@Simi1605

Pitch direct uitzicht op de haven, alles was zeer schoon en goed. Prijs is goed, heb veel meer betaald voor minder. Vroeg aankomen zorgt voor goede plaatsen, slechts maximaal 10 beschikbaar

Camping is zeer goed, pure luxe qua sanitair. Prijs is een beetje hoog, maar zeer mooi gelegen en ontspannen. Hier twee nachten doorgebracht.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sanitair top, parkeerplaats top, absoluut de moeite waard en de prijs klopt ook. wat een idylle

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We brachten hier twee dagen door, vingen veel vis en waren erg enthousiast. geweldig sanitair, receptie spreekt zelfs een beetje Duits, de prijs loonde, geweldige ervaring

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Zeer mooie plek direct aan het fjord. Sanitair en keuken is uitstekend. De verhuurder is een Duitser, erg aardig. Absoluut een aanrader, op elk moment weer

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Voor een bericht is dat prima. U kunt gebruik maken van de toiletten in het hotel.

Geweldig veld. Schoon en nieuw sanitair. Leuke operators en de prijs is ook goed. 'S Avonds wordt het druk, dus kom op tijd. Voor ons, die voor het eerst met de Bulli reizen, een succesvolle start in Zweden.