@SimondeKam
- 2014
- Fiat B 544 Diesel
- 2002
- Buscamper
6 nachten gestaan, genietend van de rust, ruimte en koeien. Bus naar Deventer/Raalte dichtbij.
2019
Erg leuke haven om een avondje te vertoeven. Gezellige restaurants en barretjes. Haven vol met boten, dus voldoende te zien. speeltuin voor kinderen tussen een paar restaurants. Aanrader voor één of twee nachtjes. Geen voorzieningen. Wel even bellen vooraf! Zie foto. Men heeft graag gegevens zoals telefoonnummer en kenteken. Parkeer veld 3.
Oké plaats voor één overnachting. Toiletten zijn hele nacht open. Ze waren alleen niet echt schoon naar ons idee. Overlast van doorgaande weg hadden we totaal niet. Op 6 minuten fietsen (heen naar beneden, 20 terug naar boven) een grote Morrison winkel waar je alles kunt krijgen aan voedsel ea wat je nodig hebt.
Prima camping. Niet erg groot, maar ruim genoeg. Gratis douchen en je was doen incl drogen. Vriendelijke beheerder die twee keer per dag langs komt. Sanitair gedateerd maar schoon. Speeltuintje zijn twee schommels, maar 300 meter verderop is een grotere speeltuin met speeltoestellen, voetbalveld en tennis veld. Prima verblijf gehad.
Prima plek voor een nacht op doorreis. Schone toiletten die de hele nacht open zijn. Restaurant waar velen ontbijt en diner gebruiken (hebben wij niet gedaan). Veel groen, dus niet het idee vlak naast een grote weg te zitten. Uiteraard hoor he de weg wel, maar dat was niet storend. Snachts veel rustiger op de weg.
zeer vriendelijke mensen, standplaatsen zijn prima, sanitair is schoon maar aftands. douche hebben we niet eens geprobeerd, werd ons afgeraden. Prima locatie om van buiten de LEZ London te bezoeken.
2018
👍
Super camping!
2017
Lekker plekje. GEEN stroom aanwezig, tenzij je kunt verlengen tot 100 meter. Buiten vaarseizoen geen gebruik van sanitair, maar daar betaal je dus ook niet voor. Prima een nacht vertoefd!
2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
Het is heel fijn dat je hier op alle tijden aan kunt komen zonder je te hoeven melden. En het visrestaurant heeft een gewéldige en zeer gastvrije kok! Wij staan hier regelmatig, vanwege de rust en ruimte, maar óók vanwege de zalmforelschotel! Overigens is het restaurant niet altijd geopend, moet even gecheckt worden.