@SjefMeuldijk
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Kleinschalig en op fietsafstand van de Kaagerplassen en de stad Leiden
Rommelig maar voor ons een zeer aangename plek. We mochten zelf de plaats kiezen. Er staan veel verschillende bomen en struiken. Via een hekje sta je zo aan het strand en heb je een mooi uitzicht langs de kust. Er loopt een fietspad langs de kust. Je kan zo naar Foz fietsen. Sanitair netjes. Marlieske
2023
Een enthousiaste dame helpt zoveel mogelijk. Stroom is beschikbaar voor een paar campers. Waterinname met tuinslang. Chemisch toiletverzorging en grijswaterlozing niet mogelijk. Kan overigens wel gratis bij de cp naast de Carrefour, 2 km verder. De entourage van het terrein en de wensen met betrekking tot de toekomst van deze unieke plaats van de beheerster maken veel goed. Een aanrader als je niet te veeleisend bent.
2019
Deze plek is puur genieten. Knus, prachtig uitzicht, zeer vriendelijke eigenares. In t winkeltje heerlijke pecorino en wijn te koop.
Een mooi gelegen rustige camping, sanitair is uitmuntend, camping eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. Op loopafstand ligt het plaatsje Civitella del Lago, een juweeltje om te bezoeken. Wandel- en fietsroutes ruim aanwezig. Een echte aanrader.
Mooie plek in de tuin van Gerard. Zeer vriendelijke ontvangst. We werden getrakteerd op verse eitjes van de eigen kippen. Cannel, de hond, kwam vaak gezellig buurten en bewaakte onze camper goed.
2018
Rustige camperplaats op 3 minuten fietsen van centrum, geen faciliteiten, mooi wandelgebied achter camperplaats
2017
In vergelijking met andere stadscamperplaatsen is deze een verademing. Zeer correcte en vriendelijke ontvangst, uitermate behulpzame beheerder. Zeer ruime plaats voor de camper. Sanitair is in opbouw maar erg schoon. Van verkeersrumoer hebben we geen last gehad. Centrum den Haag op half uurtje fietsen bereikbaar. Komen zeker nog eens terug.