@SjaakB
- Pössl Anders Anders
- 2008
- Ford
- Buscamper
Een 5-sterren CP ware het niet dat de administratieve procedure om toegang te krijgen zeer onduidelijk is: eerst registreren, account aanmaken, je krijgt dan onduidelijk overzicht van kosten waaronder BTW? en toeristenbelasting resulterend in een pas die je vervolgens moet valideren. Uiteindelijk betaalde ik € 19,64 voor één overnachting. Maar kreeg wel toegang. Een UK camperaar vergat na betaling te valideren en kreeg geen toegang? Ook geen hulp
Meest horizontale helft afgesloten voor opslag bouwmaterialen (werden om 06.00 uur gestort - “ook goede morgen”Andere helft slechts 2 plaatsen waar met keggen horizontaal geparkeerd kan worden. Geluidsoverlast van gasten (arbeidsmigranten) van de gite (vml duiventil!). Eén overnachting was meer dan genoeg om toch de zeer interessante citadel en musea te bezoeken.
Vrijwel alle plaatsen zo scheef en drassig dat zelfs de keggen onvoldoende waren en wegzakten. Prijs ondertussen € 7,00 pp en € 3,00 voor elektriciteit.
Ik sluit me volledig bij de voorgaande review aan: ook aan de zijkant gestaan, horizontaal en zo goed als geen geluidsoverlast. Rondleiding bijzonder interessant; alleen jammer dat de proeverij uit hygiënische overwegingen was stopgezet!😊
Goede ruime CP aan parkje, veel groen. Stonden hier alleen maar met veilig gevoel. Sanizuil heeft betere tijden gekend. Water gratis maar tap zit vlakbij cassette bak! Electriciteit werkt niet en of dat met munten wel gaat is onduidelijk. Heel rustige plek ware het niet dat de koeling van het naastgelegen electriciteitsgebouw 24/7 aanstaat en een monotoon doordringend geluid produceert. Dat kan vooral ‘s nachts als storend ervaren worden.
Bijzonder rustige CP in leuk plaatsje (een wandeling waard) muntautomaat voor water en elektriciteit kapot. Onduidelijk waar de parkeerplaatsen voor campers op deze openbare parkeerplaats zijn. Wij stonden twee nachten achter de open markthal op halfverharde plaats aan parkje. Ook aan de zijkant van de markthal halfverharde plaatsen met fraai open uitzicht.
Geweldige CP! Zeker voor die prijs. Zijn hier drie dagen gebleven. Leuk stadje waar de moeite wordt genomen er iets moois van te maken ondanks de bekende leegstand van de winkels. Bijzonder aardige ontvangst Office de Tourisme. De drie stadswandelingen zijn aan te bevelen. Evenals het bijzonder interessante en professioneel ingerichte Biermuseum. Een aanrader wat ons betreft.
Prima CP. Alleen hadden wij de pech dat er de twee dagen na Hemelvaart kermis was. Dus zeer druk op de naastgelegen parkeerplaats met tot middernacht langs razende vertrekkende kermisgasten en een zeer luid spelende band tot 23.30 uur 😏
Aardige CP met bakkers en Aldi (over de brug) om de hoek. Als de “officiële” plaats vol is (geschikt voor 2 a 3 ) is er plaats voor 4 a 5 campers op het zeer scheve grasveld voor de Halte Fluviale. Leuk fietsen langs het kanaal. Na 2 dagen gaat de luide herhaalde muziek van Restaurant Chop’in (10.00 - 22.00) wel behoorlijk irriteren 🤨. Overigens, de frites (à emporter) is niet aan te bevelen; slappe zoete hap.
Prima CP. Ongeschikt voor te lange 8+ meter campers. Ook omdat keermogelijkheid beperkt is. en kom op tijd want er zijn maar 10 plaatsen.
Geweldige CP! Jammer dat er maar 3 officiële plaatsen zijn. Maar met (in ons geval) totaal 7 campers nog steeds goed te doen 😉 iIn geval van waternood: vlak bij de CP in het parkje is een gratis openbaar tappunt waar je met container of fles water kunt halen.
Prima CP in zeer verzorgd maar wel stil dorpje. Houdt er rekening mee dat het enige winkeltje (in ons geval) op woensdag gesloten is.
