@SimoneWolff
- 2016
Lawaaierige, overvolle locatie met weinig privacy. Op elke lege plek zijn camperplekken en vakantiehuisjes. Zuipende booteigenaren die vanaf de ochtend met regelmaat de muziek keihard zetten en zich niets aantrekken van de campinggasten een paar meter verderop. Dit ging tot laat door dus zijn wij naar een camperplek bij de parkeerplaatsen gegaan. Vanwege het countryfestival bij het restaurant waren er opbouwactiviteiten en dagelijks soundchecks.
Camping met veel regeltjes, verboden, geboden, tijdslimieten en gebruik van muntjes. Dit begint al bij de poort. Het lozen van grijs water kan alleen door 2 muntjes in een automaat te gooien die dan de klep van de put voor 5 min opent. Muntjes zijn gratis voor gasten maar pas op de ochtend van vertrek verkrijgbaar, niet eerder! Achteruit inparkeren vanwege beschadigen gras terwijl je dan juist blokken moet gebruiken. Pffff, betuttelend allemaal.

Fijne camping met vriendelijk personeel. Aan de overkant naast het parkeerterrein is een grindpad wat leidt naar rustige plekken met een mooi uitzicht maar zonder voorzieningen. We kregen dit aangeraden bij de receptie. Hond mag mee op het strand. Relaxte sfeer, schoon sanitair en prima prijs/kwaliteitverhouding.
Prima camperplaats om Salzburg te bezoeken. Drie ruim opgezette loosplekken. Naar het oude centrum op de fiets in ongeveer 20 min. Schone douches zonder muntjes of tijdslimiet. Eten in het tegenovergelegen Der Jägerwirt een aanrader. Tip: mocht je net als ik de pech hebben dat de waterpomp het ineens begeeft 🤨 dan is Better Car Care Center in Salzburg een aanrader. Ook zonder afspraak geholpen, Engels sprekend bettercar.at ma t/m do open

Sitecode: 52090
Na een zakelijke ontvangst door de man in een golfkarretje voorgereden naar de plaats. Plekken zien er keurig uit en voor zwaardere campers zijn er plekken met 2 verharde rijstroken in het gras. Sanitair ziet er netjes uit maar water minder warm later op de ochtend. Eten in het restaurant is een afknapper. Alhoewel de smaak van de bourguignon goed was kwam het uit de magnetron net als de groente uit blik. Niet de €40 waard die we moesten betalen.
Prettige sfeer, vriendelijke eigenaars, spreken ook Engels. Aantal dagen broodservice, andere dagen kan je terecht in het nabijgelegen dorp. Sanitair is redelijk, het water is lauw. Vanaf de hoger gelegen plekken zie je de duinen en de zee. Sommige plekken zijn ver weg van stroom. Minpunt voor camperaars: vuilwater alleen afvoeren met een roltank of emmer. Bezoek vooral Carteret:prachtige stranden en gezellig dorpje.
Wat een geweldige gratis camperplaats. Netjes, verharde ondergrond, niet afgelegen en stil s’nachts. Er staan zelfs borden waarop wandel en fietsroutes staan aangegeven.
Wat een uitzicht! Tegen het einde van de middag / begin avond loopt deze gratis parkeerplaats snel vol. Mensen maken plaats voor elkaar, heel sympathiek. ‘s Nachts hoor je niets, heerlijk slapen nadat je de zonsondergang voor je neus hebt waargenomen. Beneden in de baai ligt een restaurantje met uitzicht op zee. Toplocatie!
Prima camping, heel dichtbij het strand en Barfleur. Goede sfeer, goed sanitair, heel vriendelijke medewerkers. Heeft alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft.
Vriendelijke ontvangst. Kleine camping met een prettige sfeer. Er zijn plekken met uitzicht, plekken in de zon en met veel of alleen maar schaduw. Gelegen aan het leuke dorpje/stadje Eu. Enige minpunt zijn de ietwat lauwe douches. 2 pers met camper + hond €20 in juli.
