• Camperlocaties

@Skendel

Betrouwbare reviewer

2010

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Zijn hier geweest, maar niet overnacht. vreselijke camping, toiletten en douches vies, totaal geen onderhoud. Op de camping een grote rotzooi. Dit kan je toch geen camping noemen. Ze vragen nog €23. Foei.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Aangekomen,waar komen we toch terecht. verwaarloosd, veel onkruid, plekken onverhard, met regen kan je hier niet staan sanitair verouderd, pluspunt warme douche. Eigenaar ongeïnteresseerd. Slechte wifi. Jammer van alles, kan een mooie camping van gemaakt worden.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

je mag hier niet staan met de camper hebben we nagevraagd bij de havenmeester

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

we hebben hier 3 nachten gestaan ; mooie plek met prachtig uitzicht op de wilde zee en eiland Zakinthos . vriendelijke eigenaar ; kookte heerlijk wij hadden moussaka met thatziki. was echt heel lekker . toiletten zagen er schoon uit ; buitendouche was helaas niet warm en goede wifi .

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

zijn hier 12-11-2025 geweest ; hij was in feite gesloten maar hebben hier toch gestaan , midden in het centrum en op loopafstand van het strand.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

zijn hier 7-11-2025 geweest ; n prachtige plek , restaurant en douche op het strand en afvalbakken aanwezig. Echt n relaxte plek

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

wij hebben hier 4-11-2025 gestaan ; n geweldige plek 👍 de kloof gelopen, er is water beschikbaar en veel containers voor vuil . Echt n prachtige plek. de bakker en het dorp zijn op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

wij zijn hier geweest op 2-11-2025 , werden heel gastvrij ontvangen door Nectaria met n heerlijke lunch van brood met van allerhande zelfgemaakte marmelades , s’avonds n heerlijk dinner en de volgende ochtend weer verrast met pancakes . Nectaria is ontzettend behulpzaam echt n hele lieve vrouw . ze heeft ons nog geholpen met n zkh bezoek ; n aanrader en n zeer bijzondere plek . ook nog zalf gekocht ivm pijn aan m’n arm ; hielp ontzettend goed 👍

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We hebben hier 1 nacht gestaan, buiten het hoog seizoen geen probleem. Nog meerdere campers. Mooi uitzicht en pal tegen het water. Wel veel vliegen.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

wij hebben hier 3 nachten gestaan ; werden heel goed ontvangen met koffie en n koekje en raki, kregen groenten en fruit uit eigen tuin 👍 goede wifi en schoon toilet en douche . op loopafstand van de bazaar 👍

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

wij hebben hier 2 nachten gestaan; Elisabeth de eigenaresse was zeer behulpzaam , in alles. Sprak goed Engels. het was voor ons n superplek ook vlakbij het centrum en supermarkt .

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Bijzonder locatie,hier 2 dagen gestaan op de parkeerplaats meter tevredenheid. Fijn restaurant en gezellige muziek, buitenzitjes uitzicht op zee. Wij zijn door de eigenaar Mario getrakteerd op een boottocht.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

We hebben hier 3 dagen gestaan, heerlijk genoten en mooi uitzicht op de Lagune. kristian is een goede gastheer. Mijn vrouw was gevallen,en Kristian is met ons naar het ziekenhuis gereden, super. Ook een boottocht gedaan. Je kan mee eten, wat de pot schaft. Deze plek is echt een aanrader.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

wij hebben hier 1 nacht gestaan; het was n geweldige plek. het is n familiecamping ; we hebben de moeder en Alex gezien . kregen vers fruit wat geplukt werd door Alex en verse kruiden . er zijn prachtige zitjes gemaakt waar je kan zitten . wij hebben erg genoten en werden heel gastvrij ontvangen 👍👏 en Alex is n groot PSV fan ; geweldig 👍 €20,- met stroom ; prachtige plek tegenover n supermarkt en bakker .

