@Silwie
prima camping tussen de belangrijkste bezienswaardigheden. Er is een zwembad, wasmachine én je kunt brood bestellen. Sanitair is goed.
Er is stroom en water. Toiletten zijn niet schoon. Douche heeft alleen koud water
prachtig gelegen camping met veel extra’s. Poetsen zou beter kunnen
kleine, vieze camping. Overal ligt afval. De douches zijn al maanden niet gepoetst. Als je er niet perse heen moet, ga dan NIET.
Camping heeft alles wat je nodig hebt, maar is te duur. 160pln voor 1 nacht. Sanitair is niet schoon.
wij vonden het helemaal niks en zijn doorgereden
Prachtige plek voor zeker 10 campers. Het museum heeft toiletten en een wasbak met warm water. Wij betaalden 4euro voor de nacht.
Mooie. plek. ‘s Nachts rusrig. We stonden alleen. WC’s en afvalbakken. Verder geen faciliteiten. Prima
wat een superlokatie! We waren er helemaal alleen en hoefden daarom maar 10euro te betalen. Stroom en sanitair inclusief!
Prima camping. Aardige eigenaresse. Omdat het nog vroor was het sanitair niet aangesloten en mochten we in haar huis douchen en de WC gebruiken!
prima plek voor een overnachting! Wij waren helemaal alleen!
Prima, eenvoudige camping. Douche in de sauna was heet! Toiletten waren gesloten omdat het ‘s nachts nog vriest. Wandeling naar het dorp is saai, beter fietsen.
33 euro is best veel, maar wij waren blij dat er een camping open was. Het sanitair was schoon, hete douches én vloerverwarming! Terwijl wij de enige gasten waren! Super!!
Sitecode: 42074
mooie plek aan visvijver en met prachtig uitzicht op het kasteel. Sanitair is goed. 120 zloty
grote camping, grote plaatsen. Prima sanitair. Vlakbij de zee en een supermarkt. 36euro per nacht.
Prima, kleine CP, naast de manege. Vriendelijke eigenaar. Alleen WC’s, geen douche. Betalen: 10+4 (stroom) in een envelopje doen. Braunschweig is prachtig en gemakkelijk te doen op de fiets. Wij zijn ook nog naar Wolfenbüttel gefietst. Aanrader!
Wij vonden het wat rommelig, vooral door de vele vaste caravans. Ook langs de waterkant was het bijna onmogelijk om te wandelen. Van deze mooie plek is met wat inspanning een prachtige camping te maken.
Mooie, grote plaatsen. Betalen en code halen in de brouwerij is makkelijker dan over internet. Er zijn maar 2 douches voor 40 plaatsen, waarvan er maar 1 gebruikt kan worden omdat er maar 1 deur is voor deze beide douches. Wie dit bedacht heeft!!!
wij hebben hier een paar dagen gestaan. Grote plek, prima sanitair, lekkere broodjes. Stroom en douches met een pasje. Prima!
prima plek vlak bij het dorp. Wij hebben hier erg rustig geslapen. Bakker vlakbij!
wij hebben hier heerlijk geslapen. Met de S Bahn naar Stutgart en Esslingen. Lidl ligt naast het station van Wernau
parkeerplaats helemaal vol met auto’s. De 2 plaatsen voor campers ook. 2 plekken is ook belachelijk weinig voor deze omgeving! Wij zijn doorgereden naar Wernau.
Mooie CP. Grote plaatsen Heerlijk rustig. Het enige wat ontbreekt is een douche en WC. Aanrader voor 8euro inclusief stroom!
Wij hebben meerdere keren gebeld om een reservering te maken, maar er werd niet opgenomen. Heel vervelend. Zet er dan een antwoordapparaat op!
Prachtige camping, grote plaatsen. Super sanitair. Broodjesservice. Kost bijna 50euro, maar dan sta je tenminste niet 1 meter vanaf je buren, zoals vóór de camping
Prima camping. Toen wij er waren was er plek zat, dus we lagen aan het meer! Super sanitair, lekkere broodjes. Wel prijzig, 51 euro!
Ligging bij het prachtige dorp is perfect. Camping is niet best onderhouden. Sanitair ook matig. Te duur voor wat ze bieden. (37euro per nacht)
terrassencamping met allemaal vaste plaatsen. De onderste weg is voor campers en caravans. Plaatsen zijn goed, aan een riviertje. Sanitair voor dames is gerenoveerd, heren nog niet. Restaurant en bar waren dicht. Stadje ligt op loopafstand. We betaalden 37euro met tax.
