@Skaterfriedrich
Juli 2026
Sitecode: 195714
Kampeerterrein aan de oever van het fjord met toegang tot het zwembad en picknicktafels. Geen water- of afvalvoorzieningen, geen vuilnisbakken. Gelegen aan het einde van een doodlopende weg. Rustig 's nachts, maar overdag meestal druk. Gratis.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Het kenteken wordt gefotografeerd bij in- en uitrijden. Betalen is echter een probleem. De betaalautomaat bij de ingang is afgeplakt. Borden geven aan dat er binnen 48 uur via parkpay.no betaald moet worden. Parkpay.no is echter alleen in het Noors beschikbaar en registreren met persoonlijke gegevens is te ingewikkeld voor mij. De parkeerplaats is groot en volledig leeg. Ik ben verder gereden.
Hartelijk dank voor de fijne rustplaats met zitgelegenheid buiten, toiletten en een uitstekend water- en afvalsysteem. En dit alles gratis! De nacht was verrassend rustig.
Parkeren voor 18 uur kost 504 NOK via de Easy-Park app.
De prijs is 360,00 SEK per nacht voor 2 personen, inclusief elektriciteit. Elektriciteit kan niet worden uitgeschakeld.
Geen afvoer van cassettetoiletten (alle toiletten zijn buiten gebruik). Geen vers water, geen afvoer van grijs water.
April 2026
Prachtige 12 staanplaatsen direct aan het Canal Latéral à la Loire. Alle voorzieningen zijn in goede staat.
Ideale ligging om naar de prachtige oude binnenstad van Girona te fietsen (ca. 1,5 km), mits u uw fiets uit de fietsenstalling of het fietsenrek kunt halen, want de parkeerplaatsen zijn extreem smal (breedte ca. 3 m). Er vindt geen restafvalverwerking plaats, noch op het terrein zelf, noch voor het terrein. Zo wordt het afval verdeeld over de kleine prullenbakken in het park. Onaangenaam!
Onberispelijk leverings- en verwijderingsstation met 5 gratis parkeerplaatsen. Munten voor vers water zijn verkrijgbaar bij het dichtstbijzijnde gemeentehuis of het politiebureau ernaast. Munt = €3,00.