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prachtige plek je loopt zo vanaf je camper in de zee. sanitair is heel schoon , ruime plekken €30,- met stroom 👍

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Wij hebben 2 dagen gestaan, hartelijke ontvangst van de eigenaresse. zelf plek uitzoeken 15 euro, gebruik van douche, toilet, water, alles schoon, supe. Alles te voet naar Rastoke. Als wij in de buurt zijn komen we zeker terug

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Kan NKC deze cp dan niet verwijderen?

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

waarom wordt dit dan niet verwijderd als het geen plek meer is wie kan dit doen ?

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Hier 2 nachten gestaan voor 10 euro per nacht. vuilwater aftanken, toiletten, maar deze zijn vies. Veilige plek en ideaal om met de fiets naar Rovinj en de havens en zwemgelegenheid te bezoeken. Trek er maar 2 dagen voor uit, deze stad mag je niet missen. Verder supermarkt om de hoek.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Hier 1 nacht gestaan en veilig. voldoende plekken voor campers. inderdaad 13,30 geen voorzieningen. ideaal om Pula te zoeken, 20 minuten wandelen.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

geweldige plek , hebben hier 2 nachten gestaan . vlakbij muggia, heel mooi vissersdorpje . mooi dat deze plekken nog bestaan ; alleen jammer dat mensen zo’n rotzooi achter laten . ze verknallen het zo voor n ander .

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

We hebben hier 2 nachten gestaan, en naar tevredenheid. Vriendelijke eigenaar, kregen zelfs stroom voor de camper, verder geen voorzieningen. Naar de bus lopen 15 min en met de bus naar Ljubljana in 25 minuten. We hadden probleem met de koplampen , deze werd gelijk opgelost. Einge minpunt is geluid van de weg. Maar voor ons een dikke voldoende.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

hele goede veilige plek; je ticket heb je ook nodig als je met de boot naar Venetie wil gaan ; ze willen dan jouw ticket zien anders kun je niet de boot op 🙄

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Dit is een fijne camperplaats, geen stroom aanwezig. Wij hebben er voor gekozen cp aan de andere kant van de camping, 300 meter verderop, met stroom, douche. 20 euro. cp Area camper Area sosta, staat niet in campcontact. Hier 4 nachten gestaan Fijne cp. vriendelijke eigenaar. Er is nieuw fietspad aangelegd rond het meer, aanrader.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Hier 2 nachten gestaan. Fijne uitvalbasis om naar Verona te fietsen, is goed te doen, als je de goede fietsroute neemt, 35 minuten. Ruime camperplaatsen,zonder stroom 25 euro, met stroom 30 euro. ons inziens te duur. Minpunt zijn de toiletten en douches, is gewoon een bouwkeet. Eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prima cp. wij hebben 2 nachten gestaan, als je per uur betaald, kost je het 12,50 euro per nacht. Straat oversteken en je bent bij het meer im te zwemmen., fijn grasveld bij het meer om te zitten. Prima om langs het meer te wandelen en goed te wandelen naar Lecco. Toilet legen vuil water te legen en drinkwater Voor drinkwater let op er zijn gasten die het ook gebruiken voor toilet

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Hier 1 nacht gestaan. super fijne cp. 15 euro, met stroom 20 euro. Alles is aanwezig behalve de douche. Heerlijk aan een stromend beekje, ook mooi wandelgebied. Als we in de buurt zijn komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

super cp om Freiburg te bezoeken, 15 min met de fiets. gratis water, vuilwater afvoeren, en stroom wat je gebruikt. Vriendelijke eigenaars. Kan Nederland een voorbeeld aan nemen

