@Sjon
Juli 2026
Sitecode: 20657
Perfecte locatie, dicht bij Ikea en op loopafstand naar stad. Flexibele eigenaar. Sanitair is goed genoeg en schoon. Wij komen zeker terug
lekkere rustige camping, veel schaduw, vlakbij een mooi strand (kiezel). Goed heet water voor douche en afwas. Behulpzame eigenaar, Heeft voor ons een boot trip geboekt.
fijne camping, fijne medewerkers, goede uitleg over het wandelen naar Olympia. enige nadeel was sanitair, in het toiletgebouw slechts 1 “gewone wc” en drie hurktoiletten. maar wel schoon. aan hetstrand dus lekker gezwommen.
goed sanitair, wij hadden een ruime plaats, camper 7 meter. receptie behulpzaam. met asci kaart gestaan, dus leuke prijs. zwembad was nog frisjes.
5 Sterren want locatie is perfect en voor deze prijs heel goed te down. twee Nachten goed geslapen. Met OV ben je in 20 minutes bij de acropolis. aardige medewerkers.
fijne camping, goed sanitair, vriendelijke medewerkers. vlak bij zee gestaan, plaatsen niet super ruim maar voldoende. met Asci kaart is de prijs/kwaliteit verhouding heel erg goed.
vriendelijke ontvangen, for begeleid naar de plaats, perfecte aanwijzingen, mijn vrouw hoefde niet op te letter. Na één nacht weg gegaan omdat het strand tegen viel en je erg op elkaar zit.
2021
gewoon een geschikte plek, goede voorzieningen, prachtig en net sanitair, behulpzame havenmeester. Enige nadeel was dat de wifi niet goed functioneerde.
2020
Zoals de rest al schreef, een camperplaats zonder voorzieningen, rustig, zwembad zijn we naar de WC geweest. Vlakbij ligt wel een mooi sportpark met een soort bomentuin. best wel mooi. Mooi voor een wandeling.
Simpel maar prijs kwaliteit is in orde, aardige receptie. je kunt met Engels goed terecht. In derdaad sanitair verouderd maar schoon.