• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@SipkeVisser

Een locatie beoordeeld—19 dagen geleden

Een zeer hartelijke ontvangst. Zelf zijn ze ook camperaars, dus ze begrijpen wat er nodig is. Heerlijk rustig, een plek om terug te komen. Kortom een aanrader.

Een locatie beoordeeld—19 dagen geleden

Een vriendelijke ontvangst en het is een mooie rustige plek. Je kon er gelukkig wel je toilet legen, water innemen en er was stroom inbegrepen bij de prijs. Je kon niet je vuil water lozen. Na een bezoek aan Obelink was dit een handige plek voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Een hele fijne CP op een mooie plek bij een charmant dorp. Heel stil in de nacht. Leuk terrasje in het dorp met van alles en nog wat te eten en te drinken. We voelden ons welkom en veilig daar.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Het is een belachelijk lawaaiige CP. Er scheuren continu crossmotoren langs, in ieder geval vandaag. Erg onaangenaam. Er is 1 douche en 1 wc voor de heren en ook 1 douche en wc voor de dames. Het water van de douche werd al snel koud helaas. Het gedoe met de QR code is ook geen feestje. Wij komen hier in ieder geval niet meer terug. Er is 1 douche en 1 wc, de douche werd al snel koud

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Prima plek om te overnachten. Je kon lozen, legen en water tappen. Het was lekker stil 'snachts. We stonden er uiteindelijk met 3 campers totaal.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Uitstekende plek om te overnachten en stil ook. Je kon je grijs water lozen en je chemisch toilet legen en spoelen. En water tappen. Ze zijn het gebouwtje aan het uitbreiden om er douche en toilet te maken.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Prima plek om te overnachten en met een werkelijk prachtig uitzicht. Je kan ook je vuilnis kwijt, voor de rest is er niets. En mooi om met je hond te lopen.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Sympathieke ontvangst en konden staan waar we wilden. Keurig nieuw toiletgebouw met fijne douches en toiletten. Broodjesservice was er niet, maar toen we er navraag naar deden heeft hij 2 baguettes voor ons meegenomen 's ochtends, sympa. Helaas was het restaurant vanaf donderdag weer open en niet op de maandag en dinsdag dat wij er waren.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Prettige CP met stroom en lozen en dat voor die prijs. Dorp vergane glorie en toch ook charmant en een warme bakker in de buurt voor croissants en knapperig stokbrood. Goed verlicht en heerlijk stil. Een plek om te onthouden.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prachtige CP alles nieuw en goed onderhouden, een vriendelijke eigenaar. Eenvoudig inchecken. Schoon sanitair. Rustig in de nacht. Veel knooppunten om te fietsen. Supermarkt vlakbij. Kortom een aanrader. We zijn er tenslotte 3 nachten gebleven.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een hele prettige camping middenin de natuur, met super schoon sanitair. Rudolf is een echte gastvrije gastheer. Prima te fietsen naar Franeker, Bolsward, Harlingen. Mooie camping voor rust en ruimte. Groetjes, Hannie en Sipke en een pootje van Zorro

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Mooie beschutte plek en met een fantastisch restaurant er ook nog bij. Een plek om terug te komen en dat gaan we zeker doen. Verrukkelijk Valentijns diner gegeten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het zal een prima plek zijn als hij weer open is, want helaas staat er een hek. Desondanks zijn we voor dat hek blijven staan met de gok dat ze nog vrij zijn vandaag 2 januari, want eigenlijk mochten we er niet staan. Leuk dorp met een warme bakker op loopafstand, helaas waren alle restaurants gesloten op 1 januari. Heel rustig om te slapen, dus als de plek weer open is ideaal. Water konden we nog wel tappen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben het niet kunnen vinden, helaas. Was zeer donker en we werden absoluut niet goed gestuurd. Dus die ster slaat nergens op, maar anders kan je de review niet plaatsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We kwamen in het donker hier aan en we waren de enige camper en dat bleven we ook. Prima kunnen slapen, het was heel rustig en de weg, die er langs loopt wordt steeds rustiger in de avond en nacht en zelfs in de ochtend viel het nog mee. Alleen alle voorzieningen waren gesloten en er valt ook niet te servicen, vandaar 3 sterren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een prettige camperplek met een super vriendelijke ontvangst. Mooi terrein en in de avond wordt er een kopje koffie geserveerd. We blijven slechts 1 nacht, maar een plek om te onthouden en om terug te komen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Een prima en rustige plek aan een snelstromende rivier. Harde ondergrond. Een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Een fijne camping en mooi gelegen. Er is veel te doen en te zien in de omgeving. Wij hadden het geluk om een grote kudde rendieren te spotten, ze liepen zelfs langs de camper. Hartelijke en gastvrije eigenaren. Zelfs een veldboeketje bloemen met een lief kaartje voor mijn verjaardag. Schoon sanitair. Broodjesservice We komen hier zeker weer terug, als we deze kant opgaan. Dank Winnifred en Hans en tot ziens.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prachtige CP aan het meer met vuurplaatsen en houten tafels/banken. Heel rustig. Mooi uitzicht.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Nog steeds een paradijselijke droomplek met een sympathieke Anne en Martijn. Inmiddels is het gezin uitgebreid met een meisje erbij. Een mooi en handig eco toilet. En je kan je eigen wc legen, mits je een biologische vloeistof gebruikt. We hopen er nog vaak terug te komen. Succes met alle bouw- en verbouwwerkzaamheden van de sauna en jullie huis. Lieve groet Hannie en Sipke en een pootje van Zorro

