@Sjo-Ro

2017

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De grootste camping die wij tot nog toe hebben bezocht op Corsica. Massaal, maar van alle gemakken voorzien (zwembad, supermarkt, diverse activiteiten) en super luxe sanitair. Weer geen WC papier!! Wij stonden aan het strand op de 'premium' plek voor €70,- p/n. Dat vonden wij wel genoeg voor de laatste nacht voor de overtocht terug. Niet de camping voor ons, maar dat moet eenieder zelf maar bepalen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Basic camping met alles wat je nodig hebt; douche, WC (met bril!!) Electra en water (met chloor). Ietwat verouderd maar verder schoon sanitair, weer geen toiletpapier, maar dat is op Corsica blijkbaar normaal. Een goede basis voor dagtripjes naar bijvoorbeeld Ajaccio, wat prima is te bereiken met de fiets. Fietspaden soms apart van de weg, maar verbaas je niet als ze ineens ophouden of nog niet af zijn. Kleine camper + 2 personen €25,- p/n

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De plekken op de camping zijn relatief groot en goed toegankelijk. Ook het strand is mooi, maar daarvan zijn er meer op Corsica. Sanitair is middelmatig, weer geen papier of bril op de WC… Beoordelingen van 4 of zelfs 5 sterren vinden wij echt teveel, daarvoor heeft deze camping te weinig te bieden.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De camping is alleen geschikt voor tentjes en kleine (bus)campers, van Max 6 mtr. Plek zelf uitzoeken langs een enigszins rond parcours met uitdagende bochten en steile stukken. De vriendelijke mensen, het restaurantje bij de camping en bij het strand maken dit een drie sterren beoordeling, het sanitair haalt amper 1 ster. WC zonder papier en zonder bril, schoonmakers hebben wij niet gezien. Na 2 nachten was het voor ons voldoende.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Camperplaats met prima sanitair. De ontvangst was zeer hartelijk, en het eten (wat de pot schaft) voor €35,- met 5 gangen en wijn, het was Heeerlijk!!! Perfect voor als je de boot naar Corsica gaat nemen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Terrassen Camping voor de liefhebber. Restaurant en zwembad zijn prima, zeer vriendelijke medewerkers! Het sanitair is echter wat minder, WC zonder papier en geen bril, is niet meer van deze tijd. Verschillende douches, en niet allemaal top, sommige afvoeren lopen slecht weg. Uitzicht is prachtig, en voor dagjes naar Calvi is dit prima.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wij waren hier in het hoogseizoen, juli 2025, en het was bomvol. Veel gezinnen met kleine kinderen die volop genieten van het zwembad, de speelplaats, en verderop bij de stromende beek (wel opletten! het water is erg koud en stroomt snel en krachtig). Als je voor de rust komt, moet je niet in het hoogseizoen komen. Sanitair is OK, met zoveel gebruik mag er gedurende de dag wel wat vaker een poetsbeurt langs.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een aardige mensen, en hoe netjes is hun camping! Sanitair met vaatdoekjes, en alles spik en span. Enige minpunt is het aantal douches (2), maar was tijdens ons verblijf geen debacle. Openbaar vervoer naar Interlaken is prima, dat moeten ze in Nederland ook zo regelen met die gratis voorzieningen. Prima en rustige camping, Allen werkte het weer bij ons niet zo mee.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima camping met ietwat verouderd maar verder schoon en netjes sanitair. Een goede basis voor dagtripjes naar bijvoorbeeld Luzern, wat prima is te bereiken met openbaar vervoer of op de fiets. s'Avonds is het na 22:00 uur rustig, en dat is fijn. Enig minpuntje is dat als het erg druk is, het warme water in de avond meer lauw dan warm is.

Ontvangst prima en heerlijke lasagne! Mooie omgeving voor wandelaars, hikers en klimmers. Wij vonden het prima na twee nachten. Minpuntje: de enige 'zit' WC en de douches zijn voorzien van melkglas, wat niet bijzonder veel privacy biedt.... Rustige camping met weinig plekken, vooraf reserveren is aan te bevelen.

Wij stonden vooraan bij het water, prachtig! Basic camping met prima douche en toiletten achter codeslot. Beheerder heeft het prima voor elkaar! Gratis treinkaartjes voor beperkt traject, en fietsen langs de kust van het meer is ook (electrisch) prima te doen. Drie dagen is te kort, wij komen vast weer eens terug.

Rustige camping met een beperkt aantal plaatsen. Een paar speeltoestellen voor kinderen, en verder geen poespas. Je kunt eten bij de campingbar, maar dat is niet veel soeps. Steile trap die je ongeveer 25 meter naar beneden moet afleggen voor het strandje een paar minuten lopen verderop. Strand is combinatie van zand / stenen, prima met waterschoenen. Heel ver ondiep (+/- 1 mtr.) water, dus ook voor kinderen goed te doen. Leuk voor 3 dagen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Klein en netjes. 17 Plaatsen dus reserveren is een must! Sanitair en douche zijn netjes, een paar kledinghaken zouden wel wenselijk zijn. De camping is een combinatie van restaurant / bar (openbaar) met daarnaast de camping. Eten en drinken is prima, broodjes zijn er s'ochtends ook, zonder mogelijkheid tot reserveren, dus zolang de voorraad strekt. lokatie aan het meer is prachtig. Wat ons erg tegenviel is het lawaai van de naastgelegen weg!

