@Sjacco
Lid van Campercontact sinds 2026
Prima om hier even te zijn. Wij hebben hier twee nachten gestaan en hebben nog een ronde gefietst. Aardige ontvangst. De pub (The Walnut tree) is lopend te bereiken. We werden daar heel hartelijk ontvangen. Je kunt op dinsdag fish and chips bestellen. Het is eigenlijk een take away maar je mag het in de pub op eten. Woensdag is pizza avond. De wc en douche is vrij nieuw en prima schoon.
Hele mooie camping. De eigenaar is van origine een zeeuws vlaming dus dan is het snel goed. Hij geeft ons nuttige informatie en is heel behulpzaam. Het sanitair is netjes. De camping plaatsen zijn ruim.

Geweldige plek. Daar kom je voor en maakt dat het vijf sterren krijgt. Ook de eigenaar is heel behulpzaam en vriendelijk. Als je van strikte hygiëne houdt moet je niet komen. Wij namen een glorixdoekje mee naar het toilet. Muntje voor het douchen krijg je bij betaling van je plek. Kost 1 pond voor 5 minuten. Voor twee nachten betaalden we 40 pond. Er is geen electrisch op je campeerplek.

Bij het inchecken was het wel even schrikken. Voor een plaatsje voor onze camper betaalden we 53 pond! Het is een mooie camping maar ook weer niet zo bijzonder. Helaas werd de schrik nog groter toen er de volgende morgen vanaf 7:45 een riooltankauto (2 stuks!) stond te slurpen aan de rioolput. Naast onze camper, deze was pas om 8:40 weg. Zeer slecht gepland. Geen rustige camping dus. En veel te duur voor wat er wordt geboden.
Mooie camping in de nabijheid van div. mooie fiets -en wandelroutes. Je kan kiezen voor een open veld of wat meer beschutte plaatsen. Goede wasmachines (iets duurder dan op andere campings) en drogers. wij hebben hier twee nachten gestaan.
Vriendelijke ontvangst door eigenaresse. We stonden mooi vlak op een verharde ondergrond. Douches en toiletten waren schoon.
Een heel mooie en rustige camping van een ouder vriendelijk echtpaar. Schone douches en wc’s in de oude schuur.
Wat een mooie kleine camping. Het is nu 33 graden en we kregen een plek in de schaduw. De eigenaar (Simon) is heel aardig. Toiletten en douches zijn prima!!