Heel nette cp, rechte plaatsen. Zeer vriendelijke receptioniste. Wij wilden graag een plek met direct zicht op de Seine. In de avond bleek dat de gereserveerde plekken vrij bleven, en de receptioniste kwam in de stromende regen naar ons toe om te vragen of we alsnog daar wilden staan. Superaardig! Je ziet de schepen voorbij komen, het is er rustig, je kan er fietsen en wandelen. De loosplek is netjes en ruim. Een cp zoals deze hoort te zijn!
Camping bestaat voor een groot deel uit zomerhuisjes van Fransen en de sfeer is zeer gemoedelijk. Camping was bijna vol en toch stil na 22:00 uur. Douches zijn de hele dag door echt warm, regelbaar, zonder tijdslimiet en netjes. Personeel spreekt Engels, is supervriendelijk en bijzonder hulpvaardig. Ligging direct aan een mooi stand met diverse restaurantjes. Het mooie Granville ligt op kleine fiets/wandelafstand. Kortom: een aanrader!
Vanwege oa goede reviews vanochtend naar deze camping gereden. Zeer onvriendelijk te woord gestaan door een mevrouw. Zonder reservering alleen plek op een inspiratieloos stukje gras direct achter de receptie voor wel dezelfde prijs als voor een plek met uitzicht op zee, €31 voor camper, 2 pers en elektra. Teleurgesteld doorgereden naar wat later bleek een pareltje iets verderop met sitecode 85933 😊

Niet doen, de moeite niet waard. Parking bestaat slechts uit een paar parkeerplaatsen langs de weg.Toegangsweg smal voor een wat grotere camper en zeker voor een brede camper (takken langs de lak 😬). Draaien op het eindpunt voor een wat langere (bus)camper lastig. Mooi uitzicht maar verder niet bijzonder. Even verderop ligt een goed bereikbare gratis parking, sitecode 1305, met een prachtig uitzicht en op wandelafstand van strand en restaurant.
Prima camperplaats niet ver van de snelweg. De gemeente heeft heel attent meerdere picknicktafels op het gras geplaatst onder natuurlijke schaduw van druivenranken. Gemoedelijke sfeer en stil s’nachts. Prijs is meer dan oké. Vuilnis wordt keurig opgehaald. Wij stonden hier 1 nacht, op doorreis en het was perfect voor ons.
Eigenlijk 5 sterren maar vanwege verplichte aanschaf Pass’étapes werd de overnachting €5 duurder. Deze kaart is oplaadbaar en op meerdere locaties te gebruiken maar online blijken dit er niet veel te zijn. Totaal €17 betaald voor 1 dag. Verder een mooi gelegen camperplaats dichtbij het zeer brede strand. Mooie, vlakke plekken op gras. Gemoedelijke en rustige camperplaats.

Deze camping heeft alles: rust, prettige sfeer, ruime plekken met een prachtig uitzicht, behulpzame eigenaar, net sanitair, instelbaar warm water om te douchen zonder tijdslimiet, bijbetaling of muntjes en een nieuw aangelegd sanistation met een goed bereikbare en brede vuilwater loosput. Kortom: een aanrader!
Het uitzicht is 5 sterren maar…. er wordt al 3 dagen op rij met diverse gemotoriseerde apparaten gesnoeid wat uitermate storend is. Dit groot onderhoud kan beter in een rustige periode plaatsvinden. De douchehokjes zijn klein en benauwd daarentegen wel een wc bril, wc papier en zeep. Er hangt een putlucht rondom het sanitairgebouw. Veel heen en weer gerij met auto’s waarbij regelmatig hard wordt gereden. Toch zeer zeker een aanrader deze camping!
