@SipkeVisser
Juli 2026
Vorig jaar was zo goed bevallen mede dankzij gastheer Rudolf, dat we dit jaar zeker terug wilden komen. En met pinksteren waren we er al 14 dagen en nu nogmaals voor een week. Het is een aanrader, dichtbij Franeker, Harlingen en Bolsward op de fiets. Top en super schoon sanitair en ook een gezellige keuken/kantine in het sanitair gebouw. Rudolf je bent een topper!!
Maart 2026
Een zeer hartelijke ontvangst. Zelf zijn ze ook camperaars, dus ze begrijpen wat er nodig is. Heerlijk rustig, een plek om terug te komen. Kortom een aanrader.
Een vriendelijke ontvangst en het is een mooie rustige plek. Je kon er gelukkig wel je toilet legen, water innemen en er was stroom inbegrepen bij de prijs. Je kon niet je vuil water lozen. Na een bezoek aan Obelink was dit een handige plek voor een overnachting.
Januari 2026
Een hele fijne CP op een mooie plek bij een charmant dorp. Heel stil in de nacht. Leuk terrasje in het dorp met van alles en nog wat te eten en te drinken. We voelden ons welkom en veilig daar.
Het is een belachelijk lawaaiige CP. Er scheuren continu crossmotoren langs, in ieder geval vandaag. Erg onaangenaam. Er is 1 douche en 1 wc voor de heren en ook 1 douche en wc voor de dames. Het water van de douche werd al snel koud helaas. Het gedoe met de QR code is ook geen feestje. Wij komen hier in ieder geval niet meer terug. Er is 1 douche en 1 wc, de douche werd al snel koud
Prima plek om te overnachten. Je kon lozen, legen en water tappen. Het was lekker stil 'snachts. We stonden er uiteindelijk met 3 campers totaal.
Uitstekende plek om te overnachten en stil ook. Je kon je grijs water lozen en je chemisch toilet legen en spoelen. En water tappen. Ze zijn het gebouwtje aan het uitbreiden om er douche en toilet te maken.
Prima plek om te overnachten en met een werkelijk prachtig uitzicht. Je kan ook je vuilnis kwijt, voor de rest is er niets. En mooi om met je hond te lopen.
Sympathieke ontvangst en konden staan waar we wilden. Keurig nieuw toiletgebouw met fijne douches en toiletten. Broodjesservice was er niet, maar toen we er navraag naar deden heeft hij 2 baguettes voor ons meegenomen 's ochtends, sympa. Helaas was het restaurant vanaf donderdag weer open en niet op de maandag en dinsdag dat wij er waren.
Prettige CP met stroom en lozen en dat voor die prijs. Dorp vergane glorie en toch ook charmant en een warme bakker in de buurt voor croissants en knapperig stokbrood. Goed verlicht en heerlijk stil. Een plek om te onthouden.