@Sinsie
Een prima gratis plek met 4 gratis stroompunten naast een kerk. Rustige omgeving dus als doorreislocatie prima. Het is een ruime parkeerplaats dus met meer dan 4 campers hier staan is geen probleem. Verder geen faciliteiten maar doordat het vlak naast de snelweg ligt een prima uitvalsbasis om door te reizen. De kerkklok luidt niet dus dat geeft geen overlast.
Een eenvoudige camping die prima kan fungeren als doorreislocatie. Plaatsen zijn ruim en veel lokale (seizoens)plaatsen. Eigenaresse spreekt een beetje Engels en broodjesservice is beschikbaar. Internet was er erg goed. Let op: Het adres via deze app klopt alleen wanneer je dit via Google Maps doet. Met Kaarten van Apple kom je op een totaal andere plek uit dus niet gebruiken!! Sanitair is best oké. Aparte zwemtijden voor volwassenen en kinderen!
Toevallig hier terecht gekomen en wat een genot om hier 2 dagen verbleven te hebben. We werden ontvangen met een drankje door de Zeeuwse eigenaresse en bij inschrijven bleken er veel (mede) Zeeuwen te staan. Veel persoonlijke aandacht voor de gasten en super leuke activiteiten voor de kinderen zoals bv een buikschuifbaan. Voorzieningen zijn prima met ruime plaatsen en diverse veldjes. Een absolute favoriet voor ons!
Op een groot centraal gelegen parkeerterrein hier 1 nacht gestaan. Ligt aan een doorgaande weg waar flink door wordt gereden dus dat hoor je de hele nacht. Voor ons als vaste slapers geen probleem. Midden in het centrum dus restaurantjes en winkels op loopafstand. Er zijn maar 4 stroompunten dus een dubbele stekker is hier geen overbodige luxe. Prima plek voor een doorreis op een dagje Douai.
Een meer dan prima verblijf van 2 dagen gehad. Mooie ruime plekken en wanneer de reguliere plekken vol zijn kun je op een veld ook nog staan. Reserveren is niet nodig! Aankomen en gewoon gaan staan. Een vriendelijke beheerder komt vanzelf naar je toe. Er lopen wat paarden en een ezel, een trampoline en wat kleine speeltoestellen dus ook leuk met kinderen. Er is geen toiletgebouw of afwasruimte anders had het zeker 5 sterren geweest.
Een prima plek voor een bezoek aan Monschau. Ongeveer 10-15 minuten lopen naar het centrum. Is een korte steile klim maar goed te doen. Dagkaart (24 uur) kost € 7,- en water en stroom is beschikbaar. Voor 10 uur stroom betaal je € 5,- en voor water vullen € 5,- voor 7 minuten water. Let op je kan alleen met € 1,- munten betalen! Toen wij er waren was de helft van de parkeerplaats in gebruik bij een bouwbedrijf dus niet beschikbaar maar plek zat.
CP bij een jachthaven met douche- en toiletgebouw. Sanitair was erg schoon. Keurig ontvangen door de eigenaar. Mogen maximaal 6 campers staan dus reserveren is wel nodig. Mogelijkheid om eten te bestellen via de eigenaar bij een plaatselijke pizzeria/shoarmazaak. Keurige plek.
Een camping/camperplaats op een fantastische plaats. Wij zaten er in Corona tijd en ondanks dat we geen gebruik konden maken van de faciliteiten hebben we het hier heerlijk gehad. Mooi uitzicht op de jachthaven en nog een dagje een sloep kunnen huren om de prachtige omgeving vanaf het water te kunnen bekijken. We waren hier met 2 kinderen en ook die hebben zich enorm vermaakt. Echt een aanrader!!
Een uitstekende CP. Fijn ontvangst. In deze Corona tijd hebben de eigenaren hele duidelijke maatregelen genomen die in de praktijk erg goed werken. Wij waren met 2 kinderen en ook zij hebben het erg naar hun zin gehad. Met een trampoline, dieren, visvijver (incl hengels) en een kano is er genoeg te doen. Een dikke pluim voor deze CP en de eigenaren.
1 nacht gestaan omdat we in Snowworld en Adventure Valley moesten zijn. Prima plek voor een overnachting maar niet bijzonder.
Hele mooie camperplaats met ruime plekken. De beheerster kwam ons vriendelijk welkom heten en de voorzieningen laten zien. Mooie en vooral schone sanitaire voorzieningen inclusief wasmachine en droger. Deze camperplaats bestaat pas 3 maanden maar is een voorbeeld voor vele andere camperplaatsen. Uitzicht op een weiland.
Vrij nieuwe cp. Prima plek en leuke omgeving. Hebben er 1 nacht gestaan met 2 kleine kinderen. Tegenover restaurant Brandend Zand is een groot recreatiegebied waar de kids heerlijk konden spelen. Restaurant is erg klantvriendelijk, goed personeel en prima eten voor wen goede prijs. Faciliteiten zitten tegenover de cp bij de jachthaven. Zeker een plek waar we nog eens komen.
De campingplaats was bij aankomst een grote bouwplaats. Er was naast het toiletgebouw en douche, wat prima was, niks verder te doen of geopend. Er was geen beheerder dus we hebben niet hoeven betalen. Dit was waarschijnlijk ivm de verbouwing dus dat was netjes. Durbuy zelf zit op korte afstand en was leuk om doorheen te wandelen. Niet heel levendig maar een klein, gezellig en oud stadje.
1 dag gestaan ivm een bezoek aan de grotten van Han. Prima plek. Op 200m van het vertrek van het treintje naar de grotten en centrum. Dorp zelf was niet veel te doen maar plek was prima. Geen werkend internet maar andere faciliteiten prima. Medewerker van de gemeente komt langs om plaatsgeld op te halen. Wij hebben € 7,50 betaald. Toiletgebouw was oké en 24/7 te openen met € 0,50 per keer.
Een zeer goede uitvalsbasis voor een dagje of weekendje Valkenburg. Je loopt zo naar de rodelbaan of naar de stad. Ook ideaal met kinderen dus een echte aanrader. Prijs vs kwaliteit is meer dan prima. Hier komen we zeker terug!