@Sion
zeer mooi gelegen aan groot meer, prachtig om te wandelen met je hond . recreatiegebied met zwem mogelijkheden. wij stonden hier in oktober met 4 andere campers .
Prima gelegen om een bezoek te brengen aan de mooie stad Albi . Je loopt zo de historische stad binnen via bewegwijzering vanaf de camperplaats . Je kan er ter plaatste mooi wandelen in prachtig park waar zelf een grote honden weide ligt . Mooi skatepark waar veel jongeren komen skateboarden met muziek maar om 22 u was het stil . camperplaats loopt snel vol , aan de andere kant van de begraafplaats stonden ook nog enkele campers .
Sitecode: 22020
Dit zijn gewone parkeerplaatsen midden in een dorp. De parkeerplaatsen zijn ook klein en bedoelt voor gewone auto’s, niet om een camper van 7 meter te parkeren.Parkje aan de overkant met enkele picknicktafels waar werknemers tijdens de middagpauze gebruik van maken . Wij zijn over de brug op 500 meter verder gaan staan op de parking en na een pauze weer verder gereden. Niet geschikt om te overnachten.
Mooie plaats , je loopt via een pad zo naar de oude stad . Ruim en mooie plekken . In oktober bezocht en stond goed vol maar niet volzet . Ligt naast grote camping waar ook veel campers stonden . Je kan ook goed je hondje uitlaten via het pad naar de oude stad , je loopt zo ook ze. park in .
plekje onder de bomen . wordt veel gebruikt door werkmensen om te komen pauzeren of te lunchen. speeltuintje erbij en bij dorpje dat weinig voorstelt.
wat een uitzicht krijg je hier , zicht op de bergen en de waterval. Heel goed betaalbaar restaurant met super lekkere pizza’s. Top van sanitair, alles is aanwezig. Plekken zelf meestal in de zon maar het koelt er goed af door de bergen . Met honden ook prima, je wandelt van de camping langs achter snel weg.Omgeving is schitterend. Dagelijks verse broodjes en de nodige boodschappen voor handen .
Je moet een parkeerplek vooraf reserveren, kan heel gemakkelijk online. Je kan oftewel 12 u parkeren voor 60€ oftewel twee blokken van 12 u na elkaar reserveren en overnachten voor 120€ . prijzig maar wel de moeite, prachtige pittige wandeling rond de drie zinnen en nadien genieten van het prachtige uitzicht vanop je plaats .
Prima in orde , vriendelijke uitbater. Wel niet zo goed om de hond uit te laten . De weg loopt langs maar avonds wordt het stil . De meeste staan hier twee nachten en reizen dan weer verder . Geen winkel , uit eten in het sporthotel of nog een ander restaurant in dezelfde omgeving ( weg omhoog )
Heel fijne camping.Mooie grote plaatsen en je mag samen met de eigenaar een plaats uitzoeken. Broodjes service, restaurant op 900 meter waar je eenvoudig , lekker en goedkoop kan eten . Ook een winkel op wandelafstand voor de kleine boodschappen. Super sanitair met heerlijke douches en als laatste een zwembad en zwemvijver om even verkoeling te zoeken.Hondjes kan je uitlaten via het pad langs de akkers.
Hele mooi nog zeer nieuwe plaats , heel goed om water te nemen en alles te lozen . ruime plaatsen met hier en daar mooie overdekte picknicktafels. voor de kinderen een hele leuke speeltuin , er is zelfs speelgoed voor handen en een zandbak . Goed met honden , we kregen een sleutel om langs de achterkant via een poortje makkelijk de hondjes uit te laten . Plaats is landelijk gelegen met zicht op de bergen . Je kan betalen met de bankpas.
mooi gelegen camping met plaatsen in de zon of deel schaduw langs de rivier of weg zijde . Heel vriendelijk personeel, proper sanitair met geldmunten . prijzige camping 40€ per nacht voor 2 personen met camper + elektriciteit. gratis goede wifi . Gelegen in prachtige natuur met pittige wandelingen en gezellige skidorp. Hond kan je uitlaten langs de achterkant van de camping.
