@SipkoDRCamper
Wat een bijzondere plek is dit!! Geweldig uitzicht over de campeerweide en vooral daarbuiten. Grote grazers zijn er elke dag en als je geluk hebt wilde zwijnen en herten te spotten. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Sanitair is beperkt, als je in de camper zelfvoorzienend bent is het helemaal top hier. Heel vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg over van alles. We komen zeker nog eens terug.
Fijne camping, goed verzorgd en schoon. Mooie omgeving om te gaan fietsen, ligt aan knooppuntenroute. Sanitair en afwasplekken keurig schoon, maar in hoogseizoen moet je nog wel eens in de rij. Maar ach, we hebben vakantie :-) Enige nadeel is de lucht van varkens als de wind verkeerd staat.
We hadden deze plek uitgezocht op basis van alle lovende kritieken, maar hebben toch wat andere ervaringen. Plek is leuk, het eten erg goed, maar de gastvrijheid hebben wij niet ervaren. Er werd ons alleen een plek gewezen en verder moesten we het zelf maar uitzoeken met de houtje touwtje voorzieningen voor de camper.
Topplek! Geweldig verzorgd en schoon, erg klantvriendelijk. Aanrader!
We hebben hier een paar heerlijke dagen gehad. Rustige camping met grote plekken en goed sanitair. Geweldige uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen in 't Roegwold en omgeving. Erg vriendelijke eigenaar. Aanrader!