@SjaakSnel
- 2023
Vijf sterren van wege het totale plaatje. Eén plek waar je nog echt kunt kamperen. ik was verrast toen ik Gilbert en zijn vrouw ontmoette. alleraardigste mensen die deze camping runnen en erg gastvrij. toen ik meer betaalde voor mijn verblijf kreeg ik een fles wijn als wisselgeld. die heerlijk smaakte. zeker een aanrader en adres om te onthouden. Sjaak Snel
Fijne camping, gerund door gastvrije familie. voorzien van alle gemakken ruime plekken. camping ligt aan een voie verte fietspad van Gerona naar de kust. Sjaak Snel
fijn ontvangst door betrokken eigenaar. prachtige ligging met mooi uitzicht over het heuvellandschap. Sanitair was erg schoon en ook goed schoongehouden. centrale ligging tov wandel en fietsroutes en steden als Maastricht en Luik binnen fiets bereik. zeker reden om nog eens terug te komen.
Hele fijne ruim opgezette, goed verzorgde en toch knusse camping. gerund door enthousiaste en fijne mensen. De camping is van alle gemakken voorzien en biedt ruime plekken voorzien van electra en water en goede Wifi. Een camping om terug te komen.