@SimonStam
- 2012
mooi aangelegde CP. schone en verzorgde douches en toiletten. overdag geluid van optrekkende auto’s en motoren van de naastgelegen drukke weg. ‘‘s nachts rustig. loosplek voor vuilwater zit op een onlogische plek. Je staat midden op het pad en er ontstond een gevaarlijke situatie omdat een andere camper vanaf de drukke weg de CP op wilde, maar er niet door kom.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

zeer vriendelijk stel dat de camping 2 jaar geleden heeft overgenomen en er nu een paradijsje aan het bouwen is. mooi nieuw sanitair en alles dik in orde. heerlijke friet bij de kiosk om af te halen of op terras te eten. TOP.
camping vooral met vaste staanplaatsen. een apart veld voorin voor passanten, maar is niet erg uitnodigend. sanitair erg verouderd en er hangt een (corvee)lijst voor de schoonmaak ?! we zijn weer doorgereden.
hele grote parkachtige (voormalige) camping met gras en veel schaduw. heerlijk rustig en prima sanitair. wij stonden bij de ingang, en wat opvalt, heel veel mensen zoeken naar de juiste plek om je pasje te scannen. het staat op de paal aangegeven. je pasje moet dus NiET in de betaalautomaat (tenzij je wil opladen) maar scan je pasje aan de groene paal (schuin boven het cijfer paneel) als je auto op de lus staat! dan gaat de slagboom open.
super vriendelijke ontvangst, op dit kleine vakantiepark t.o. de Intermarche. 5 ruime plekken voor camper/caravan. toilet en douches brandschoon. Geen service voorzieningen, dus als je hier een paar dagen wil staan zorg dat je water in de tank hebt. cassette toilet mocht in gewoon toiletruimte geleegd worden. Wij hebben hier 2 nachtjes gestaan. prijs per nacht €26,50 met heerlijk klein zwembadje, en snacks voor de deur.
6 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

prima plek voor een nacht. Pond du Gard en dorp op loopafstand en ‘s avonds rustig. fietspad loopt langs de aire naar de beroemde Romeinse brug.
vriendelijke ontvangst. camping bereikbaar via, goed berijdbare, onverharde weg (ca.400m). sanitair oud en versleten. mooie fiets- en wandelmogelijkheden in het natuurgebied, en dicht bij het strand (ca. 1km).
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden