@Simenmanon
fijn plekje om te stoppen goed onderhouden plaatsen met en zonder schaduw. we werden zeer vriendelijk ontvangen en de honden ook zeer welkom. sanitair zeer schoon.
prima stop om Turijn te bezoeken. wij hadden gereserveerd en werden zeer vriendelijk ontvangen. douche en toilet simpel. leuke route per fiets naar de stad.
heel fijn gestaan. leuk restaurantje op loopafstand en een kleine spar supermarkt. lieve eigenaren heerlijk relaxed. wij hebben met onze hond toch fijne wandelingen gemaakt. idd online boeken is het makkelijkste. super WIFI ook wel fijn nadat we weekje bijna zonder bereik waren.
Dame had geen tijd en stonden aan andere kant vd weg op verharde plek maar was armoedig. 2 douches met toilet dus als je naar wc moet en iemand is aan douchen is dat niet handig als je deze plek bezoekt zou ik vragen om plek op het gras dan sta je gezellig en mooi.
Sitecode: 19135
fijne stop, mooi wandelen en supermarkten om de hoek. leuke restaurants. goede WIFI en om de hoek de boot naar bergen leuk om te bezoeken voor dagje. 2 dames toiletten en 1 douche alles keurig schoon. wel handig om contact geld mee te nemen 300 per dag inclusief stroom en 750 voor 3 nachtjes.
fijne stop, lieve eigenaren. mooie wandeling gemaakt. fijn verse broodjes smorgens en pizza en patatjes in de avond. voor ons prima stop voor 2 nachtjes. mooie route ernaar toe.
Hele fijne stop niet ver van de snelweg. mooie plek en goed sanitair vooral de buitendouche is heerlijk en natuurlijk het zwembad. met de fiets zit je zo in dorp met restaurants en supermarkten. Lieve eigenaren en onze hond was ook zeer welkom en ging prima met hun honden.
wat een fijne camping. grote plek voor onze camper. rustig mooi wandelen en fietsen. lekker zwembadje en uitstekend sanitair. lekker restaurant op de camping. plaatsje is te lopen in 2 km zit je midden in centrum. o ja de hond was gratis. wij komen hier graag terug.
Wat een leuke kleine camping. Wij hebben er op de heen en terugreis naar Denemarken gestaan. Schone toiletten en douches. Zeer vriendelijke eigenaar. Wij kwamen om 19 uur aan en konden zelfs nog broodjes bestellen voor de volgende dag. Nog lekker gewandeld en gezwommen in kleine meertje.
Zag er zo leuk uit op het plaatje , helaas bij aankomst gesloten. Toen maar op de parkeerplaats in het dorp gaan staan. Het dorpje is echt de moeite waard Heerlijk gegeten bovenop het plein met fantastisch uitzicht. We gaan nu naar een camping verderop.