@SimZom
- 2020
perfecte service!
Perfecte sani zuil om wc te legen en spoelen. Aan dezelfde zuil kun je ook water innemen.
Perfecte Camperplaats. Ruim opgezet, incl stroom en water, afvalcontainers, grijs water en wc legen. Het was vandaag, doordeweeks, 80% vol.
Prima overnachting op dit plein bij parkje en militaire kazerne. De militairen zwaaiden af en toe, verder niet gesproken. Het was 's avonds wel tot laat lawaaierig van mannen die bij gemeentehuis zaten. Verder prima. Prachtige stad, vooral Ksar Zenaga waar je zo heen wandelt.
We zijn hier weggestuurd. Overnachten niet meer toegestaan.
Prima (gratis) overnachting op het grindveld vlak voor de Parking van restaurant Palms. Je kunt ontbijten bij Cafe Smiles op het terras, en we hebben heerlijk gezwommen in zee. Rustige nacht.
Sitecode: 20518
Geweldige plaats om te overnachten. We zijn naar 'Peñon de Vélez de ĺa Gomera' gewandeld, een stukje Spanje in Marokko. Prachtig uitzicht en mooie wandeling langs de kust. Ongeveer 4 uur heen en terug. We stonden vannacht met 4 campers.
Sitecode: 20771
4 sterren omdat het precies is wat het belooft; een veilige plek op een parkeerplaats tegenover het politiebureau. Prima geslapen, en lekker gegeten bij het restaurant Vivo
Sitecode: 20812
We voelden ons helemaal.thuis hier en zijn dan ook langer gebleven dan gepland. Sanitair inderdaad oud, maar schoon en hete douche. Lekker relaxen bij het zwembad, en op woensdag is er een leuke lokale markt in dorpje vlakbij. Terug door de boomgaarden gewandeld, waar ik een kudde geiten tegenkwam die heel fanatiek de bomen inklommen!
Perfecte plek! Veel wandelmogelijkheden vanaf de camperplaats. Op vrijdag 29sep stonden er 14 campers, maar het was een rustige nacht. Prima gegeten in het restaurant, mooi terras. Ik kom zeker nog een keer terug!
Perfecte camperplaats! Ik sluit me helemaal aan bij de reviews hieronder en geef graag 5 sterren. Ik kom hier zeker terug, bedankt.
zeer aardige ontvangst. Mooi uitzicht en genoten van de rust en de vogels.
Perfecte plek! Het is nu niet druk en ik betaalde slechts 8 euro per nacht. Goede sanitaire voorzieningen, zwembad, winkel en restaurant. Top.
Mooie plek aan de rivier, zonder boten in deze tijd van 't jaar. We stonden met 4 campers, meer past niet want er wordt gewerkt aan de kade. Ik zag ook een paar campers in het dorp zelf staan.
Camperplaats is afgesloten. Onduidelijk of deze later weer open zal gaan.
Geweldige plek! Je kunt alle kanten op wandelen, of zelfs vanaf de camperplaats genieten van het uitzicht. We stonden er gisteren met slechts één andere camper.
Prima camperplek. Plaatsen boven in een cirkel, plaatsen onder achter elkaar, met mooi uitzicht. Er was wat verwarring toen ik belde, het telefoonnummer is van de receptie van een andere camping. Ze hebben 3 campings onder beheer.
Prima camperplaats vlakbij de camping. Gebruik van camping sanitair is toegestaan, alles helemaal in orde. Broodjes service in de morgen (voor vroege vogels). Niet ver van Pieterpad en Trekvogelpad.
Leuke mini camping, ook voor campers. Ruime plaatsen met electriciteit. Wij stonden op het achterste veld met uitzicht over de weilanden en de schattige Shetland ponies. Zeer vriendelijke ontvangst, goed sanitair en overige voorzieningen. Aanrader!
Perfecte nieuwe camperplaats, met zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaren. Boven in de stal vind je een gezellige ruimte met veel info. Het balkon ( The Skybox) biedt leuk uitzicht op de koeien. Leuk idee!
Wat een paradijsje! We hebben 3 nachten in de boomgaard van Jenny en Willem gestaan en het was perfect. Uitzicht op de weilanden, scharrelende kippen rond de camper en kakelverse eitjes bij het ontbijt. In de boomgaard staat een houten picknick tafel en ook nog een zitje achterin. Het is 500 meter lopen naar het Zuiderzeepad (LAW8). Als je wilt kun je gebruik maken van het tuinhuis, met douche/wc, electriciteit en binnen een gezellige hang plek.