De plek waar we stonden was prima, maar dat was dan ook het enige. We moesten 9 euro betalen voor 2uur te vroeg inchecken! 1 overnachting met 2 personen 37euro! Stroom 5,50euro. Dus 54euro voor één nacht. Daarbij veel last van de autoweg. Douchen was onmogelijk, want gezamenlijk aan- en uitkleden doen wij echt niet. Dus: belachelijk duur!
prima camperplaatsen. super sanitair. jammer dat onze TV het niet deed, waarschijnlijk door het ernaast gelegen vliegveld.
Prima plek om te overnachten. Rustig, zeker 10 plaatsen. Geen stroom, wel water.
Ik weet niet wie deze lokatie heeft toegevoegd, maar deze camping bestaat niet! Er is daar helemaal niets! Gelukkig was er in Bonneval, overigens een onverwacht leuk dorp, een CP waar we terecht konden!
Prima CP. Tip: als je met de fiets naar Angouleme gaat, sla dan vanaf de CP linksaf. Rechsaf is een erg slechte weg.
Er zijn alleen nog parkeerplaatsen voor auto’s, en overal parkeerautomaten (50ct per uur, ‘snachts gratis). Wij waren vrij laat, dus we hebben dubbel geparkeerd, en ‘s morgens een kaartje gekocht. Is goed gegaan, maar ik denk dat dit niet de bedoeling is. Er stonden ook maar 3 grote campers.
Grote afgescheiden plaatsen. Prima sanitair. Groot zwembad, maar nog héél koud water, broodjesservice en bar. Restaurant is nog gesloten. Minpunt: 35euro per nacht is best veel
Kleine parkeerplaats voor gewone auto’s. Dan nog ruim 2km lopen, rijden kan niet omdat de weg is afgesloten, naar de mirador. Nergens een plek om camper te parkeren.
Prima camping. Paar minpuntje: de plaatsen zijn eigenlijk te klein en de douches idem. Te klein, en er is niet één haakje, dus handdoek, kleding, alles, wordt nat.
Prachtige plek, zo dicht bij het mooie dorp. Om binnen te komen is idd wel een dingetje. Geen beheerder gezien. Jammer dat er geen toiletten zijn. Entree kost 12euro. Alles wat je extra wil, moet je bijkopen.
prima camping met leuk restaurant!
plaatsen zijn erg klein en ongelijk. Te smal om stoelen buiten te zetten. Satelliet werkt nergens. Water in douche is lauwwarm. Wat ons betreft zeker geen aanrader.
prima CP op loopafstand van de leuke stad. Het geluid dat de brug maakt bij wind is niet storend
goede plek om een nachtje door te brengen!
prettige camperplaats met superveel en schoon sanitair.
Toen wij aankwamen stonden er al ruim 20 campers, en was er nog plaats genoeg voor nog eens 20! 5 minuten vanaf het bedevaartsoord, prachtig toch!
Grote parkeerplaats op 5 minuten lopen van het stadje. Super! Wij hebben er niet overnacht.
de plaatsen zijn klein en het sanitair erg gedateerd. wij vonden het niet goed. de eigenaar is behulpzaam, maar met de verkeerde dingen bezig. wc’s en douches vernieuwen is belangrijker, en zorgen voor warm water
prachtige plekken aan de kust. Geweldig sanitair. Geen broodjes of winkeltje. Op de elektrische fiets naar Setubal is goed te doen.
kleine plaatsen. Verouderd sanitair. Te duur voor wat ze bieden
prima camping op 3km vanaf het centrum. Broodjes en winkeltje. Groot zwembad. Net sanitair. Aanrader!
geweldige CP! En alles gratis, zelfs de stroom. Wel maar 5 plaatsen
prima camping als je op doorreis bent. Verwarmd sanitair, broodjes, binnenzwembad.