CP vnl gebruikt door lokale vissers en hondenuitlaters. Lijkt idd idyllische plek aan meertje maar de herrie van de naastgelegen doorgaande weg heeft ons tenslotte doen besluiten ons heil elders te zoeken.
Prima CP voor max 15! campers met overloopmogelijkheid op tegenover gelegen parkeerterrein voor de laatkomers. Opmerking van voorgaande reviewer over onbekende aansluiting water klopt niet: Betreft een doodgewone kunststof slangkoppeling die een beetje camperaar bij zich heeft.
Weliswaar weinig voorzieningen maar anderzijds geweldige rustige CP.
Idd een zeer populaire CP. Zeer rustige overnachting ondanks 50+ campers. Plaatsje en kasteel interessant. Geschikt voor fietsen langs kanaal.
Sitecode: 102065
CP zeer geschikt voor bezoek aan de megalieten velden en een overnachting (stonden hier met 20 campers). Bijzonder rustige nacht. Muv afvalcontainers geen voorzieningen.
Prima parkeerplaats om de stad te bezoeken maar om te overnachten? Voor camperaars die er geen probleem mee hebben hutje mutje boven op elkaar op een bomvolle reguliere parkeerplaats te overnachten wellicht wel. Wij zijn na stadbezoek doorgereden naar Rosporden.
Niets mis met deze gratis CP muv het feit dat er geen schaduw is. En dat maakt het bij een hittegolf op asfalt onhoudbaar. Waren verplicht door te rijden.
Fijn dat we hier een nacht mochten staan. Maar allesbehalve rustig: op 1 m van een doorgaande zeer stoffige sluipweg voor auto’s, fietsers en wandelaars. Niet goed voor de nachtrust helaas.
Op zich prima CP maar het tarief (€14,00 voor camper + 2 personen) verhoudt zich niet tot de services (geen). Bovendien deel ik niet de mening van veel andere reviewers dat het een rustige CP is. De hele nacht een luide monotone brom van een machine (compressor?) op naastgelegen bedrijventerrein, naast weg- en treingeluiden. Genoeg voor één overnachting en bezoek aan Mechelen.
Officieel aangegeven CP verwaarloosd en gebruikt als opslagplaats. We hebben daarom overnacht aan de andere kant van de weg aan het water (2 nachten 3 campers). Super plek. Politie is langs geweest maar liet ons ongemoeid.
Prima CP. Bijzonder rustig. Stonden er met 2 campers op aangegeven plaatsen. ‘s Nachts !? aangevuld met derde camper op reguliere parkeerplaats.
I.v.m. circus camperovernachting niet toegestaan (zeker meer dan 2 weken). doorgereden naar de CP in Vosselaar
Prima CP. Zeer modern toiletgebouw om de hoek waar ook water (flessen) gevuld mogen worden. Vakken idd krap. Groen voorzieningen en Kneipanlage top!
Officiële CP in combinatie met parkeerplaats bussen. Maar: plaatsen zijn net groot genoeg voor personenauto’s; wordt door locals gebruikt voor stalling aftandse campers, bedrijfswagens, aanhangers en personenauto’s. Bovendien zijn de takken van de bomen erg laag en lastig voor campers. We klagen niet want het is gratis.
Inderdaad een mooie rustige plek. Één overnachting gemaakt met slechts één andere camperaar. Dank aan de gemeente. Als er voorzieningen zouden zijn, zeker 5 sterren.
Sitecode: 20222
Prima CP voor een overnachting met alle essentiële voorzieningen. Natuurlijk wel te verwachten van zo’n Duits bedrijf 😉.
Een CP zoals een betaalde CP hoort te zijn. Ruime plaatsen, essentiële voorzieningen. Broodjesservice alleen in de zomer.
Prima CP. Overdag wat lawaaierig maar ‘s nachts heel stil. Camper wel over de parkeersensor heen parkeren (“advies” Duitse medecamperaar) zodat potentiële geïnteresseerden op afstand via de CP website kunnen zien of er nog plaatsen vrij zijn. Tarief vanaf 1/7 € 10,00 / nacht - € 15,00 / 2 nachten € 20,00 / 3 nachten.