Twee sterren omdat er een sanizuil aanwezig is maar verder ademt het de sfeer uit van een vuilstort wat maakte dat we meteen zijn doorgereden. Plek heeft geen uitzicht en is sfeerloos. 300 meter terug kun je ook parkeren bij de begraafplaats waar de sfeer beter is.
Nette en goedkope camperplaats achter de duinen aan een prachtig strand. Minpunt: geen toilet aanwezig en slechts 1 douche (€1 voor 8 min). Eind van de middag kan het ineens vollopen met campers en sta je vrij dicht op elkaar.

Sinds kort 4 verharde camperplekken op een apart veld met op elke plek drinkwater water, vuil water afvoer en natuurlijk stroom. Mooi uitzicht aan beide zijden over de velden en het Aduarderdiep. Sanitair keurig. Voor gasten gratis kano gebruik. Aanlegplaats Reitdiepveer voor de deur waarmee je voor €2,50 enkele reis of €4 retour naar Schaphalsterzijl kunt varen. Prijs 2 personen + kleine hond en stroom €16,50.

Mooi gelegen terrassen camping met een prachtig uitzicht. Er zijn 2 zandstrandjes en een kleine bar/restaurant met uitzicht over de baai. Er heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer. De Franse eigenaresse spreek goed Engels.
Vorig jaar deze camping bezocht en beoordeeld. Camping is overgenomen door een echtpaar en waar de vorige eigenaar alleen rustzoekers toeliet is dit nu niet meer van toepassing. Veel meer kinderen maar toch overwegend een rustige camping. Nieuw zijn de snackbar en broodjesservice. Er zijn nog veel meer mooie stranden te vinden zo’n 10 min lopen vanuit de camping naar links.Audierne is een aanrader
Veel schaduwrijke overwegend grote plekken wat heerlijk was met 35 graden. Sanitair prima en schoon. Op 300 meter grote supermarkt.

Keurig schone en nette plek. Voor €2 heb je 10 minuten water of 1 uur stroom. Vuilwater lozen boven goede brede geul.
Kleine serviceplek bij camperbedrijf. Schoon water verkrijgbaar via kraan. Vuil water lozen boven grote put. Chemisch toilet kon niet geleegd worden, want de daarvoor bestemde bak was vol en stroomde over. Echt vies!
Camping ligt mooi in dit prachtige, rustige natuurgebied en vlakbij het dorpje Diever. Veel mooie plekken waarvan een deel met privé sanitair. De konijnen rennen gezellig in t rond. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Prachtige wandel/fietsroutes in de omgeving. Het gezellige dorpje Dwingeloo is leuk om te bezoeken. Sanitair vanwege corona gesloten. Chemisch toilet gewoon te reinigen. Top 👍

Pas geopende locatie vlakbij het Veerse meer. Elke plek, die waterpas is, heeft een eigen kraan en stroom en vuil water kan geloosd worden op de plek. Er is geen schaduw. De even plekken hebben in de ochtend zon en de oneven in de middag/avond. Het sanitair is nieuw en nu nog netjes maar in de 3 dagen dat wij er waren is er niet schoongemaakt dus hoe lang blijft het nog netjes.. 😕Rustige locatie
Sitecode: 19132
Camping ligt erg mooi net buiten het stadje Joigny aan de rivier Yonne. Sanitair schoon en douchen zonder tijdslimiet. Joigny erg leuk stadje om te bezoeken en 10 min op de fiets. Hypermarché ook op 10 min fietsafstand. Beheerder aardig maar nam het niet al te nauw met de openingstijden van de receptie zodat 8:00 uur 8:40 werd en 16:00 uur 16:30 Prijs voor camper + 2 pers + elektra en hond €15!
Camping ligt aan een weg in het dorp. Veel gezinnen met luidruchtige kinderen en heel veel Nederlanders. Sanitair netjes en goed. Eten in restaurant matig, ook afhaal. Dure camping met weinig sfeer. Voor camper + 2 pers + hond en elektra €33,- op de 2e rij. Broodjesservice. Brug naar deze kant van Loire heel smal en niet geschikt voor brede campers. Elkaar passeren is dan niet mogelijk.