Plaatsen zijn ruim met afscheiding. Wifi is uitstekend, maar warm water hebben ze nooit van gehoord. Jammer
De camping wordt verwaarloosd. Er is absluut geen onderhoud, en overal ligt rommel. De meeste plaatsen zijn veel te klein, of er staat een boom in de weg. Pluspuntje: de douche is heerlijk! Maar de prijs van 35euro is belachelijk veel. Nog geen 20 waard.
prachtige camping. zo zie je ze zelden
voor hetgeen geboden wordt is de camping belachelijk duur. Wij betaalden 50euro per nacht!
prima camping. Mooie, grote plaatsen. Sanitair is goed. Goeie ligging om stadje te bezoeken. Prima prijs: 20euro
sanitair is sterk verouderd. plaatsen zijn groot. te duur: 30euro
prachtige camping. mocht er eens geen plaats zijn: aan de overkant is nog een camping die niet in campercontact staat
prima camping. grote plaatsen. sanitair is beperkt, maar alles werkt. mooie fietsroute naar Chambéry.
prima cp om Dijon op de fiets te bezoeken. Sanitair is beperkt maar schoon. Lekker vers brood en ‘s avonds frietjes!
prima camperplaats, al is boeken, alleen over internet, erg lastig want internet in Duitsland werkt niet altijd. Betalen was ook superlastig: alleen mét PayPal.
Camping ligt prima. Kloosters gemakkelijk op de fiets te bereiken. Sanitair is matig tot slecht, dus 30 euro per nacht is veel te veel voor een kleine plaats. Dit kan ook niet met een kop koffie worden afgekocht
prima camping. zeer gastvrije eigenaar, die je voor 5 euro naar boven brengt.
Sitecode: 2032
Prima camping, maar het telefoonnummer om te reserveren klopt niet. Moet zijn: 0389426476
Ligging aan het meer, op fietsafstand van Sirmione, is prima. Sanitair is schoon, maar er is geen toiletpapier, douches zijn veel te klein, afwassen met koud water! Geen wifi. Dus: 40euro is veel te veel
Prima camping. Super sanitair. 30euro per nacht. Pinnen kan wel. Aardige ontvangst
Prima camping. Ruime plaatsen. Super sanitair. Goeie fietsweg naar Klagenfurt. 33euro per nacht.
CP is niet gesloten zoals campercontact vermeldt! Eigenaar beklaagde zich hier, terecht, over! prima sanitair, wel erg smalle plaatsen.
Plaatsen mochten groter zijn. Een uitgebreidere bistro zou handig zijn. Op de fiets naar centrum kost je meer dan een half uur. Sanitair is schoon, maar de douches hebben geen plateautje of krukje voor je toiletzak. receptiemedewerkers waren erg aardig!
prima om een nacht te staan. De plaatsen waren vol, dus wij stonden met mmerdere campers naast de weg. Ging goed. WC’s waren schoon. Loopafstand naar de stad
Camping was vol, maar er waren nog Stellplatze. 15euro per nacht. Receptie was vriendelijk, sanitair verouderd maar goed. Bistro zeer beperkt.
meerdere telefoontjes gepleegd om te reserveren, die niet doorkwamen. Verkeerd nummer? Wij hebben andere camping gezocht.
prima gezinscamping. voor ons, zonder kinderen, een beetje te druk. veel Hollanders. Prima fietswegen naar Nancy of Toul
Er waren toen wij er waren maar een paar plaatsen bezet, daarom geen broodjes- of restaurantservice. De camping is dringend aan modernisering toe, maar alles is aanwezig. 23.50 voor 1 nacht betaald.
Grasveld waar je met de camper kunt staan. Stroom en water aanwezig. Toiletgebouw van het zwembad gebruiken. 3 douches naast elkaar, zonder gordijnen of een schot ertussen. Niet fijn op onze leeftijd 🥲. Soms is er warm water, soms niet. 30euro per nacht is erg veel.
Voor 8 euro krijg je een staanplaats op gras, gelegen aan de Werra en met uitzicht op het kasteel. Stroom kun je kopen met losse euro’s. Verder geen voorzieningen, geen water of toiletgebouw. Wat er wel is, is een Grill Stube, waar je verrassend lekker én goedkoop kunt eten
Prima parkeerplaats met plek voor wel 25 campers! Gemakkelijk te vinden, geen slagboom of iets dergelijks. Politie rijdt regelmatig langs. Wij voelden ons ‘s nachts volkomen veilig. 1 km naar de kathedraal.
super camping. Aanrader!
Leuke camping. Alles prima, jammer dat er geen WCpapier is. Niet van deze tijd. Fietsen naar Toulouse langs het kanaal gaat beter dan langs de Garone. Het Airbusmuseum en vooral de busexcursie vonden wij tegenvallen.
Grote parkeerplaats, helemaal vol auto’s. De beheerder schreeuwde dat we weg moesten
Prima camping. Genoeg plek voor onze 7,50m. Super sanitair. Op de fiets naar Segovia is een makkie
Leuke, kleine camping. Fijn verwarmd sanitair. Jammer dat het water om af te wassen koud is
prima camping, jammer dat alleen de douches warm water hebben. Restaurant is goed en goedkoop: 9 euro inclusief drank!