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

prima gratis cp, stroom betaald, verder water en vuilwater lozen. Centrum 20 minuten lopen naar centrum.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Hier 2 nachten gestaan donderdag en vrijdag voor pinksteren, super camperplaats vriendelijke havenmeesters, ruime plaatsen. Dicht bij Venlo, 5 km met de fiets. Douche en toiletten schoon. Enige minpuntje, te smalle plek voor vuil water te lozen. Komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

we stonden vlakbij de douches dat was veel herrie met de deur die iedere keer hard dicht sloeg . en inderdaad haast geen warm water en geen druk erop . verder wel goede wifi . je kan van hieruit zowel met de fiets en met de bus naar Marbella.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Er zijn 2 verschillende cp, 1 waar je alleen kan staan voor minimaal 7 nachten, en ook geen zekerheid dat je stroom hebt. De ander kan je terecht voor 1 of meerdere overnachtingen. Beide cp zeer rommelige uitstraling. Omgeving kunnen wij niets zeggen, niet verkend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Rondgekeken om een plekje te zoeken. Maar hoe durven ze 16 euro te vragen voor deze zeer eenvoudige cp. Verder geen voorzieningen. Bij de receptie een ongeïnteresseerde vrouw. We zijn verder gereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We hebben hier 12 dagen gestaan. Geweldige cp, ruime plekken, goed werkende wifi, schoon en verder alle fijne faciliteiten. prachtig strand en indrukwekkende rotsen op loopafstand. Winkel op 200 mtr afstand met elke dag verse broodjes. Hier kom je echt tot rust. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne cp plek, veilig, tot 23.00 uur verlicht. Als de cp vol is kan je parkeren op de parkeerplaats voor de cp. Op loopafstand van gezellige jachthaven, restaurants en cafés 20 minuten lopen naar historisch centrum. Zijn hier 3 dagen gebleven. Super stad. komen zeker terug

Sitecode: 19583

Wij zijn hier naar toegetreden, was nog een plaats over, rondgekeken, maar nee niets voor ons. Alles op elkaar, toiletten en douches smerig. Je kan alles wel een camperplaats noemen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

hele fijne CP; vriendelijke eigenaresse, alles ziet er schoon uit. 3 douches . je kan water tanken/ lozen. toilet legen . wel tegen betaling . goed om te fietsen naar Sagres en de vuurtoren . n veilige plek s’avonds gaat de poort dicht 👍 goede wifi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Camping is goed om Lissabon te ontdekken, bus stopt voor de camping en brengt je in 50 minuten naar het centrum. Ruime plekken.. Fijne douches met warm water. Gezien er veel camperaars komen mogen de toiletten vaker schoongemaakt worden. Verder slechte wifi

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we hebben hier 21-11 en 22-11 ; 2 nachten gestaan . was echt n super plek . vlakbij de beach , wasmachine beschikbaar en droger ontzettend vriendelijke mensen die er zaten . je kan brood bestellen ; zelfs pastel de nata ; deze worden aan je camper gehangen.👍 goede wifi en n heel leuk barretje / restaurant aan de beach . voor ons was het n super plek ; de beste die wij in Portugal hebben gehad 👍👏👍 komen hier beslist terug 👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima camping. zeer vriendelijk personeel en behulpzaam. Sanitair en douches zijn schoon en douches met goed heet stromend water. Aan over kant van de camling is een goed restaurant met redelijke prijzen. Wifi is alleen bij bar. . . Om Porto te bezoeken is het goed te doen, kan een taxi nemen naar het metrostation, is 7 euro, vervolgens met metro naar Porto is 30 minuten. Let wel op na 19.00 uur rijden er wel taxi's maar dan voor 20 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hier gekeken om te overnachten. Dit kan je geen camperplek noemen. Vol met gaten. Door gereden naar de grote parkeerplaats, wel op tijd komen anders is die vol met lokale parkeerders.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima stadscamping. Vriendelijk personeel, Engels sprekend , sanitair, douches goed onderhouden en schoon. Bus stopt bij de camping en brengt je binnen 20 minuten in de stad. Enige minpunt, slechte wifi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De bedoeling was om 2 nachten te blijven, maar het zijn er 3 geworden. Vriendelijk personeel, behulpzaam, ook engels sprekend. Toiletten en douches zijn erg schoon, de douches zijn lekker warm.Salamanca goed met de fiets te doen, langs de rivier fietsend ben je in 25 minuten in het historische centrum. Je kan ook mooi langs de rivier wandelen.Deze camping is zeker een aanrader. Als wij weer eens in de buurt zijn, komen wij zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hier 2 nachten gestaan 23 euro incl stroom. Fijne camping. Vriendelijk per soneel. Schone toiletten en douches. Als je geen zin hebt om te koken, kan je altijd in het restaurant terecht. Prima te wandelen naar de boulevard en centrum en naar de cliff.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hier 2 nachten gestaan, wat een fijne camperplek voor 10 euro per nacht. stroom, water, vuilwater aftanken en wc cassette le gen. 20 minuten lopen naar het het oude en gezellige centrum. Let op, kan alleen met creditcard betalen.

