisch, 3 plekken op gras gelukkig geen voorzieningen alleen drinkwater en toilet op loopafstand.
Wat een mooie plek, top als je niets nodig hebt. Zo relax en maar 2 buren 😉 wat een uitzicht.

oke,het klopt allemaal wat andere reviews melden. herken niet de vorige review. grote camping, sanitair uitstekend. prijzen op camper contact kloppen zoals gewoonlijk niet. nu camper zonder stroom 490 kronen zonder douche, extra betalen. het is vakantietijd het is overal best druk.
prima plek om een nachtje te zijn. niet de mooiste plek,maar heerlijk gegeten en een vriendelijke eigenaar. 200 zonder elektra maar schone douche en toilet. op het terrein word nu aan verbetering gewerkt
mooie plek, klopt, geen faciliteiten zoals aangegeven. maar vergeleken met veel andere camperplaatsen goedkoper maar mooier. relax aan een riviertje.
de wind is niet een groot probleem maar is gewoon geen lekker plekje. gravel veel schuin...een zootje. uitzicht de zee oké.
wat een fijne plek...lijkt op wild parkeren. toffe eigenaar met mooie plannen. helemaal eens met de vorige review. leuke mensen trouwens. wij komen terug.
wij sluiten ons helemaal aan bij voorgaande reviews. het is in de middel of nowhere ...denk ik. de moeite waard om van de rust te genieten. privé toilet geen douche.
prima plek en met de voorgaande reviews mee eens. top lui prima shop. wij betaalden 20€ kleine camper geen stroom nodig. douche nog niet geprobeerd

als je niets nodig hebt is dit een prima plek. wel een heel vriendelijke familie die je gratis een plek aanbied. bij de automatenhal [geen pin] met een interessant aanbod is een toilet.
Willem en Joke, bedankt voor jullie gezellige ontvangst in het Hotel Restaurant. wij hebben met ons campertje top gestaan op het grote grasveld omringd met bomen. super douche en toilet. prima gegeten en gedronken. als wij weer in de buurt zijn komen wij aan.
ondanks een onaangekondigd bezoek werden wij vriendelijk ontvangen door Albert, die net terug was van vakantie en eigenlijk de volgende dag weer open ging. top plekje alles voor elkaar, klein maar fijn.wij komen graag terug.
mooie plek, aardige havenmeester, prima en schoon sanitair door corona ruime plek enz enz
Alle reviews gelezen,het klopt allemaal. super rustig plekje en hele aardige eigenaren. wij komen zeker terug. Groetjes Silvio
super plek, mooi uitzicht, mooie omgeving en vriendelijke eigenaar. wij komen zeker terug voor een paar dagen strand wandelen