Prima camperplaats met een prachtige ligging aan de Maine. Door de droogte was het waterpeil laag. Wij wilden onze hond laten zwemmen een paar km verderop in de Loire en werden gewaarschuwd door een visser ivm blauwalg. Dit bij de dierenarts nagevraagd en bleek te kloppen. Blauwalg zit in de Maine en deze loopt over in de Loire dus zit het daar ook. Helaas wordt hier nergens voor gewaarschuwd.
Een fantastische plek! Helaas moeten we eerder weg dan we willen, want alles is volgeboekt vanwege het festival Au Bout du Monde. Zeer vriendelijke receptioniste, mooie ruime plekken met heel mooi uitzicht, fijne en schone douches, vers brood in de morgen en een relaxte sfeer. Paar restaurantjes richting de pier waar ook de boot vertrekt naar Brest. Het dorpje Camaret sur Mer is een aanrader.
Vreselijke “pretpark” camping die ook nog eens geen €21 zoals in deze app staat kost maar €69 per dag Het hele schiereiland is heel erg toeristisch en druk dus wij zijn er snel weer vanaf gegaan.
Kleine sfeerloze camperplek met wel een aardig uitzicht op de baai. Verder uitzicht bij de buren naar binnen en zij bij jou want je staat als sardines in blik
Mooi gelegen camping voor rustzoekers. Er zijn meerdere hoog en laaggelegen plaatsen met uitzicht op zee. Het sanitair is voor Franse begrippen schoon. Er lopen mooie wandelroutes langs het strand. Supermarkt op 1.3 km in het dorpje. Reserveren niet mogelijk tenzij de beheerder je al kent dus weet dat je ook echt komt. Er heerst een relaxte sfeer op de camping. Kortom: aanrader!
Fijne plek bij vriendelijke boer. Schoon sanitair, prachtige omgeving om te fietsen/wandelen en te zwemmen in de poel in het bos. Honden welkom. Reserveren mogelijk. Enige minpunt wat ik kan bedenken is het aantal douches (4 in totaal). Wanneer de camping vol is zijn deze niet toereikend. Wij waren er in het voorjaar. Toen was het niet druk dus voldoende douches. Toch een aanrader deze camping.
Zeer vriendelijke ontvangst. Prima plek voor doorreis. Verharde plekken. Twee douches voor de dames wat weinig. Wel supernetjes en schoon. Geen afwasgelegenheid. Biergarten pal naast camperplaatsen maar gelukkig was het ruhig toen wij er waren. Voor jerrycan water moet apart betaald worden. Supermarkt op loopafstand. €16,- voor 2 pers + stroom + hond en paar eurocent voor water.
Sitecode: 42032
Kleine camping op loopafstand van Iseo met prachtig uitzicht. Twee schone sanitair gebouwen met voldoende wc’s en douches zonder timer of muntjes. Verder alles aanwezig zelfs een kleine minimarkt. Gemoedelijke sfeer. Supermarkt/winkels vlakbij. Vanuit Iseo kun je met de ferry naar het eiland en/of meerdere dorpjes aan het meer. Hiervoor kun je een dagkaart kopen. Enige minpunt: geen Acsi korting.
Prima camping om Florence te bezoeken maar wel prijzig a €50 per nacht voor 2 pers. Pluspunten: net sanitair, restaurant, supermarkt, shuttelservice, rustig, niet ver van de snelweg. Minpunten: ID bewijs van elke gast wordt gescand en in computer bewaard wat onnodig en ongewenst is, chemisch toilet reinigen en vuil water lozen is buiten de slagboom, prijzig, sommige plekken zijn erg schuin.