Prima CP voor een overnachting. Dat er geen faciliteiten zijn muv afval was voor ons geen probleem. Interessant stadje, goede informatie, leuke stadswandeling. ‘s Nachts bijzonder rustig (geen trein, geen klokken, geen verkeer). Een aanrader.
Bij aankomst bleek “CP?” bezet door zeecontainers. Toegang problematisch door werkzaamheden. Zijn hier niet gebleven.
Geen ster waardig! Verblijf alleen toegestaan tussen 06.00 en 22.00 uur. Streng advies van zwembadmedewerker om hier niet te overnachten. Wij hebben ons heil gezocht bij de reguliere CP aan andere kant van Todtmis.
Stonden hier met 19 campers (volgens regels Max 6 en 48 uur). Bomvolle populaire CP. Stonden hier ook in 2019. In vergelijking wel verloedering door gebruik van de CP door locals voor langdurige stalling van aftandse campers en permanente bewoning gezien het tuinmeubilair en menagerie van loslopende honden en katten. Heel jammer dat er niet wordt gehandhaafd door de gemeente. Een ster minder dan in 2019.
Hulde aan deze gemeente voor het beschikbaar stellen en onderhouden van deze geweldige CP. We staan hier nu met 3 campers. Ondanks ligging aan toegangsweg centrum dorp toch rustig.
Ik begrijp niet waarom deze CP lovende reviews krijgt. Toch niet vanwege een goed restaurant in de stad? CP is niet meer of minder dan een parkeerplaats gelegen langs een zeer drukke en lawaaierige doorgaande weg met veel en zwaar verkeer tot laat en vanaf heel vroeg. En er dan ook nog geld voor durven vragen! Goed voor een bezoek aan de zeer interessante stad maar als CP zeker niet.
Prima CP maar alleen geschikt voor zeer korte campers! En dan toch een 8 meter camper plaatsen zodat andere (korte) campers er niet meer in of uit kunnen!
Redelijke CP. Veel lawaai van naastgelegen doorgaande weg tot laat in de avond en vanaf de vroege ochtend. Ook lastig een horizontale plaats te vinden, zelfs met blokken.
Gelegen direct langs drukke doorgaande weg. Veel asfalt. Zijn doorgereden naar CO Cérences.
Hulde aan deze gemeente! Zo netjes en rustig! En winkels op loopafstand. Jammer dat er op het infobord op de CP geen kaartje van het dorp is.
Zeer goede CP, prettige beheerders, superschool sanitair en ondanks nabijheid weg daar ‘s nachts geen hinder van gehad. Prijs voor 2022 € 12,00. Wel storend dat bepaalde vaste-standplaatsgasten ons bij herhaling bazig en bozig meenden aan te moeten spreken over verondersteld illegaal gebruik sanitair.
Geweldige CP: We hebben hier 2 nachten gestaan. Veel gefietst, ook een stukje van de bij eb onder water komende “weg” naar Manø. Kom wel op tijd want deze CP is populair.
Prima CP voor een overnachting en bezoek aan interessant stadje. Stonden hier met nog één andere camper. Hulde aan de eigenaar die dit toestaat!
Ik sluit me volledig bij vorige reviews aan. Mooi dat een gemeente zo’n plaats beschikbaar stelt. Stond hier alleen maar geen onveilig gevoel.
Zoals door anderen gemeld zijn hier twee CPs! Tijdens ons verblijf op de gratis CP was de sanizuil kapot. Rolluik stond open dus gratis toilet lozen. Grijs water lozen zo goed als onmogelijk zonder eigen slang of afvalemmer. Verder een uitstekende CP voor bezoek en rondfietsen meer.
Een prima CP. Rustig, ruim en van alle services voorzien. Een aanrader.
Een prima parkeerplaats om de Altstadt te bezoeken. Maar om het nu een CP te noemen? Wij zijn na ons bezoek van de stad verder gereden.
Een donatie zeker waard! Erg rustig. Alleen jammer van die lokale rietdekker die het nodig vond om zijn ‘s avonds op de CP geparkeerde aanhanger de volgende ochtend om 06.00 uur met veel kabaal op te komen halen.
