@Sjoerdderks
- 2011
Goed bereikbaar voor dubbelasser camper boven 3.5 T. plaats is 8 euro. stroom 2 euro. water 1 euro. Lekker rustig geslapen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie ruime plaatsen. loopafstand van een prachtig stadje. Water en Electra aanwezig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Hele mooie camperplaats. Met stroom en water. Fijne douches en toilet. 2 avonden op loopafstand in het dorpje heerlijk gegeten. 5 min lopen tot het water Redelijk veel agressieve muggen aanwezig. Zoals meerdere omschrijven is de weg een flinke uitdaging voor grotere campers.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Super fijne camperplaats gehad. 1 overnachting op doorreis naar Italië. 15 euro per nacht zonder stroom. ( 5 euro extra ) verwarmde toiletten. Aan een mooi stukje water.
Voor camper tot 3.5 ton mogelijk. grasvlakte. Wij zijn omgedraaid ivm zwaardere camper. Dus niet overnacht.
Fijne plaats ook voor lange campers. plaats is verhard. geen overlast van verkeer. stroom tegen betaling.
Fijne parkeerplaats. zoals al omschreven gratis gebruik van stroom. Bij ons ging deze wel na 2uurtjes uit. maar even buiten op de paal duwen en hij doet het weer. Fijn verhard en nette plaatsen. Ook mogelijk voor het lozen van de vuilwatertank. Aanrader.