Ligging op zo’n 1100 meter hoogte tussen de bergen. Uitzicht niet heel spectaculair. Krappe plaatsen wanneer het druk is. Geen korting met Acsi. Goed sanitair en gebruik van binnenzwembad. Camper wasplaats (binnen) met verrijdbare trap. Goed wandelgebied. Vriendelijk personeel.
Prachtig uitzicht rondom en gemoedelijke sfeer. Zelf een plekje uitzoeken en later betalen. Plek €10, stroom €3 en douchen €2 pp. De plekken in het weiland zonder stroom hebben het beste uitzicht. Eten is fastfood maar prima en betaalbaar. Er zijn 5 douches wat weinig is voor 78 camperplaatsen. Drie douches zijn buiten en 2 binnen. Dit is dan ook het enige minpunt want de lokatie is top!
Mooi gelegen camperplaats met goede en schone sanitaire voorzieningen. Fijne ruime douches zonder tijdslimiet. Prachtig uitzicht op de IJssel en aan de overkant kuddes pony’s en Schotse Hooglanders. Met de veerpont voor €1 pp naar de overkant waar het prachtig wandelen is. De havenmeester is vriendelijk en behulpzaam. Meerdere watertappunten met slang. Enige minpunt: reserveren niet mogelijk.
Mooi gelegen camping met variabele plekken waar het mooie uitzicht deels wordt weggenomen door hoge begroeiing. Sommige plekken zijn een uitdaging om met een grote camper te bereiken en is een stroomkabel van 40/50 meter nodig. Lozen chemisch toilet en vuil water alleen bij ingang. Er zijn mooie wandelingen te maken over de krijtrotsen en bij eb over het kiezelstrand. Sanitair niet al te best 😬
Mooi gelegen camping direct aan het strand. De hoger gelegen plaatsen geven een prachtig uitzicht over de baai. Doordat het 2 keer per 24 uur eb/vloed is kun je bij eb enorm mooie wandelingen maken naar de naastgelegen baai. Bij eb komt er minstens 400 meter strand vrij en kun je bij de rotsen en op het strand op ontdekkingstocht. Verder kun je via de Grande Randonnee langs de kustlijn wandelen.
Sitecode: 20838
Weekend op de camperplaatsen buiten de slagboom gestaan (Lepelaar). Zeer rustig en een mooi uitzicht. Vuilwater lozen/chemisch toilet/waterpunt ernaast. Camperaars mogen het toilet van de dichtbij gelegen receptie gebruiken tijdens openingstijden. Het sanitair gebouw ligt op 5 min lopen. Goed en schoon sanitair zonder muntjes/drukknop. 2.8 km naar het strand. Goed restaurant in het dorp Klif23.
Mooie camping in een parkachtige omgeving. Grindplaatsen voor campers. Sommige plaatsen volledig beschut onder bomen. Broodservice. Vriendelijke ontvangst. Op sommige plaatsen lange stroomkabel (25+) nodig. Prijs camper + 1 pers + elektra €16,- met Acsi.
Mooie locatie! Voor de 1e en 2e rij geldt geen Acsi tarief. Vanaf de 3e rij Acsi tarief €20,- Wij betaalden voor de 2e rij €39,50 voor camper + 2 pers + elektra. Sanitair aan de andere kant van de weg (tunnel door) nieuw. Verkeer van de naastgelegen weg goed hoorbaar maar went wel enigszins en de locatie maakt veel goed. Relaxte sfeer. Kleine supermarkt en restaurant aanwezig (ook afhaal).
Prima camping met op sommige plekken een mooi uitzicht op het dorpje Moustiers St Marie. Douches en toiletten oké. Er is geen wasdroger maar wel een wasmachine. Paar km van de Gorges. Naastgelegen een benzinestation. Leuk dorpje Riez op zo’n 15 min rijden met een redelijk grote supermarkt. Prijs camper + 2 pers + hond + elektra = €18,50.
