@SixPac
- Alleengaand
- 2018
Helemaal TOP. Zeer vriendelijke vader en zoon Nikolai. Vader verstaat Engsels prima en Nikolai spreekt vloeiend Engels. De plek is fantastisch. De hond kan lekker los lopen en we zijn er al enkele uren, nog geen auto langs gekomen. Lekker rustig dus. Ondergaande zon. Het nieuwe sanitair is bijna klaar. Er komen bij het viswater zelfs nog camperplaatsen bij. Douchen 3 min. Alles is schoon. Incl elektra €25. Aanbevelingswaardig
Kom hier regelmatig. Nu laagseizoen: 12,66 incluis stroom/water/lozen met pass-étapes.
3 nachten, 2 personen, 1 hond, ex. stroom €145. Prijzig wel maar verder alles oké. Douchen betaald. weg oversteken en je bent op het strand waar honden toegelaten zijn. Grote camping en was vrijwel vol toen we aankwamen maar hadden gereserveerd. Stonden aan rand van bos waar we de hond konden uitlaten door een deur in het hek.
Vier dagen geleden heb ik geprobeerd een reservering te maken via hun website maar ik kreeg geen response. Uiteindelijk gister hen een mail gezonden dat ik om die reden (onzekerheid) afzie van deze CP. Teruglezend in vorige reviews blijk ik niet de enige te zijn die geen reactie krijgt. Slecht management lijkt mij.
Plaatsen zijn dicht op elkaar. Vanaf Mei vaak vol in de weekenden. Momenteel zijn ze bezig ‘extra plaatsen’ te realiseren. (twee foto’s) Tussen aanhalingstekens want eerder stonden de campers parallel aan het park gedeelte wanneer de plekken vol waren. Volgens mij gaan ze nu ook een lozingspunt voor grijs water maken, daar waar je water kan tanken. Vroeger was het aansluitende park een zwembad.
Het telefoonnummer is onbekend. Campercontact wordt slecht gemodereerd!
het telefoonnummer na 18:00 uur is van iemand die er al lang niet meer is.
Prima plek toch om te overnachten. Eigenaar is er niet maar er hangen enveloppen. daar doe je je gegevens en geld in. daarna deponeren in de brievenbus. wij hebben een hond. Wanneer je v/a locatie direct rechts gaat kun je doorlopen naar de rivier. prachtige lange wandelpaden met oude bomen langs de rivier. Prijs dient aangepast. Is nu 16,50.
Tarief klopt niet, zoals vaak het geval is op deze app.
Eèn van mijn favourite natuur campings direct aan zee. En de duinen Biville ernaast om de diverse tanks te bezoeken en uiteraard de bunkers op het strand. zeer sympathieke vrouwelijke patron. We kwamen voor 2 dagen maar werden er vijf.. Heerlijke rust, mooie wandelingen en zuivere lucht.
Voor de tweede keer hier en met de drukte valt het reuze mee. Fijne betaalbare naturel municipal camping in de duinen met veel bomen en met een 4-WD kom je overal ;) Direct aan een prachtig strand met rotsen. Naar rechts bij de rotsen (het mooiste strand)ook geschikt voor honden.
Stroom niet op de CP zelf wel vlak voor de CP daar waar iedereen hun toilet leegt en water tankt. Erg onhandig en onrustig want je moet daar staan voor de stroomaansluiting à €4 per uur. schiet niet echt op met laden lithium accu.
Heerlijk rustige CP vlakbij Oldenzaal en Duitse grens. Martin en Winnie zijn super aardige eigenaren. Er is een terras voor versnaperingen, fris en ijs (zelfbediening) en een toilet. Helaas geen douche, daarom ontbreekt de 5de ster. Betaling via een QR code. Tegenover de CP ligt een bos om in te wandelen met de hond. Naast de CP lopen 2 pony’s soms lekker te draven achter elkaar.
Sitecode: 52026
Hartelijk ontvangst. Ruime plaats keuze in zon of schaduw. Prijslijst in foto’s geladen. Camper, 2 personen incluis stroom: €20, hond €2, wifi €2. Super rustig.
Hartelijk ontvangst door Marjolein. Fijne CP met verrukkelijke kersen. Stroom en water bij iedere camper. Sanitair super schoon. Af en toe kwamen konijntjes en kippen voorbij en een mooie pauw. De lieve herder Mira kwam een paar keer vragen of mijn hond kwam buiten spelen. De nachten muisstil. Wandelen met de hond langs De Kromme Rijn. Boodschappen bij Jumbo of Boni in Odijk. Het waren 10 aangename dagen.