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Een warm welkom in de stromende regen. Nog meer uitgegroeid tot een fijne camperplek. Stroom is mogelijk en met de juiste wc vloeistof kan je legen. In de loppis kijk je je ogen uit en altijd iets leuks te vinden. En spontaan contact met medecamperaars. Bedankt Jacqueline en Dick, hopelijk weer tot volgend jaar. Groetjes, Hannie en Sipke, pootje van Zorro

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Tot onze spijt kwamen we niet het terrein op, want ondanks dat de camping open is, blijkt deze op zondag gesloten en telefonisch ook niet bereikbaar. Dan kom je de slagboom niet door. Dat zou wel even erbij vermeld mogen worden. Heel vreemd. Het restaurant trok ons ook aan, maar dat ging nu ook niet door. HaSi

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Sanitair uitstekend, ons plekje was matig. Kon maar uit 2 plekjes kiezen, terwijl er meer dan genoeg plaats was. Ze wilden meteen weten hoeveel nachten en dat wisten we nog niet exact, 1,2 of 3. We moesten meteen voor 3 nachten afrekenen en dat deed ik niet. Het zou 26 euro per nacht zijn mbt ACSI. Na 1 nacht zijn we hier weggegaan, er liepen ook zwerfhonden. Bij het afrekenen van 1 nacht moesten we ineens € 39,67 betalen. Hier nooit meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een fantastisch gastvrij ontvangst door Sara en Pier. Ze zijn nog niet zolang bezig met de CP. Middenin de natuur en doodstil. Er is vers water beschikbaar op de plek. Stroom kan ook tegen betaling. Met afrekenen kregen we koffie aangeboden in hun keuken en een heel gezellig gesprek in het Engels kunnen voeren. Voor herhaling vatbaar. Muggen zijn helaas overal niet alleen daar.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wat een paradijselijke droomplek. We werden hartelijk ontvangen door Martijn, Anna was er helaas even niet met Espen. De camperplek was al goed voor elkaar, mooie ruime plekken en zo bij het meer. Fijne vuurplaats en ook een mooi toilet, heel handig, want je kunt er niet lozen. Er werd nog druk gewerkt aan het huis. We voelden ons er thuis en de sfeer was goed. Er lag ook een roeiboot om te gebruiken. Een terugkomer. Groetjes, Hannie en Sipke

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een gastvrij ontvangst en heel erg leuk om Dick en Jacqueline plus Mazzel te ontmoeten. De sfeer is er zeer gemoedelijk en onderling kwam er ook vanzelf contact. Ze hebben echt hun best gedaan om er een bijzondere plek van te maken. Allemaal hele leuke details van hout en boomstammen gemaakt. En de Loppis is ook echt de moeite waard. Alles vriendelijk geprijsd net als de CP zelfs met stroom. Een aanrader. Hartelijke groet, Hannie en Sipke

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Een zeer gastvrij welkom. Door corona geen sanitair open, maar ik denk, dat ook dat in orde zal zijn. Na onze zeer slechte ervaring bij camping Hooglandt was Janneke een warm bad. Zwembad op de camping en op zaterdag een lekkere snackservice. Wi-Fi top. Fijne fietsroutes en super rustig en stil, met ruime plekken. Reden genoeg om terug te komen.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Een ontgoocheling. Keurig gereserveerd, maar meneer de beheerder had verzuimd het te noteren. Geen excuus, niets en ook geen bereidheid om ons te helpen een andere camping te vinden in de buurt. We mochten dan wel 1 nachtje blijven, maar dan werden we geacht te vertrekken. Wij hebben daarvoor bedankt, want hij was zo ongastvrij, dat ikzelf via campercontact een andere camping heb gevonden. 0 ster