Sitecode: 22002
Prima camping op doorreis. Stuk of 10 verharde camperplekken en veel plekken op het gras. Overal waterslangen in de buurt. Sanitair ziet er netjes uit en douchen zonder muntjes. Ook wanneer het koud is buiten kun je hier warm douchen zonder directe openingen naar buiten. Prijs voor 1 nacht camper + stroom + hond €18,50.
Camping ligt aan de ene kant langs een doorgaande weg en aan de andere kant het spoor. Douchen €0,30 per 2 min. Het restaurant is een snackbar. Sanitair schoon en nieuw. Op zich mooie ligging alleen jammer van de doorgaande weg en de trein die s'nachts ook langsraast. Goede doorgaanscamping maar niet om langer te verblijven. Ik heb alleen maar Nederlanderse campinggasten gezien. Ver van snelweg.
Goede en rustige camping om Straatsburg te bezoeken. 10 min verderop is een tramhalte en het centrum is dichtbij. Weinig tot geen beschutting tegen de zon. Je kunt zien dat de douches al lange tijd niet goed schoongemaakt worden maar slechts schoongespoeld. Het ruikt er ook niet fris. 3 nachten met camper + 2 personen en hond €85 incl €5,50 elektra per dag zonder Assi. Alleen pizza in het restaurant.
Al eerder een review gegeven voordat we afrekenden. Voor 2 nachten met camper + 2 personen en hond moesten wij €108 betalen!Zonder stroom was het €79 en omdat wij nooit zoveel stroom verbruikt konden hebben zijn wij niet akkoord gegaan en hebben uiteindelijk €79 betaald. Het stroomverbruik wordt op de computer afgelezen maar schijnbaar klopt dit niet dus de tip is dit zelf bij te houden (foto's)
Mooiste sanitair wat ik ooit ben tegengekomen op een camping en goed restaurant maar geen gezellige sfeer en weinig privacy plekken. Ik had meer verwacht nav de hoge reviews en alleen om het mooie sanitair is het geen 8 of 9 waard. Uitzicht op de berg is mooi maar ik heb mooier gezien. Het geluid van de (drukke) weg is hoorbaar. Veel waterpunten aanwezig. Terrein wordt goed onderhouden.
Niets op aan te merken. Het campingterrein wordt dagelijks onderhouden, gras maaien, heg snoeien etc. Het sanitair is netjes en schoon. Zelfs de afvalcontainers worden schoongemaakt. De plekken direct aan het meer geven een prachtig uitzicht en een lekker windje om af te koelen.Het restaurant is redelijk goed en niet duur, afhalen mogelijk.Vriendelijk personeel.Auto/fiets te huur.Spar/dorp op 900m
Sitecode: 20272
Eens een mooie camping maar nu ziet het er wat verwaarloosd uit. De sanitairgebouwen zijn gedateerd maar wel redelijk schoon. Door een storm 2 jaar geleden zijn veel bomen omgewaaid die schaduw gaven dus nu sta je in de volle zon. Wel een heel mooi uitzicht. Het restaurant net om de hoek buiten het campingterrein is geen aanrader. Matig eten voor de hoofdprijs. In de market kun je brood etc kopen
Voor de 2e keer hier. Toplocatie. Alles aanwezig wat je nodig hebt, superschoon, rustig gelegen en een relaxte sfeer. Op loopafstand een Penny's supermarkt met daarnaast een bakkerij. Ik kan geen negatief punt bedenken behalve dat het niet mogelijk is te reserveren. Een echte aanrader!
Top camping met een mooi uitzicht op de bergen. Rustig gelegen. Sanitair supernetjes en schoon. Alles wat je nodig hebt aanwezig behalve een restaurant maar broodjes zijn wel te koop. Vlakbij is een supermarkt etc. Deze camping is ook een prima uitvalsbasis voor de route over de Grossglockner. De kassa voor deze route ligt op zo'n 15 min rijden van de camping. Een echte aanrader!
