@Sjako63

Rustige, mooi gelegen, groene camping aan het meer. Zeer schoon en netjes! De mooiste afwasplek die ik ooit heb meegemaakt met prima warm water. Vaatdoekjes liggen klaar, dus iedereen houdt het ook netjes. Een zeer gastvrije en hartelijke ontvangst waarbij zelfs nog gevraagd werd of we wel eten bij ons hadden want het restaurant was gesloten. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen: douchen met (dure) muntjes. Verder niets dan lof!

ik lees op verschillende sites dat deze camping gesloten is.

Sitecode: 12036

Er is voldoende plek op de Festplatz. Voor 8 euro kun je van alle voorzieningen (stroom, water, toilet, Wifi) gebruik maken. Dat is geen geld en dus kun je uit de Wijnautomaat bij het toiletgebouw een lekker flesje Riesling of Weissburgunder meenemen!

Sitecode: 12048

Rommelige plek waar we ons niet prettig voelden. Stroomvoorziening defect. We zijn doorgereden naar Durbach waarop de Festplatz ruim voldoende plek is en je voor 8 euro van alle voorzieningen (stroom, water, schoon toilet, Wifi) gebruik kunt maken. Geen geld en dus kun je uit de Wijnautomaat een lekker flesje Riesling of Weissburgunder meenemen!

Geweldige locatie met prachtig uitzicht en alle nodige voorzieningen. Zeer behulpzame eigenaars die regelmatig komen kijken en telefonisch goed te bereiken zijn. Eigen privé grasveldje dat keurig gemaaid wordt. Toiletten en douches aanwezig, niet super maar voldoende en lekker warm water, ook voor de afwas. in het dorpje boven is een kleine winkel met dagelijks vers brood en een heerlijk restaurant, Albergo Bel Soggiorno

Mooie camping aan de rivier. Basic sanitair maar wel schoon. WiFi op onze plek redelijk. (dichtbij de ingang)