Prima CP op loopafstand van Altstadt. Wel veel “misbruik” en onrust van heen en weer rijdende en lopende sporters, zwemmers en bezoekers restaurant. Daarnaast vanaf 06.00 uur grasmaaier op naastgelegen sportvelden. Er is overigens GEEN mogelijkheid voor legen toiletcassette en grijs water.
Prima CP. Hebben hier 2 overnachtingen doorgebracht waarvan één alleen. Dus niet echt druk (eind september). Ondanks nabijgelegen weg en spoorlijn ‘s nachts erg rustig. Voor lozen grijs water is eigen afvoerslang of emmer nodig. Overigens we waren hier vrijdag en zaterdag: als je van heel lang uitslapen houdt: om 8.45 uur gaan alle klokken in het dorp beieren en doen dat 15 minuten. Je bent dan zeker wakker 😁
De bouwactiviteiten op de foto van 2019 waren op 24 sept 2021 nog steeds aan de gang en legden nog steeds beslag op deel CP. Wij zijn doorgereden.
Inderdaad een mooie en populaire CP maar: Vanwege populariteit altijd vol, op welk tijdstip van de dag dan ook; Ook populair voor oneigenlijk gebruik door caravans! zonder handhaving gemeente! Populariteit niet terecht vanwege geluidsoverlast van zwaar vrachtverkeer direct langs CP. Zowat de hele nacht door! Wij hebben op parking naast CP gestaan op grootste afstand van weg. Waren blij de volgende ochtend vroeg te kunnen vertrekken.
Geweldige CP! Aanrader. ‘s Nachts erg rustig ondanks ligging direct aan weg. Alleen jammer dat er dan toch weer een stel jonge Corona-camperaars om middernacht met veel kabaal hun camper tussen de Max. 3 op afgebakende plaatsen er tussen wringen.
Er stond alleen een schade/sloop auto. Unheimisch. Zijn gelijk weer vertrokken.
Uitzicht was het enige de moeite waard. CP voor 3 campers (maar onduidelijk waar) gaten, volle afvalbak. Zijn gelijk weer vertrokken.
Sitecode: 72053
Prima CP. Stonden hier in september met 4 andere (Dld) campers. CP op 620 NAP dus kan koud zijn. Gecompenseerd door burrelende herten.
Prima CP voor één of meerdere overnachtingen. Ook voor bezoek aan Naumburg. Overdag wat geluid van verkeer en spoorweg, ‘s nachts erg rustig.
Prima CP voor bezoek aan stad (slot en dom bezoek waard) of doorreis. Acht!van de drie plaatsen bezet.
Prima CP voor bezoek (per fiets door park) aan bijzonder centrum. Ondanks weinig campers geen enkel onveilig gevoel gehad.
Ik begrijp de (slecht-vertaalde!) negatieve recensies niet. Prima CP voor een overnachting. Hoewel nergens aangegeven max 24 uur verblijf. Plaatselijke veiligheidsdienst controleert ‘ s avonds frequent en stuurt campers op reguliere parkeerplaatsen weg! Dus Max 3 campers is Max 3 campers. Ordnung muss sein!
Goede gratis CP zonder voorzieningen. Max 5 campers. Wel veel verkeer direct langs CP naar en van nabij gelegen volkstuinen. In de zomer veel stof. Sinds 26/8/2021 super-de-luxe CP geopend op 150 m afstand. € 15.
Top CP! Voor bezoek aan Altstadt, wandelen en fietsen in de omgeving. Thonet museum ivm Corona helaas gesloten.
Prima CP. Bezoek aan Altstadt, wandelen en fietsen in omgeving en naastgelegen zwembad. Geld helemaal waard.
Voor ons te dicht langs te drukke weg. Na bezoek aan Altstadt (stevige klimwandeling) doorgereden.
Idd een prima CP voor (fiets) bezoek aan Rotenburg. Vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat wel hinder van doorgaand verkeer over nabij gelegen weg.
Ondanks afwezigheid services geweldige CP. Zicht op water, haventje en sluisje. Met 4 camperaars (3 Nl) overnacht. Erg stil (‘s nachts). Duidelijk aangegeven tot waar campers mogen staan. Aanrader!
Prima CP. Smalle plaatsen gecompenseerd door relaxte atmosfeer, winkeltje om de hoek met essentieel assortiment en fietsmogelijkheden. Idd een aanrader.