Voor de 2e keer hier geweest. Fijne camping met een goede en relaxte sfeer. Goed sanitair en alles aanwezig wat je nodig hebt. Er is een deel bijgekomen wat er goed uitziet maar de net geplante boompjes geven nog niet veel schaduw. Je paspoort hoeft niet meer afgegeven te worden. De Acsi kaart voldoet.
Prima locatie. Nieuw en schoon sanitairgebouw, mooie plaatsen op het gras, alles aanwezig. Eenvoudig restaurantje aanwezig waar je kunt eten tussen 17:00 en 20:00 uur. Broodjes kunnen besteld worden.
Op een enkele plaats is het uitzicht vrij. Op de overige plaatsen is weinig te zien door de begroeiing. Erg krap om te manouvreren terwijl het nog rustig was toen wij er waren zodat je de lege plekken hiervoor kunt gebruiken. Er staan ook veel bomen die het inparkeren nog lastiger maken. Toiletten vies. Camperserviceplaats helemaal aan het eind zodat je in z'n achteruit langs bomen moet rijden.
Hele mooie plaatsen vooraan met een prachtig uitzicht over het Gardameer. Gemoedelijke sfeer. Kleine campingsupermarkt en restaurantjes aanwezig. Er loopt een wandel/fietspad langs het water. In de avond gezellig bij het kleine haventje. Betaalbaar: 1 camper + 2 personen en hond €21. Grote plaatsen met stroom en water. Een aanrader en veel beter dan het naastgelegen op geld beluste La Palme.
Zeer netjes. Vriendelijk. Superschone douches en toilet en geen tijdslimiet op de douche. Broodjesservice. Enige minpunt: weinig bomen voor schaduw indien nodig maar wel weer goed voor sateliet ontvangst.
Sitecode: 20231
Zeer goed, mooie omgeving, schoon sanitair, douchem met douchemuntje (5 min), broodjeservice en niet duur. €19,- voor 1 camper + 2 personen + hond incl stroom. Wel jammer dat er verder niets, zoals de taveerne, open is voor iets te eten of een cappucino.
Prima camping met 2 nieuwe en schone sanitairgebouwen. Klein winkeltje en restaurantje aanwezig. Er zijn 2 bussen die je naar de metro in Milaan brengen. Bus 80 is het snelst. Voor €1,50 enkele reis sta je in 45 min op Duomo. Dit ticket is geldig voor bus en metro. Supermarkt aanwezig in het dorpje bij de bushalte voor bus 80. Een aanrader deze camping voor een bezoek aan Milaan.
Sitecode: 20267
Waardeloos. We wilden 2 a 3 nachten blijven maar dat mocht niet tenzij we 1 week bleven. Anders liepen zij inkomsten mis. We zijn meteen weggegaan naar de naastgelegen camping. Draait dus alleen om geld bij hen. Plekken zijn klein en vangen weinig wind. Geen mooie open plekken met een mooi uitzicht gezien. Bij de naastgelegen camping hoorden we regelmatig luide muziek bij La Palme vandaan komen.
Prachtige locatie. Nieuw en schoon sanitair. Ferry naar Venetie (€13 pp retour) of naar het Lido naast de camping. Je mag zelf een plek uitzoeken maar wanneer je vooraan bij het water staat heb je wel een heeel lang verlengsnoer nodig. Soms wel wat geluidsoverlast van groepen jongeren die hier komen. Erger zijn de muggen die ondanks de sterkste Deet toch prikken. Zelfs door je kleding heen.
Mooie locatie direct aan het Lago Maggiore met een prachtig uitzicht. Sanitair is in goede staat en wordt goed schoongehouden. Ruime plekken. Prijs begin sept voor 1 camper + 2 pers + hond €22. Later in sept zelfs €17,- Even verderop langs de boulevard zit een heel goed restaurant, de 2e van de 3 restaurants. Kleine supermarkt in het dorpje. Verbania is dichtbij en leuk om te bezoeken.