Prima camperplaats. We stonden met z'n vieren vandaag.
Prachtige plek aan de IJssel. Zeer vriendelijke beheerder. Het was rustig, we stonden met z'n drieën.
Perfecte plek voor een nachtje. Camperplaats bij de haven in Doesburg was vol.
Ziet er gezellig uit, maar ik was vandaag te laat. Helemaal vol.
Prima plek. Vlakbij het centrum, de rivier en supermarken. Grote plaatsen. We stonden ervorige week met in totaal 3 campers.
Prima plek. We wandelen het Trekvogelpad en zochten alleen een overnachtingsplaats. Fijn dat er dit soort plekken zijn. We stonden er op 14dec met in totaal 3 campers.
Drie prachtige dagen gehad op de camping. Het was nu erg rustig in het najaar, dus genoten van de natuur en de omgeving. Vriendelijk ontvangen en prima sanitair. Mooi wandelen in de omgeving, vooral de oranje wandeling.
Zeer gastvrij ontvangen en perfect overnacht op het parkeerterrein. Lekker gegeten & gedronken en daarna zo je bed in. Dank!
Perfecte gratis plek. Ik heb 's morgens heel fijn gezwommen in het zwembad. Water is verwarmd (26 graden), kosten 4 euro.
Perfecte camping. Mooie locatie, schoon en verwarmd sanitair, inclusief douchen. Gratis wasmachine en droger. Vlakbij bezoekerscentrum met veel info.
Sitecode: 82080
Eenvoudige camping met prachtig uitzicht op de waterval, rivier en gletsjers. Sanitair met alleen wc en geen warm water. Kosten 750 kronen per persoon, of camping card.
Goede camperplek vlakbij Geysir. Ruim grasveld met mooi uitzicht. Groot springkussen voor kinderen. Gezellige bar/restaurant met lekkere pizza. Accepteren Camping Card.
Enorm grote camping met veel verschillende velden. Direct naast rotsmuur, erg mooi. Goed sanitair. Veel wandelmogelijkheden. Douche 400 kronen.
Prima camping. Ruim opgezet, goed sanitair en ruime keuken. Speelruimte voor kinderen, inclusief tokkelbaan. Accepteren Camping Card.
Eenvoudige camping op handige lokatie. Mooi uitzicht, ruim opgezet. Sanitair OK, maar douche heb ik niet gevonden. Accepteren Camping Card.
Mooie plek direct aan de oceaan, met uitzicht over de gletsjer. Sanitair OK. Strand is vlakbij. Prachtige paardrijrit gemaakt over het strand, door de duinen en de zee. Leuke paardjes, echte aanrader!
Prima locatie, mooi uitzicht. Groot veld, dit jaar heel rustig. Goed & verwarmd sanitair, warme douche inbegrepen in tarief van de Camping Card Iceland.
Hele ruim opgezette camping in prachtige omgeving. Aan twee kanten bergketens met heel veel wandelmogelijkheden. Op 5 kilometer afstand de haven met de heuvel waar de papegaaiduikers in de zomer komen nestelen. Ze vertrekken begin augustus, en helaas klopt dat want vandaag (14 augustus) waren ze al een week weg. Er waren er nog een stuk of 5, vd 10.000. Het is hier nu heel rustig op de camping.
Prima, centrale camping/camperplaats. Aardig personeel. Op donderdag heel rustig.
Wat wil je nog meer? Lekker uit eten, drankje erbij en dan zo je camper instappen. Mooie omgeving en goed gegeten.
Perfecte gratis camperplaats. Mooie ligging aan het water, rustig en niet ver van de tunnel naar Walcheren/Zeeland. Er zijn 4 plaatsen voor campers, maar soms staan er wel iets meer.
Mooie locatie net over de grens. Nog geen faciliteiten open op de CP. Restaurant en Cafe naast de deur. Goed alternatief als Tolkamer vol is.
Perfecte camperplaatsen, zowel budget, standaard als comfortplekken. Budgetplek was prima; het was erg rustig (doordeweeks en Corona maatregelen). Vlakbij centrum Den Haag, duinen en Scheveningen. Zeer vriendelijk personeel.
Super mooi plek. Echte natuurcamping, veel vogels en herten in het nabij gelegen natuurgebied. Fiets en wandelpaden vlakbij. Vriendelijke beheerders, vrijwilligers. Je moet wel een lidmaatschapkaart hebben, of hier kopen, maar dat is zeker de moeite waard!
Mooie, zeer ruim opgezette camperplaatsen. Vlakbij het Pieterpad!