Bijzonder rustige CP (zeker na overnachting CP Laon). Goed voor wandel- en fietstochten langs meertje en naar abdijruïne. Aanrader!
Ideaal gelegen CP voor bezoek aan middeleeuwse binnenstad. Maar door ligging langs (<1 m) drukke weg wel erg rumoerig tot middernacht en vanaf 6.30 uur. Vooral achterste plaatsen bij verkeersdrempels niet aan te raden.
Gelegen langs de Somme. Ter plaatse niet aangeduid als officiële Aire de Camping-Car. Desondanks samen met Spaanse camperaar prima overnacht. 7/7 supermarktje op 300 m. Door laaghangende takken beperkt aantal plaatsen. Prima plek als startpunt fietstochten naar Abbeville (2km) en kust (15 km).
Op aanraden NKC boekje “De leukste CPs” in Noord-Frankrijk hier naar toe gegaan. Terechte aanrader! Leuk voor bezoek aan strand en rondwandelingen. Vriendelijke beheerders.
Prima, rustige CP. Acht ruime, vrij vlakke plaatsen met overloopmogelijkheid naar naastgelegen parking met sanistation. Leuk stadje met mooie bewandelbare ommuring.
Prima CP voor een overnachting en bezoek aan de stad. Leuke zoektochten naar wandelgangen onder en over de omwalling gemaakt.
Naam CP onwaardig. Schuin, kaal en stortplaats voor gemeentelijk groenafval. Zijn doorgereden.
Keurige CP maar wel heel erg krappe plaatsen. Vooral als de bejaarde Franse buurman zware shagjes rookt en als hardhorende toch naar de radio wil luisteren. Daarom maar doorgereden.
Museum gesloten, CP gebruikt voor opslag van bouwpuin. Onduidelijk wanneer CP weer beschikbaar is. Terug naar nabijgelegen CP Watten.
Geweldige CP. Kwamen voor één overnachting maar zijn er vijf gebleven. Mooie ruime plaatsen in het groen. Basis services aanwezig. Vriendelijke en relaxte beheerders. Een aanrader.
Kwamen op 19/9 om 15.00 uur aan: vol! Niet verwonderlijk als groot aantal campers zich lang-uit hebben geïnstalleerd (Mein Platz!). En zie dan maar weer zonder schade van deze doodlopende CP af te komen. Toch even gebruik gemaakt van gratis loosplek: halverwege het lozen van grijs water en cassette weggejaagd!! door boze Rettungsdienst. Notgefal! (bleek loos alarm te zijn). Wie verzint het om loosplek voor deur Rettungsdienst te plaatsen?
Overloop CP voor het geval de CP aan Emsseepark vol is. Prima voor dat doel. Dicht bij dorp en fietsnetwerk langs de Ems. Geen last gehad van wegen, trein of getunede auto’s. In ieder geval minder dan van de tv/radio van mijn WoMo buren (en dat op Covid-proof afstand). En dat ligt niet aan de CP.
Goede CP voor overnachting en wandelingen in en om het dorpje. Scandinavische kerkje bijzonder fraai. CP zou van ons 4**** gekregen hebben als de naastgelegen speelplaats ‘s avonds niet ook gebruikt zou worden als hangplek voor oudere jeugd: voorzien van bier en gettoblaster en hard ballen tegen ijzeren hek rammend niet echt prettig.
Geschikte CP voor overnachting en wandelingen. Overdag druk maar ‘s nachts uitgestorven. Aardedonker en alleen geluid van burrelende herten. NB 1: Aangegeven coördinaten leiden naar parkeerplaats hotelgasten (afsleepregeling!). CP ligt 200 m vóór het hotel bij stoeltjeslift. NB 2: Derde foto met loodsen op achtergrond hoort niet bij deze CP. Is van de reguliere parkeerplaats onder aan de stoeltjeslift in Bodenthal.
Tweede keer in ons camperbestaan dat we hier staan: alleen omdat we op doorreis een plaats zochten. Tweede keer gelijk gebruik gemaakt van de gelegenheid om Rosarium te bezoeken: aanrader. Gegeten bij de Herrenkrug. Ook een aanrader. CP zelf vooral schuine plaatsen, volle afvalbakken.
