@SkipPie.
- 2022
Vlakke parkeerplaats naast de E6, met zicht op het fjord. In de avond en nacht weinig verkeer. Er zijn geen voorzieningen.
Rijdt vooral door naar boven voor een rustige plaats en schitterend uitzicht over het meer. We hadden zon tot laat in de avond.
Prima plaats om te overnachten. Er zijn toiletten en afvalbakken. Vanaf deze plaats kun je een mooie wandeling maken in het Skuleskogen Nationaal Park, met uitzicht op de kust. De toegangsweg vanaf de E4 is onverhard, maar goed te rijden.
Fijne camperplaats bij een voormalige boerderij voor 2 campers, met gratis stroom en water. Geen afvoer. Hele vriendelijke eigenaren die je warm welkom heten. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de E4. Aanrader.
Voor ons (2 personen) een prima overnachtingsplaats op weg naar de ferry. Een camperplaats op het grind kost €22, op de camping € 30. Er is een restaurantje op de camping met pizza en drankjes. Met 10 min fietsen ben je op het Oostzeestrand waar veel kite surfers waren.
Na een hartelijk welkom zoek je een plaats tussen de fruitbomen. Fijne, rustige plaats om te overnachten. Wij stonden hier 2 nachten, €10 per nacht. Prima voorzieningen, toilet lozen zonder chemie. Kasteel Vilandry is op 3 km. Goed startpunt om te fietsen. De weg is inderdaad dichtbij, wij hadden er geen last van.
Veel lof voor deze mooie CP, prachtig gelegen bij Santilla Del Mar. Eén nadeel: de plaatsen zijn echt heel smal.