Mooie grote plaatsen , proper sanitair. Heerlijk zwembad al was het nog wat frisjes . Door het laagseizoen nog geen broodjes service of restaurant wat ook begrijpelijk is door de lage bezetting. Langs de achterzijde van de camping kan je de hond heel goed uitlaten.
Deze camping is nog steeds gesloten en ziet er erg verlaten uit .Geen idee of ze terug open zal gaan . Iets ervoor achterin ligt een grote parking met parkeerwachter waar je kan parkeren en overnachten.
Gewoon een parking maar je mag voor 12€ parkeren en evt ook overnachten. Zeer vriendelijke uitbater die je een kaartje geeft met wandeling( lange maar mooie wandeling ) naar Pracicka brana ( pad door het bos is nog verspert wegens branden ) . Veilig parkeren / overnachten.
Alles apart te betalen , plaats 15€, elektriciteit 4,5€ , gebruik van het sanitair 3,5€ + douche munt 1€ ( voor 3 minuten) , vers water 0,50 cent , hond 1€ . Als je met de bus naar de Bastei wil nog 2,5€ extra. Onvriendelijke uitbater die alles in de gaten houd en niet aanwezig was terwijl de openingstijden het wel aangaven, je kan gewoon oprijden en nadien aanmelden.
is gewoon een P&R parking waar je mist te betalen kan overnachten.Was leeg en verlaten . betalen via oude parkeerautomaat. Niet overnacht maar op de naastgelegen camperplaats gaan staan .
Drukke plaats , veel toeristen die komen wandelen via de kabelbaan naar boven gaan , centrum stelt niks voor. Het is 1 grote parking en wordt zeer druk bezocht , losplaats is veel te klein voor zoveel campers en iedereen staat te drummen om te lossen of te vullen. Glasbak erg storend als mensen er zelfs om 23 u nog glas komen weg gooien. we zagen heel veel campers staan die hun grijs water gewoon lieten lopen 🫣 zielig .
nette camping , prachtig gelegen. zeer proper sanitair, voldoende als de camping niet volzet is . prachtige omgeving. het enige wat ons stoorde waren de helikopters die heel de dag aan en af vliegen voor de parachutisten , best veel lawaai.
Rustig gelegen en ideaal voor een bezoek aan Trier. Plaatsen zijn niet breed maar achteraan veel plaats om stoeltjes te plaatsen met zicht op het water . betalen in het wijnhuis en bij afwezigheid in de brievenbus. Alles staat duidelijk beschreven op het informatie bord aan de ingang van de camperplaats .
Mooie plaats, stond goed vol week tussen Hemelvaart en Pinksteren. Wandelen langs de Saar naar Saarburg centrum met de gezellige terrasjes. Je kan afwassen aan twee spoelbakken met warm water , twee wc en twee douchen voor dames en heren , douche kost 2€. Elektriciteit en honden niet inbegrepen in de prijs alsook toeristen belastingen. Je hoort de weg maar nachts relatief rustig.
Rustig gelegen nabij een school en de Delhaize. Te voet of op de fiets naar Durbuy. Delhaize om morgens verse broodjes te gaan halen . 10 € , betaal automaat waar je contactloos kan betalen na het ingeven van u nummerplaat. service punt is niet onderhouden en werkt met munten die je moet gaan halen ( duidelijke beschrijving) twee plaatsen waar je elektriciteit kan nemen ( werkt ook met munten )
prima camping , we kozen voor een plek op het velt zonder elektriciteit. sanitair voldoende . Super vriendelijk ontvangen en ze staan klaar voor u vragen . omgeving is heel mooi en wandelen vanaf de camping langs de Geul of verder weg . We stonden er met 3 honden op een van de weinige campings in de omgeving waar het toegelaten was . Vinden het dan ook jammer dat honden eigenaren hun hond los lieten op de camping. Straks verbod voor iedereen.
Super plaats. Heel vriendelijk en ze geven zoveel tips voor de supermooie omgeving te verkennen. We kwamen maar overnachten maar bleven uiteindelijk twee nachten.
Staat een bord vorboden voor campers te overnachten.