Goede doorgangscamping aan de rand van Langres gelegen, dus restaurants en supermarkten op loopafstand. Wij betaalden €15,10 incl stroom. Rustige omgeving met een mooi uitzicht en niet ver van de snelweg. Douches redelijk schoon maar kan schoner.
Nette camping met redelijk nieuw douche/toiletgebouw. De navi gaf ons deze locatie wel aan maar wij dachten verkeerd te zijn. De camping ligt nl naast een landgoed met kasteel die je vanaf de hoofdweg kunt inrijden. Kort weggetje met grote poort en slagboom waar je je moet melden. Achteraf zagen wij wel borden. Wij betaalden €17,- incl stroom. Tip: restaurant La Plume in het dorpje 1 km verderop
Zeer goede camping/camperplaats, in een park gelegen in een heel leuk dorpje/stadje (Pegli) vlakbij Genua. Met de trein is het zo'n 15 min naar Genua. Bij de receptie kun je kaartjes kopen voor gebruik van alle ov voor 24 uur a €4,50 pp. Tip: voor €9,- koop je 4 van deze ov kaartjes voor 4 personen (of hond). Goede uitleg met kaarten over trips. Deze door de fam Doria gerunde camping is een aanrader!
Prima camping met mooi uitzicht op de omringende bergen. Vlakbij de autostrada, maar totaal geen geluidsoverlast. Op deze camping hangt een ongedwongen en relaxte sfeer. Gerund door een vriendelijke familie. Enige minpunt: geen voorziening voor lozen vuil water. Verder alles aanwezig en schone douches. Tip: 3 min verderop ligt restaurant Seresta met werkelijk HEERLIJK vers eten en niet duur.....!
Superplek met fantastisch uitzicht. Zeer fijne en schone douches. Alles verder aanwezig wat je nodig hebt. Supermarkt op 5 min lopen.
Goede camping met alle voorzieningen. Dichtbij het treinstation naar alle 5 de plaatsen van Cinque Terre. De camping ligt rustig aan de rand van het dorp en alles is prima op loopafstand te bereiken. Kleine supermarkt met verse broodjes aanwezig.
Gunstige ligging om Livorno te bezoeken. Er gaat vlakbij de camperplaats een bus naar het centrum. Er is geen douche of toilet aanwezig dus dat moet je willen. Verder niet echt netjes onderhouden of gezellig. Eigenlijk een beetje een troosteloze bedoening. Best lawaaierig met verkeer, passerende treinen, parkerende auto's en luidruchtige pratende voorbijgangers.
Eigenlijk een locatie om geheim te houden zo mooi is dit gelegen. Alles aanwezig wat je nodig hebt. In het restaurant kun je ontbijten, lunchen of dineren. Het diner kost €25 pp en hiervoor krijg je een heerlijk Italiaans 4 gangendiner van locale producten of uit eigentuin/eigen vlees. Er zijn paarden, ezels, geiten, ganzen etc. Echt een juweeltje....
Sitecode: 19280
Fantastisch uitzicht. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Zeer gastvrije ontvangst. We werden uitgenodigd voor een wijnproeverij met allerlei heerlijke locale producten erbij. Meteen een paar flessen heerlijke wijn gekocht voor maar €6,- per fles. Uitzicht op San Marino en 's avonds is het uitzicht prachtig met al die lichtjes. Echt een aanrader deze camperplaats!
Mooie locatie voor 50 campers. Deze camperplaats zou het hele jaar open zijn. Wij kwamen hier op 1 mei en waren de enigen. De douches en toiletten werden daarom voor ons alleen niet opengesteld, helaas en dus waren wij genoodzaakt het toilet en de douche in de camper te gebruiken. Beetje jammer. Verder konden wij wel gebruikmaken van alle voorzieningen.