Sitecode: 20924

We zijn hier 2 dagen geweest. Om Zaragoza te bezoeken is de camping prima, bus stopt vlakbij de camping en gaat om de 20 minuten. Ruime plekken. Ze kunnen geen onderhoud, enkele deuren van de douchen zit geen slot op. In de kantine kan je pas vanaf 10.30 uur brood afhalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we hebben hier 3 nachten gestaan ( 23-24-25 sept); ontzettend leuke eigenaars; iedere avond wordt er wat lekkers gebracht aan de camper. het is wat sober maar heel gezellig . er is plek voor zodat 25 campers, maar ze kennen geen nee hier 😜 iedereen kan er staan n motor rijder met n tentje en heelveel campers .op n gegeven moment stonden er zeker wel 32 campers 😂 voor ons was het echt thuiskomen hier je steekt de weg over en bent aan het meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij zijn hier geweest; ( 29-9) hebben rondgekeken. plekken aan het meer staan dicht bij elkaar ; je kan zo bij elkaar op je bord kijken. De toiletten waren smerig en de afvalbakken helemaal vol ; afval lag op de grond . we zijn snel doorgereden naar n CP plek in de buurt .

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne camperplaats voor de overnachting. Als je verder achter op de camperplaats staat is het rustig. Heel bijzonder dat er zo’n gratis camperplaats is.Mooi dorpje met leuke terrasjes en behulpzame toeristenbureau. Er zijn ook wandeltochten..

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Heerlijke camping, vriendelijke eigenaar, mooie plek aan het water. Douche en toiletten zien er keurig uit, douchemunt 10 kronen voor 4 minuten douchen is wat aan de korte kant. Maar verder prima. Hier 2 nachten gestaan, vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus 2023.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima plek voor n overnachtingsplek als je op doorreis bent ; heerlijk rustig 👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij hebben hier gestaan 30 juli; n supercamping . alleen de douche was wat sober; leek op n sportkantine; je moest jezelf in n grote ruimte achter n douchegordijn douchen 😇 . je kon vrij gebruik van de wasmachine maken alles zag er superschoon uit . mooi zwemwater .

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Bij een boederij, vriendelijke eigenaar, die meeloopt voor een plekje. De campers staan strak tegen elkaar, wat het uitzicht belemmerd, en weinig privacy, toiletten zijn smerig. Wel mooi wandelgebied. 500 meter voor de boerderij is een betere camperplek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

camperplaats is op een parkeerplaats. ideale plek om dorpje A te bezoeken en verder mooi wandelgebied met mooie uitzichten. wel druk met gaan en komen van camperaars en Noren. verder dicht bij de Ferry. 0 nok.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

n super mooie plek , midden in de natuur en bij n beek. Mooi wandelgebied. je kan zelf ook n kampvuurtje maken. zeker n aanrader 👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij vonden het n fijne camping; op loopafstand van Dokkum, maar .....jammer dat de receptioniste zo'n. chagrijnig mens was. ze gaf ons n plek achteraf en niet bij de andere camperaars.. en was totaal niet vriendelijk jammer dat ze zo n mens aan de balie zetten.....

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ontzettend mooie plek , zijn hier half maart geweest, schitterend uitzicht. alles heel schoon en zeer vriendelijke ontvangst. Je kan in de omgeving prachtig fietsen en wandelen, komen zeker terug👍 Walter en Marianne