Zeer rustige plaats hoog gelegen. Betalen in het restaurant waar je trouwens heel lekker kan eten. Sanitair aanwezig, top plekje als je van rust houd. Wel koud snachts.
Sitecode: 20258
Zelfs in september geen plaats kunnen bemachtigen. Was er zeer druk en alle plaatsen worden via reservatie besproken. Jammer.
Sitecode: 20186
Goede camping, als de receptie niet open is kies je zelf gewoon een plaats en je gaat u melden als er iemand aanwezig is. Eenvoudig maar zeer proper sanitair. Restaurant vooraan op de camping is zeer goed, zit wel meestal goed vol. Supermarkt op 400 meter, dorpje op loopafstand langs de achterkant van de camping eenvoudig bereikbaar. Mooie omgeving, veel te beleven. Toeristisch informatie centrum in het dorp. Wifi werkte prima.
Camperplaats is gewoon open, stond er wel goed vol. Nog enkele plaatsen vrij rond het middaguur.
Hele mooie camping, maar de omgeving bied niet veel. Slovenië heeft veel meer te bieden.
Wezen kijken en snel weer omgedraaid, zelf in september nauwelijks plaats. Iedereen zet zich zomaar neer. Hutje mutje, iedereen staat pal naast elkaar op een zeer onoverzichtelijk terein of eerder stuk bos wat ze een camping durven noemen. Zielig.
mooie camperplaats en alles is aanwezig. Wel een wegafsluiting zodat we een heel eind om moesten rijden naar Adrspach.
Top camping, alles wat je wil is er. ook met de hondjes prima. In het hoogseizoen zou ze steeds volgeboekt zijn. Nu wegens corona hadden we geluk op een rustige camping te staan in Juli .
Sitecode: 12074
Parkachtig , proper en vriendelijke uitbater. Top plaats om Kutna Hora te bezoeken. Proper sanitair. eenvoudig maar goed.
Goede plaats , zeer vriendelijke uitbater. je kan via uitgang camping langs het meer naar naastgelegen restaurant. heel lekker en goedkoop gegeten. Je kan naast het strandje ook met honden terecht op stuk strand naast het veerpont. Heerlijk gezwommen met de honden. Voor ons een plaats om terug te keren.
Toen we met de camper aankwamen vonden we het erg onduidelijk waar we heen moesten rijden,oprijlaan komt uit op het centraal erf van de voormalige boerderij ,erg stijl naar beneden. campingweide ligt nog lager en is bereikbaar via een stijl pad met grove keien.Op het veld heb je spijtige genoeg geen uitzicht en hoor je de achterliggende weg goed.Sanitair is prima alsook de broodjes servies die aan je camper wordt bezorgd,al ga ik het liever zelf halen op het moment dat het voor mij past en zit je niet onnodig te wachten op je broodjes die veel later bezorgd werden dan aangegeven.Prima plek met tent ,met camper vond ik het niet ideaal. Uitbaatster neemt haar tijd,je moet geduld hebben. Een zes vanwege de slechte toegankelijkheid voor camper.
Je staat er ruimer en rustiger dan op de camping. Tenminste in het hoogseizoen. Voor 20€ mag je de faciliteiten van de camping gebruiken. Verder een mooie plek als je van wandelen houd.
Rustig gelegen en toch in een dorp. prachtige wandelingen vanaf de plaats , haal voor 1,5€ een wandelkaart bij de toeristen info. Verder alles aanwezig.
Een camping kan ik dit niet noemen. zeer klein , de parking naast het tennis Velt is ongevormd tot camperplaatsen , je staat op steentjes. Heel veel lawaai van sportende kinderen . maar één douche wat een aanschuiven van jewelste betrof. wandelen in het bos maar heel stijl bos . Wij zijn weggegaan omdat we ook nog eens 38€ moesten betalen.
zalige rustige plaats. Ruimte alom , wij staan hier alleen met nog enkele tentjes. 10 € met elektra. Douche zijn prima in orde, gerenoveerd . Een plekje om te onthouden.