Leuke, gemoedelijke camping. Alles wat nodig is is er, inclusief restaurant en ‘s morgens vers brood.
wij kwamen vrijdagmiddag 16.00 aan en vertrokken maandagmorgen 9.00. We betaalden aan de automaat 36euro!! Toiletten waren hele weekend gesloten. ‘s Nachts heel veel lawaai van vrachtwagens die laden en lossen én tot 6.00 feestende jongeren!
prima camping met fijn sanitair. 20 euro is een goede prijs. Goede fietsverbinding naar Gibraltar.
Sitecode: 19429
grote plaatsen, goed toiletgebouw, lekker restaurant. Maar enkele kilometers van Ronda. Slechte wifi.
de camping is klein en verouderd, maar beslist niet vies! De douches zijn heet, de toiletten schoon, dus dat vinden wij belangrijk. Op fietsafstand ligt de prachtige lagune met flamingo’s!
prima plek om de stad te bezoeken, op loopafstand. Jammer dat er geen stroom is. 23euro voor ongeveer 15uur is best veel
camping is wel degelijk geopend! Leuk personeel. Goed toiletgebouw, wel niet verwarmd. Granada ongeveer 45 minuten over voornamelijk fietspaden, goed te doen.
Supergoeie plek, vlakbij de leuke stad.
prachtig gelegen aan zee! Met acsi 20euro per nacht. Heerlijke douches, lekker restaurant, menu voor 10euro, winkeltje met brood. Vriendelijk personeel. Kortom: een aanrader!
prima om een nacht te staan. wc en wasbakje. prachtige dorp op loopafstand.
prima camping vlakbij de snelweg. supermooi toiletgebouw , heerlijk verwarmd! lekkere broodjesservice. Lyon op de fiets gaat prima, op een paar kleine lastige stukjes na.
Mooie camperplaats. Prima sanitair. Goeie wifi. Goede fietsweg naar Mursia en/of Orihuela. Rust was er voor ons niet bij: heel veel blaffende honden van de camperaars 🥲
Sitecode: 19539
kleine camperplaatsen. Slechts 1 ruimte waarin een WC en een douche, beetje weinig voor 40 campers, dus bijna altijd bezet. Slechte wifi.
supermooi sanitair! Leuk, goedkoop restaurant. Korte route op de fiets naar Benidorm. Aanrader!
de plaatsen zijn ruim genoeg, maar het toiletgebouw niet: 3 erg krappe douches waar je geen toilettas en nauwelijks kleding kwijt kunt. Jammer.
de camperplaats heeft alles wat de andere reviews vertellen, maar wij willen toch ff kwijt dat de douches zo klein zijn, dat je niet je kleren of handdoek droog kunt houden. Erg vervelend.
prima camping op loopafstand van stadje. Wegen om in en uit te rijden zijn te smal met veel dikke takken.
bewaakte parkeerplaats met geen voorzieningen, behalve 1 (schoon) toilet. geluidshinder van autowegen. Ruim een uur fietsen naar Barcelona, maar dichterbij is geen camperplaats te vinden. We hadden trouwens niet gereserveerd, maar dit was geen probleem. 15euro per nacht.
prima camping. super sanitair. enige minpuntje: te weinig stroom. bij gebruik mini-oventje slaat gelijk de stop door
mooie, ruime camperplaatsen. Zeer vriendelijke eigenaresse. Brandschoon sanitair. Broodjesservice.
prima camping om in de buurt te fietsen. Broodjesservice en winkeltje met alles wat je nodig hebt. Sanitair is prima. Heerlijk hete douches. 20 euro per nacht vonden wij een goede prijs
Camperplaatsen zijn erg duur. 16 euro zonder stroom. Die moet apart betaald worden. Je mag ook geen gebruik maken van het sanitair. Dit kan alleen als je op de camping staat, maar dan betaal je bijna 35euro!
Prima camping. Prachtige ligging. Sanitair is schoon. Grote staanplaatsen. 31 euro incl. tax. half uurtje fietsen naar Innsbruck over mooie route.
wij hadden een prima camperplaats en betaalden inclusief stroom 22 euro. Mooi, verwarmd sanitair en verse broodjes.
prima staanplaatsen. goed sanitair. vriendelijke service. broodjes. 24 euro per nacht. goede prijs-kwaliteit
Sitecode: 19125
Plaatsen zijn groot maar erg scheef. sanitair is prima, maar om te douchen moet je 50cent betalen voor 3 minuten. Niet van deze tijd. Wij betalen 65euro voor 2 nachten. Best veel.
prima camping. prachtige ligging met zicht op Salzburg. Broodjesservice. Restaurantjr. Goeie prijs.