Prima CP voor een overnachting. Centrum, horeca, supermarkt om de hoek. Overdag verkeerslawaai, ‘s nachts heel rustig muv de schorre stadsklok ieder uur. We stonden alleen, met 4 campers wordt het wel erg krap. Toiletten nog steeds gesloten, verwezen naar station.
Kale asfaltvlakte met busstation en geparkeerde LKWs. Bovendien onduidelijk of je met een camper mag overnachten. Wij zijn verder gereden naar de reguliere CP richting centrum.
Goede CP. Hebben hier 3 nachten gestaan. Naastgelegen openluchtmuseum bezocht (zondag). Twee nachten op krappe reguliere CP. Na bezoek aan Wittenberg en Torgau nog een nacht op de PKW parkeerplaats. Veel schaduw: handig bij warm weer.
Op 12/9/2020 aangekomen. CP was afgesloten i.v.m. evenement. Bovendien erg rommelig geheel. Hebben wel de wc cassette kunnen legen. Daarvoor bleek een gratis loosput te zijn.
Goede CP om stad te bezoeken en omgeving op de fiets te verkennen (ElbeRadweg). Hebben hier 3 nachten gestaan, als enige buitenlanders tussen 80+ Duitse WoMo’s. Jammer dat nachtelijke rust (weg achter CP rustig!) verstoord wordt door camperaars die menen rond middernacht aan te moeten komen en zich respectloos lawaaierig menen te moeten installeren voor de nacht.
Sitecode: 12080
Prima CP. Lozen grijs water alleen als je daar het “gereedschap” voor heb. Inderdaad geen afvalbakken.
Mag m.i. de naam CP niet hebben. Gereserveerde plaatsen op (overdag) overvolle parkeerplaats die voor campers (ook de kleinere) veel te klein zijn. Blijft dwars parkeren over voor 3 campers. Wij zijn niet gebleven.
Mooie, rustige locatie. Begrijp alleen niet waarom de CP het meest schuine stuk asfalt is toegewezen. In navolging van en overleg met daar geparkeerde Duitse womo-ers de nacht aan de bosrand schuin tegenover CP doorgebracht.
Goede CP voor bezoek aan Hildesheim: op wandel- en fietsafstand. Max. 2 nachten is daarvoor ook genoeg. We vonden het wel storend dat vooral erg lange campers zeer laat op de avond aankomen en dan op de doodlopende weg proberen zich tussen andere campers - tegenover de officiële CP - te wurmen of te keren. Erg onrustig om het gevoel te krijgen dat ze je camper ‘s nachts binnen komen rijden.
Prima CP. Twee nachten gestaan. Stadje bezoek zeker waard. Winkels in de buurt. Wat wil je nog meer!
Prima CP. Hebben hier twee nachten gestaan. Wat een stilte. Rondje meer gefietst en gegeten bij Moorgarten. Grillplatz gesloten ivm COVID-19 dus geen hinder.
Sluit me helemaal bij vorige reviewer aan (ook wat de frituur betreft). Mooi dat een gemeente zo iets aanbiedt. Jammer dat er dan toch altijd weer camperaars moeten zijn die midden in de nacht (??!!) aankomen, veel lawaai maken en er hun overgrote camper tussen moeten persen of op het daarvoor niet bestemde gras parkeren. Dé manier om een gemeente er toe te doen besluiten een CP op te heffen.
Bij aankomst op 25/9 bleek CP bezet door een kermis! Na enig zoeken bleek op enige afstand naast de sporthal een alternatief aangeboden. Op het gras naast hockeyveld een prima nacht gehad. Beoordeling CP dus eigenlijk n.v.t.
Wat een geweldige CP. Hebben hier 2 nachten gestaan. Hulde aan deze gemeente! Hebben de lokale horeca, slager, bakker en supermarkt dan ook bezocht! Ook op zondagmorgen open!
Prima plek voor een overnachting. Zijn met fiets via kanaalpad naar Noyon (5km) geweest. Bakker en restaurantje op hoek bij de markt zijn aanraders. Terrein is overigens met gravel/grind verhard.
Prima plek voor een overnachting. ‘s Nachts bijzonder rustig. Twee mobiele toilet units aanwezig.