Als je van wandelen houd is dit een goede plek , je loopt voorbij het dorp een wandelroute op . In het dorp voldoende horeca. op de plaats loopt een riviertje die op warme dagen voor verkoeling zorgen. we hebben genoten op deze camperplaats.
De ligging is prima , rustig en dorpje met het nodige op wandelafstand. Vriendelijk uitbaters. Vrijheid , mooie grote plaatsen. Sanitair primitief maar wel heel proper. 50 cent voor een warme douche. spijtig dat er maar een sanitaire blok is voor heel de camping.Als je achteraan staat is het ver lopen voor de wc. Ook het restaurant en terras is daar dus loop je er steeds langs , dat is vervelend.
Prima plaats om te overnachten maar ook voor een langer verblijf. Dorp op korte afstand waar je al het nodige kan verkrijgen. Serviceplaats voor mobilhomes, onduidelijk waar het chemisch toilet is. Lekkere verzorgde snacks verkrijgbaar, proef vooral de hamburger, erg lekker. Prima plaats om je honden in de omgeving uit te laten. Spijtig dat ze huizen aan het bouwen zijn naast de camping.
Speciaal. Afgelegen en langs een onverharde weg. Heel veel wind en stof. Wel zeer vriendelijk. speciale sanitair waar de watertemperatuur slecht te regelen viel. Goed voor een nachtje of twee maar dan heb je het ook weer gehad.
Wij vonden alles zeer proper en het zwembad aangenaam. prima ruime plaats. Niet duur. 1€ per hond. Maar zo spijtig dat je langs een weg staat. Dat maakt deze plaats erg ongezellig en je krijgt het gevoel dat je op een parkeerplaats staat in plaats van op een camping. Zo jammer.
prima voor een stadscamping. zeer aangenaam zwembad. Er zijn ook afgebakend plaatsen met een haagje omheen. sanitair oud maar proper. snackbar aan het zwembad waar je eenvoudig maaltijden kan eten zoals pizza , frietjes , salade . brood op bestelling. Wij zijn hier terecht gekomen na een bezoek aan Evora.
Je staat er goed om Sintra te bezoeken. Je kan zelfs u laten afzetten door een tuf tuf tuf voortuig. wij hadden er een veilig gevoel. Wel op het moment dat wij er waren veel werkverkeer en veel stof . Maar dat is maar tijdelijk. Je kon er enkel vers water krijgen. Vooraan lag een waterslang maar als daar een camper staat heb je pech. Veel blaffende honden maar die hoor je op meerdere plekken .
zeer ruime plaats, we hebben er enkel geparkeerd om het kasteel en het oude stadscentrum te bezoeken. Een zigeuner vrouw vroeg of ze tegen betaling onze camper moest bewaken. Toen we het weigerde werd ze boos. Stonden er met een grote Audi. Nadat ze zagen dat wij hun nummerplaat noteerde zijn ze weg gereden. Er stonden maar enkel campers, wel een zeer ruime mooie parking .
Dit zou een super plaats zijn, maar ze is verwaarloosd. niet onderhouden , je staat er langs een vieze rivier. Je staat op beton of op gras dat veel te hoog is en vol muggen en steek vliegen. Restaurant is ook oud maar het eten is er wel super lekker. spijtig dat deze plaats verwaarloosd is.
Zo zonde dat ze regels toepassen zoals op een camping .Reserveren is noodzakelijk , plaats is toegankelijk na 14u en je moet er voor 11u al terug af. Gevolg file aan de loos en vul plaats want iedereen moet weg voor 11u ? Waarom niet gewoon een vrije ingang en 24 u mogen blijven staan zoals elders. Hadden de indruk dat er vaak dezelfde klanten staan die de plekjes wegnemen voor andere, triestig.
Mooie plek . Je kan naar zee lopen langs de hoge duinen en een stukje door het bos. Honden mogen er ook op het strand. Je kan ook te voet naar het gezellige centrum wandelen, volg gewoon de wegwijzers casino en je komt er vanzelf , ongeveer 2 kilometer. Verder kan je met je betaal ticket 12 minuten water nemen per dag , eigenaar komt je watertank alvast vullen indien de wachtrij te lang word.