Sitecode: 20151
Mooie camping. Verwarmde sanitaire ruimtes! Geen WC papier. Niet van deze tijd. Frituur en restaurant. Na 1 september geen broodjesservice meer. Goeie prijs-kwaliteit verhouding
Sitecode: 22002
Grote plaatsen op gras. Sanitair oke. Bij gebruik meerdere apparaten vliegt de stroom eruit. 30 euro per nacht is wel erg veel.
De camping heeft niet zoveel camper of caravanplaatsen. Veel vaste huisjes. Enkele vijvers. Leuk voor vissers. 1 nacht kost 20euro, maar doordat je daarna toeristenbelasting, douches (1,50 per keer), verplichte vuilniszak (1,50) moet bijbetalen, ben je 26 a 27 euro per nacht kwijt. Teveel voor deze camping. Sanitair is redelijk schoon, maar er is geen toiletpapier, wat toch echt niet meer kan.
Sitecode: 20387
Heerlijke gratis CP. Stroom met munten die je bij vlakbij gelegen hotel moet halen. Sanitair met 50cent munten. Heerlijke douches. Alles schoon. Aanrader!
Prima, gratis CP. Alleen stroom moet betaald worden. Centrum ruim 1 km
Grote camping aan stuwmeer. Mooi sanitair. Schoon. Lekkere broodjes.
Prima CP. 12,80 voor 1 nacht is wel duur. Sleutel halen 100meter links achter de parkeergarage. Hier ook restaurant en toiletten.
Vrije plaatskeuze. Heerlijke douche. Schoon. Lekkere broodjes. Prima camping!
Prima camping met vrije plaatskeuze en schoon sanitair. Route via campercontact was inderdaad lastig. Beter van de andere kant komen
Prima CP bij het station, waar je nauwelijks iets van hoort. 8euro voor 24uur in munten te betalen. Stroom apart betalen met 50cent munten.
Geen idee of het een goede camping is, want toen wij wilden inchecken was hij vol. Lübbenau is erg toeristisch, het Giethoorn van Duitsland. (Wij vinden Giethoorn mooier), dus reserveren is een must!
Prima CP voor 1 of 2 nachten. Weinig last van verkeer. 2 km van de Altstadt.
Prima camping. Aardige ontvangst. Superschoon sanitair. Heerlijke broodjes. Bautzen en winkels op fietsafstand
Sitecode: 81920
Voor een paar nachten is dit een prima camping op fietsafstand van Gorlitz. Sanitair is nieuw, dus goed. Wij hadden met de camper de ‘reserve plek’, maar die was prima. Geen wifi en geen TV-ontvangst. We hadden wel veel last van muggen.
Op fietsafstand van Jena. Prima voor een paar nachten
Superschoon sanitair en zeer grote, hete douches. Plaatsen zouden iets groter mogen zijn. Heerlijke broodjes. Best dure campsite, maar de prijs zeker waard!
Prima plek om een of meerdere nachten te staan!
Prima plek vlakbij de Duitse grens. Leuke eigenaar. Door Corona geen gebruik gemaakt van sanitair. Door hoge bomen weinig zon
Ruime camping, maar slechts 6 plaatsen met stroom. Sanitair is basic, maar goed. Goedkoop. 15 minuten lopen naar metrostation zodat je na 25 minuten in de trein in hartje Liverpool bent.
Rustige camping. Alles aanwezig. Vlakbij Hadrian Wall. 24 voor 2 personen is het zeker waard
Mooie standplaats. Goed sanitair. 24pound. Jammer, dat je voor een douche extra moet betalen
Superschone camping! Mooie plaatsen, super toiletgebouw. Vriendelijke mensen. Goeie prijs, alles inclusief.
Prima camping. Pincode om binnen te komen bij de bowling/ijshal aan de overkant van de weg. Vanuit de camping loopt de greenway fietsweg naar Belfast! Ongeveer 7km.
Ook wij stonden op een soort van camperplaats, maar vonden dit heerlijk rustig en vlakbij het prima toiletgebouw. Wat ook heerlijk is: er is heet water om af te wassen of een wasje te doen. 14euro per nacht is het zeker waard