Rustige camping, uitermate geschikt als basis voor het bezoeken van Venetië of de andere eilanden. Sanitair is prima, maar geen zeep of toiletpapier aanwezig, niet meer van deze tijd. Restaurant heeft simpele kaart, vooral gericht op gezinnen (Steak, patat, hamburger, snacks). Campingplaatsen ruim opgezet en voldoende water en stroom aansluitpunten. Zandstrand op 5 minuten fietsen. Voor ons leuk voor een paar dagen...

Leuke, kleine, rustige camping. prachtige lokatie om hiervandaan Venetië, lokale wijnboeren, of de Prosecco Hills te bezoeken. Omgeving zeer geschikt om te fietsen, al zijn de fietspaden soms niet aanwezig (gewoon op de weg). Sanitair is prima, douche-straal is wat matig. Super vriendelijke gastvrouw, alles goed verzorgd op de camping. Eten in het naastgelegen restaurant is alleen in het weekend mogelijk, maar is zeker aan te raden!

Heerlijke camping, toegang voor kleinere (bus)campers, door beperkte tunnel toegang. Sanitair bij strand is wat verouderd, en sanitair wordt ook gebruikt door dagelijkse strandgasten die niet op de camping verblijven. Restaurant is simpel maar prima. Een duikles nemen bij de plaatselijke duikclub is een aanrader. Erg aardige mensen, de jongeren spreken nog wel Engels, anders lastig communiceren.

Tja, wat zullen we hiervan zeggen, een mooie en grote camping met prima sanitair en verschillende plekken waar je goed (ruim en met uitzicht), of minder goed (krap en hutje mutje) staat. Op de camping zelf is het s'avonds redelijk snel rustig maar vooral de campings en hotels rondom hebben veel muziek wat wel eens door kan gaan tot 2 uur in de nacht... erg irritant. Als je van een strandvakantie houdt is het prima. Wij vonden het na 5 dagen ok.

Deze camping op doorreis bezocht, en eigenlijk te kort (één dag) geweest om een goede beoordeling te kunnnen geven. prachtige lokatie, en vriendelijke medewerkers. Voor één nachtje in verhouding wat duur omdat je geen gebruik maakt van alle voorzieningen. In hoogseizoen reserveren!

Eenvoudige camping zonder poespas. Sanitair is prima en wordt de gehele dag schoongehouden. Ondanks hoogseizoen en geen reservering toch nog plek. "kom maar langs en blijf zolang je wilt". Zelf plekje uitzoeken, en dan komt de terrein jongeman de stroom aansluiten. Ligging naast de weg, maar niet storend. Ideaal voor tripjes naar Kaprun of Zell am See, wat prima op de fiets te bereiken is. Of met de gratis buskaart die je krijgt bij de camping.

Rustige, kleine camping. Beetje rommelig doordat je zelf je plekje mag zoeken. Kamperen zoals het hoort. Prima, schoon sanitair. Via de camping kun je raften of kajakken. Tennisbaantje waarvoor je de rackets mag lenen. Verder heerlijk rustig in prachtige omgeving. Dorpje met supermarkt en restaurantjes op loopafstand (1km). Na 22.00 uur gaat slagboom dicht.

Wat een waardeloze camping. Standplaatsen langs de openbare weg achter een slagboom voor €35,- per nacht! Opgepropte plaatsen, en geen stroom aanwezig. Sanitair is ronduit verschrikkelijk. Wij hebben er een middag gestaan en hebben diverse andere camping gebeld om hier vandaan te komen.

Wij zijn aangekomen in het hoogseizoen en dat was ook te merken. Veel Nederlanders en veel herrie. Rommelige plekindeling. Wel mooi gelegen aan een koude, snelstromende rivier. Het meer is klein en leuk van drijvende zwemmaterialen voorzien. Het lijkt me wel rampzalig om daaromheen een plek toegewezen te krijgen. Een camping die niet geschikt is voor rustzoekers.

Superluxe camping (resort). Inderdaad prijzig, maar alles perfect geregeld. Superschoon sanitair en vriendelijk personeel. Onze 2 jongens vonden het heerlijk, maar misten toch wel een grasveld om met vrienden te voetballen oid. Mooie camping om de vakantie luierend af te sluiten.

Leuke camping met zeer vriendelijke beheerders. Trampoline en zwembad zijn zeer geliefd bij de kinderen. Niet te groot, en 's avonds is het na 2200 al vrij stil. Sanitair is perfect schoon en gelegenheid voor wassen en drogen. Douche kost wel € 0,50 per keer, en de vaatwasser is met muntjes, die je bij aankomst krijgt voor het aantal dagen verblijf. Prima restaurant op de camping. Wel veel NL.

Mooie en ruime camping, met de plaatsen veelal tussen de bomen, dus veel schaduw. sanitair is goed en schoon, wel zelf je pleerol meenemen! zwemmen in de Ardèche is leuk, en dammen bouwen in de stroomversnelling. wel heel veel Nederlanders (bouwvak periode). Een dure camping voor wat wij gewend zijn ( €63,- per nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen). leuk, maar wij gaan terug naar de municipal.