@Simon-Vliegroest
- 2015
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Sitecode: 20078
Je belandt eigenlijk in een soort jaren 60/70 omgeving als je over de kade rijdt. Aanmelden vij de galerie overdag. Toiletten zijn ook aan de kade, zodat je echt een stukje moet lopen voor gebruik. Het veld is rommelig, maar dat is eigenlijk prima. Er staan hier en daar palen met stroom. We stonden hier helemaal prima en betaalden €27.- inclusief stroom.
Wij staan hier nu en het is een prima plek. wel erg prijzig, voor 2 nachten met stroom €94.50 afrekenen is pittig. Ondergrond is puin. Best een kleine plek voor zoveel geld. Maar de locatie maakt dan weer veel goed. Mooie douche en toilet gelegenheid.
Eigenlijk een prima plek om te staan. Gratis stroom en de camping om de hoek voor een schoon toilet en douche bezoek. Maar het is een beetje vergane glorie. Alles is overwoekerd met onkruid. De snackbar was gewoon dicht, en dat midden in het hoogseizoen. Met een beetje liefde is hier echt wel wat van te maken. Je rijdt gewoon door de slagboom naar binnen en als je gaat gooi je €15,- aan muntgeld in de uitrijslagboom.
Super nette plek. Erg rustig, midden in de landerijen. Mooi nieuw toiletgebouw, ruime plekken waar een hartelijke ontvangst.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prima camping met fijne ontvangst. Ook in het Engels. Ruime plekken. Veel te doen voor kinderen met een klimbos en een mooi zwembad. Toiletten redelijk schoon, hoewel wij te maken hadden met jeugd die de toiletten gebruikten als speelplaats, met een bende als gevolg. Prima restaurant met vriendelijk personeel. Een aanrader dus.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

A room with view zou ik zeggen. Wij stonden op een plek met een geweldig uitzicht. Bijzonder aardige eigenaar, ook in het Engels geen probleem. Broodjes service, een zwembad en wifi. De toiletten zijn oud, maar wel schoon. In het dorp kan je naar een strandje en fietsen is goed te doen, wel heuvelachtig. Ik kom graag terug.
Wij staan hier 2 nachten met 3 personen in juli en moesten €118,20 betalen. Dat is best duur vind ik zelf. hiervoor kregen we een kleine plek totaal in de schaduw. De wc's en douches zijn netjes. er is een klein zwembad. Voor wifi moet nog extra betaald worden. Verwacht niet teveel van de menukaart op het terras. Op de fiets naar Etretat is ongeveer 20 minuten. wel erg steil op sommige plekken, dus een ebike is aan te raden.