@Sjors-Erica
Lid van Campercontact sinds 2020
Mooie camping, goed restaurant erbij. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en erg luxe. Bij de camping instappen om met de bus naar Augsburg te gaan. Je kunt in en uitstappen bij het stadstheater vandaar lopend te doen. De bezienswaardigheden zijn ver uit elkaar, plattegrond te krijgen bij Info centrum. Het Rathaus viel tegen alleen op de 3e verdieping de raadzaal met gouden plafond. Verder gewoon een drukke grote stad.
Mooie camping aan de Forggensee. De plekken zijn niet zo groot. Het sanitair erg goed. Je kunt mooi om het meer fietsen. 20 min fietsen naar Neuschwanstein daar een ticket kopen bij het ticket buro, de tickets kun je alleen maar kopen op dezelfde dag. Je moet er vroeg zijn want om 10 uur zijn de kaarten al uitverkocht. Met de bus naar boven in 5 minuten. Voor de wandelaars 30 min. Het is de moeite waard om het kasteel te zien.
Vriendelijke receptie erg behulpzaam. Nieuw sanitair hele ruime douches. Op de fiets 8 km naar Donauwörth langs de Donau. Het plaatsje viel ons tegen.
Als je op tijd bent zo tegen de middag heb je wel kans dat je op P2 kunt staan, daar heb je dan ook alle voorzieningen behalve douches. Ernaast een grote parkeerplaats daar heb je geen stroom. Langs het spoor lopen dan kun je daar boodschappen doen. Na 500 m sta je bij de stadspoort, het is net of je de Middeleeuwen binnenstapt indrukwekkend stadje. Tot het stadsplein nog wel 1 km lopen. Prachtige Kerstwinkels en je kunt over de stadsmuur lopen.
Zeer ruime plekken. Dichtbij het centrum 3 km op de fiets door het park. Het kasteel was dicht, maar het kerkje ernaast is echt de moeite waard om te bekijken. Halverwege kun je door een fietstunnel naar de Lidl gaan.
prima camping, je kunt zelf een plek uitzoeken. Fiets/wandelpad op 10 minuten afstand van het mooie stadje Wertheim. Je kunt een hele mooie fietstocht maken naar Tauberbischofsheim ( 30 km ) wel heuvelachtig. Wij hebben de trein teruggenomen, tickets kun je ook van tevoren kopen bij Tui reisbureau in Wertheim. Tip lekker eten bij de Italiaan, bij een hotel t.o. rivier de Main waar de rondvaart boten liggen.
Prachtige nette camping. Sanitair zeer goed. Je kunt gebruik maken van het zwembad ernaast. Snackbar aanwezig. Vriendelijk ontvangst bij de receptie.
Sitecode: 91971
Een weiland met een paar camperplekken. Het grasveld is zeer oneffen en slecht onderhouden. Bij regen kun je er haast niet staan. Het ligt zeer afgelegen. Het sanitair wel schoon maar gedateerd.
Ruime plekken voor de camper op een chalet park. Route is door het centrum van Midsland, daarna over pad door het bos langs de duinen. Met de fiets kun je tegenover het park het fietspad volgen richting west Terschelling. Vriendelijk ontvangst en zeer nette locatie. Voor herhaling vatbaar !!
Sitecode: 20924
We sluiten ons niet aan bij vorige beoordelingen. Geen camping waardig je staat bij oude uitgeleefde chalets. Het sanitair onder de maat goor en smerig. Komen hier niet weer !!
Fijne camping om Pamplona te bezoeken. Sanitair bij het zwembad is nieuw en schoon, ander sanitair gebouw is oud maar wel schoon. Met de fiets 10 km naar Pamplona prachtige tocht.
Ontvangst slecht, meisje bij de receptie spreekt alleen maar Spaans. Afwasgelegenheid zeer matig kapotte kranen en tegels gewoon te vies voor woorden. Sanitair ook beneden de maat.
We kwamen aan in het donker was geen enkel probleem. Vriendelijke ontvangst. Goed sanitair. We komen zeer zeker een keertje terug!!
Super mooie camping .. superschoon, mooi zwembad en we komen graag terug !!!
Sitecode: 19596
Ontvangst was goed, matige camping vies sanitair ook de afwasgelegenheid zat onder de spinnenwebben en mieren. Niet voor herhaling vatbaar!!
Sitecode: 41953
Mooie schone en rustige camping/cp met grote ruime plaatsen en stroom Het is een kleine familie camping. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst,een mooi en schoon sanitair gebouw en afwasgelegenheid. Uitstekende fietsmogelijkheden in een prachtige omgeving via knooppunten bijv: naar Medemblik ,Hoorn,Enkhuizen ,etc. Fam Stam bedankt wij komen deze zomer nog een keer terug. Vergeten te zeggen dat het hier in de mnd. juli en augustus rustig is omdat gezinnen met kinderen hier niet komen, hier geen zwembad en geen vermaak voor kinderen
Goede CP ziet er allemaal zeer verzorgd uit ruime plaatsen vriendelijke gastvrouw een min puntje te weinig sanitair en jammer dat er geen afwasgelegenheid is maar wij komen graag nog een keer terug