Perfecte CP. Alles wat je nodig hebt. Douches waren echter gesloten. Vanaf CP loop je zo een enorm park in. Leuk ook voor de hond en via dat park, dat verbonden is met de dierentuin kun je links zo de dierentuin inlopen.
Hartelijk ontvangst door eigenaar. Het eten in het restaurant was voortreffelijk, best goed bezocht en voor mij als vegetariër subliem: een seitanrollade. Heerljjke rustige plek. hij heeft een enorme verzameling vleesmolens en naaimachines. Achter staat een leuke Trabant met aanhanger.
Indrukwekkende CP! Met je camper tussen de kolossale graafmachines. We hebben er drie dagen gestaan. Erg vriendelijk personeel. Op zaterdagavond werden de machines verlicht. Alsof je ruimteschepen droomde. Toplocatie!
Leuke kleine camping waar voornamelijk seizoen/jaarplaatsen (bezet) zijn. Wel aparte sfeer. Erg vriendelijk ontvangst. €16 all in. Beneden bij het water vergane glorie (na de Welle) maar erg leuk om rondom het water te wandelen met de hond. Wel reserveren! Hoewel wij dat niet hadden gedaan waren wij evengoed welkom.
Vriendelijk ontvangst en uitleg op luchthaven toren. Heerlijke rustige plek met weids uitzicht over het vliegveld. €11 inclusief alles. Prijs gaat dit jaar nog naar €20 zodra sanitair-containers zijn geplaatst. Sanitair is oké maar mannendouche niet in orde. Douchen in de vrouwendouche. Die 8 plaatsen hieronder klopt niet. ik schat dat er tussen de 20-25 campers kunnen staan.
Prachtige locatie. Incheck bij hotel. Daar krijg je een plattegrond onder je neus geduwd en moet je aangeven waar je wilt staan. Eerst even kijken mocht niet. Vreemd. Prijzig, we betaalden €40 + €10 servicekosten, inclusief. Een groot minpunt is het feit dat er niet op een gebruikelijke manier vuil water geloosd kan worden. Kleine putjes daar waar je staat, elektra- en water tapt. Ook bij het servicepunt idem dito. geen grote roosters. Onhandig.
Camperplaats? Drie campers stonden er alsof zij er woonden. Deze CP stond vol met auto’s en 2 plekken vrij waar de auto’s ook nog asociaal geparkeerd stonden zodat je er niet tussen kon (foto). Een uur gewacht totdat er misschien een plek vrij kwam maar tevergeefs… Uiteindelijk doorgereden richting Leipzig.
Prima plek aan rivier Regen. Beheerder kwam om 19:30 uur om toilet/douche te openen. €9 p.p. De prijzen zijn dit jaar verhoogd. Exclusief stroom. Betaalde €2,5 voor 4kwh 16Ah. Schoon water kan men nog niet vullen. Vuilwater lozen wel.
Hier nu voor de 5de keer en de laatste keer. Aso Fransen links en rechts die hun etensresten (vis en vlees) achter de camper dumpen en pissen. Nu een ernstig zieke hond. Diverse keren naar kliniek en hond aan infuus, maandag controle. Betaalsysteem CP is er niet op ingericht dat je even met camper heen en weer moet, dus steeds opnieuw €10,30 betalen. Druk verkeer langs weg. Douches naar en op strand afgesloten. Toilet gaat om 20:00 uur op slot.
Ondanks dat er nog diverse plekken vrij zijn was camping volgens onsympathieke jonge knul vol. 10 jaar en 4 jaar geleden stuk vriendelijker personeel. Teveel Nederlanders.
Overladen met grote campers, deur aan deur. Konden nog net scheef op een randje staan. Zou wat breder kunnen want ruimte genoeg maar afgezet met dijkjes plastic. not my piece of cake.
Budgetcamping 😂 €27,50 🤣
Bizar eigenlijk: aan weerskanten vrije honden-uitloopplaatsen maar verboden voor honden op camping 😩 en dan €25 excl een beetje stroom 🤑
Sinds de ruim 20 jaar geleden dat ik hier was, de camping hiernaast is vervallen, is deze CP een verademing. terrasplekken met voldoende uitzicht en alles inbegrepen. Longemer is heerlijk om te zwemmen. €14 is een hele nette prijs incluis alles maar ex hond á €1 Bovenaan waar wij stonden (83) is ook een toiletgebouw incluis douches. Nog niet alles is daar aangesloten. Een km westelijk, overkant bij volgende camping, kun je wat boodschapjes doen.
