@SjoertLamain
- 2005
Leuke en goed onderhouden camperplaats. idd allerhande voorzieningen zoals aangegeven behalve stroom. Wel 2 aansluitingen op de sanizuil maar geen stroom. Helaas.
Fijne plek om hier te verblijven voor enkele nachten met een leuk beheerdersechtpaar. Dank voor de gekookte eitjes. 😉 Alle voorzieningen aanwezig en voldoen prima. Jammer dat sommige mede camperaars denken dat het niet vervelend is om via andermans plaats naar het toilet te gaan zelfs wanneer men zit te ontbijten. Beste mensen toon enig respect.
Tijdens onze Corona tour door Zuid Nederland hebben wij een bezoek gebracht aan deze mooi aangelegde Camperplaats die bijna van alles is voorzien. Helaas ontbrak op deze mooie plek het sanitair. Helaas bleek dat ik de ventilatie van de camper aan had laten staan en kwam boontje om zijn bekende loontje. Startaccu leeg. Dankzij de vriendelijke beheerder hadden we de auto binnen korte tijd weer aan de praat. Waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank.

Mooi opgezette camperplaats met ruime eigen plaatsen in een leuke fietsrijke omgeving. Beheerdersgezin uiterst vriendelijk en behulpzaam. Alle voorzieningen verdienen een dikke pluim. Bevelen deze camperplaats dan ook graag aan en komen graag terug.

Leuke rustige camping op korte loopafstand van de cliffs. Hadden het geluk om een puffin te spotten tijdens onze wandeling. Wil men genieten van rust dan moet je hier zijn. Eigen plekje uitzoeken, al dan niet met electra. Net sanitair. Douchen 1 pound, 6 min.
Nette camperplaats voorzien van alle voorzieningen die er ook netjes uit zagen. Ontvangst vond ik minder vriendelijk maar meer zakelijk. Moesten ook voor 10.00 uur zijn vertrokken ivm een event de volgende dag. Voor het op doorreis zijn is dit een veilige plek.
Vorige beschrijvingen kloppen idd. Ontvangst door de norse, mag wel zeggen tegen het onvriendelijke aan, oude eigenaar. Gelukkig zeer aardige zoon en personeel. Eten is goed maar idd niet goedkoop. Goede plek voor doorreis.