Prima voor een overnachting en bezoek aan Oldenburg, via de mooie slottuin met rozentuin en tropische plantenkassen. We stonden er met 6 campers. Paste net.
Prima plek voor een overnachting, bezoek aan het dorpje en maaltijd in de naastgelegen Stube. Goed te eten, prima (Jever) bier.
Mooie CP maar kom hier niet op een zonnige weekend- of feestdag want dan is het een pleisterplaats voor motoren. Nu is een enkele motor geen probleem maar honderden motoren die continue op een paar meter afstand van de camper voorbij komen (tot 21.00 uur) gaan wel irriteren.
Fantastische CP met een geweldig uitzicht. Vooral niet verder vertellen want anders is er nooit plek ..... Wel jammer dat locals na het tewaterlaten van hun boot camperplekken gebruiken voor het parkeren van hun auto met trailer. Dat terwijl daarvoor andere ruimte genoeg is. En dan is 10 meter al snel te weinig ...
Mooie plek waarvan onduidelijk is of je er mag overnachten, campinggedrag mag vertonen, hoe lang je camper mag zijn en hoeveel campers er mogen staan. Er is plek voor zeker 10 (lange) campers. Maar om daar nou een 9 aan te geven? Wandelen is prima, verharde ondergrond is semi - bij regen modder.
Prima CP. Overdag idd enig verkeerslawaai, ‘s nachts geen last van. Leuk gewandeld en goed gegeten in de Stube.
Goede plek voor een overnachting. CP deel van parkeerplaats tamelijk schuin, ook met blokken. Burcht bezoek zeker waard.
CP en grootste deel parkeerplaats in bezit genomen door ZZP zigeuners met caravans en “bedrijfs”busjes. Toch besloten te blijven. Wellicht onterecht besloten het stadje niet te bezoeken om camper niet onbeheerd achter te laten. Rustige nacht gehad.
Prima CP voor een overnachting. Wij stonden hier 11/6/2018 met 12 campers. Volle bak. Bezoek aan stadje de moeite waard. Zeker niet omdat het mooi is maar wel om te zien hoe mensen op eigen verschillende wijzen proberen hun huis op te leuken.
Wij stonden hier begin juni 2018 met onze buscamper op lager gelegen parkeerplaats voor personenauto’s. Plaats onder olijven- en (bittere) amandelboompjes met een geweldig uitzicht. ‘s Nachts overigens geen last van het verkeer. Overigens, het plaatsje mag je niet missen!
Wat een CP! En dat alles gratis! Plaats voor lozen cassette en grijs water en waterinname vóór de ingang (rechts) van de lager gelegen CP. Staat op 9/6/2018 niet bij de genoemde faciliteiten.
Prima CP. Stonden hier op 6/6/2018. Alle services gratis. Heel opmerkelijk vonden wij het feit dat ondanks de ligging in het centrum van de stad het ‘s nachts erg rustig was. Een aanrader.
Wat een CP! Alle noodzakelijke services (zelfs 2 grijswater loosplekken naast elkaar) aanwezig en gratis. Waren dit soort CPs er maar meer. Stad op loopafstand en een bezoek de moeite meer dan waard.
Sitecode: 19155
Hier op 8/6/2018 overnacht. Prima CP. Stonden er met 10 campers uit zeer verschillende landen. Geen politie gezien. Omdat de mest voor de volkstuintjes net was afgeleverd wel last van vliegen. Moet een momentopname geweest zijn.
CP kort bezocht op 9/6/2018 maar onmiddellijk rechtsomkeer gemaakt. Er stonden alleen maar zigeuners, de boel was smerig. Voelde absoluut niet goed. De naam CP onwaardig.
Perfecte CP! Alle nodige faciliteiten aanwezig en gratis. Wij stonden hier 9/6/2018 met 6 Franse camperaars aan grasveld, half onder bomen. Hoewel kampeergedrag niet zou zijn toegestaan (staat overigens nergens aangegeven) hebben we hier mooi buiten gezeten en gegeten. Wat een rust!
Wat een gezeur over die takken! Ze zijn gesnoeid. Plaatsen zijn ca 9m. Geen faciliteiten maar zeer rustig. We stonden hier 4/6/2018 alleen. Het stadje mag je niet missen.