Hallo Campercontact!!!! Ik verbaas mij keer op keer dat campercontact zo slecht management heeft. Haal deze locatie weg en zovele andere! Pas ook de prijzen aan want die kloppen meest ook niet meer.
prima CP op doorreis €1 voor 8 uur stroom
prima knusse doch kleine CP met goed en schoon sanitair. vlak aan zee, kiezelstrand. Jammer dat er enkele aso-camperaars breeduit stonden en zo 2 mogelijke plekken beslaan (was opmerking van receptie). Langs de stranden kun je kilometers lopen. €22,50 2 personen, een Six Pac en de hond Pedro
Alle negatieve reacties cq teleurstellingen ten spijt: Fantastische super-de-luxe Camping aan zee voor, in verhouding, zeer goedkope camping met enorme grote plaatsen, terrasvormend naar beneden. Wij betalen €23 per nacht, camper, 2 personen en hond. wat krijg je daarvoor: enorm strand (kiezel), zeer luxe sanitair en groot, WiFi, 16Ah stroom. Vriendelijke receptie. Eigen plek, bep. gedeelten uitzoeken en stonden op nr 76 :)
Pal naast de weg. geen voorzieningen. Officieel geen CP. Zijn doorgereden naar eerste camping rechts beneden,. topcamping en zeer luxe. Met CampingCard slechts €23 (let op: 11 april 2023).
Het lijkt wel een oud rangeerterrein voor vliegtuigen :) Erg groot maar leuk met veel groen en schoon sanitair. Waar ik niet blij mee ben: ze nemen je paspoort in, wanneer je eruit gaat krijg je deze terug.
Gisteren hebben wij er een nacht gestaan. Er hangt een briefje van de overbuurman. Eigenaar is niet aanwezig of leeft niet meer. Hij vertelde dat hij niet de eigenaar is maar dat je bij hem kan staan en douchen in zijn huis voor €20. Wij hebben gewoon op de camping gestaan. De wc kan worden doorgespoeld:) we stonden off-grid
Knetterdruk, ivm Pasen. Giga harde muziek in de buurt. Feest! Alle parkeerplekken afgeladen met auto’s. De derde achtereenvolgende plek. op naar de volgende :(
wat een afschuwelijke plek. ziet Nadat bij Zagreb dicht was ivm Pasen hiernaartoe gereden. indruk dat het het niet meer in gebruik is en pal naast snelweg. paar sloopauto’s op het terrein en receptie dicht. unheimisch, niet ons ding. Dus maar weer verder rijden…
Vandaag en weekend gesloten ivm Pasen. Rondweg (eenrichtingsverkeer) rondom meertje niet toegankelijk (slagboom) alsook de CP.
De prijs is niet €12 maar €24. Stroom €0,50 kWh. Slagboom voor toegang. Goed en schoon sanitair (massagedouche:). Route via app bracht ons niet op de plek vanuit het noorden.
gaf al eerder review. betaalautomaat is weggehaald aan de voorkant van de garage. Betalen met app Parkster is mogelijk maar ter plekke niet te downloaden ivm slecht ontvangst. Electra kost 50ct per kWh
Het is niet mogelijk met bankkaarten te betalen. alleen de Duitse betaalpas. Zorg dus voor contant geld. Ik kreeg er twee bekeuringen die om die reden zijn verscheurt. De gemeente vindt het te duur om automaten aan te passen. terwijl je in diverse supermarkten in Passau al niet meer met contant geld kan betalen. In het hoogseizoen, waaronder september is het meestal vol. kleine capaciteit.
perfecte locatie en erg rustig. doorrijden tot het eind. ruim voldoende plek en giga grasveld voor de hond!
Prima camperplekken. Prijs 9,40/nacht Geen toiletten!!!
Langzaamaan neemt het goed onderhouden van het sanitair af. We staan hier nu ruim een week. Twee mobiele toiletgebouwen in de nabijheid zijn weggehaald. Waarschijnlijk ivm stroomstoring. Naar het andere, beneden gelegen, is het een flink stuk lopen. Niet handig bij hoge nood :) Ook het gefilterd water is nu afgesloten 2 avonden lang veel luide muziek van Remax groep uit Portugal. Rest rustig. Voor de rest èèn van de beste campings in de Algarve.
Kwamen laat aan, 3x NL en 2x P. Toch nog plaats. Leuke rustige plek in dorpje. Aanrader: restaurante O Helder. Op hetzelfde pleintje. zie foto!
Prachtige ruime plaatsen en uitzicht! Geen toiletten. Muisstil, overdag en in de nacht. Heerlijke tapa’s ‘s morgens bij Café-bar Félix in dit prachtige dorpje! Bezoek ook de mooie kerk!
Eèn van de meest luxe gratis camperplaatsen in Zweden. Gefinancierd door de middenstand. Daar zou Nederland nog van kunnen leren!