@Skipper2102
Toen wij aankwamen was de camping nog vrijwel leeg. De eigenaar was in eerste instantie vriendelijk en wij wilden graag 2 dagen blijven. De CP zou leuk zijn, gedeeltelijk met een dak, maar het begint oud te worden. Het sanitair is schoon, maar compleet verouderd, met oude, gebarsten siliconen afdichtingen, roestige waterslangen bij de gootstenen, enzovoort. 's Avonds komen ze plotseling Honderden muggen, aangezien de camping in een rietkraag ligt. slechts 1 nacht verblijven
Een hele mooie, goed verzorgde CAMPING, vriendelijk personeel, campingpersoneel, zeer schoon, kaartjes voor de metro naar Amsterdam zijn ook verkrijgbaar bij de receptie. Wij komen graag terug. Klein minpuntje: voor deze prijzen zou je de douchemunten eigenlijk achterwege kunnen laten. Klaus en Gertrud uit Oostenrijk
Een absoluut rustige, ruime parkeerplaats aan de Moezel aan het fietspad. In principe schoon en goed onderhouden, douchen 50 cent voor 5 minuten is echt geweldig. De plek had 5 sterren verdiend als je niet na elke paar stappen in de hondenpoep stapte (vooral op de plaatsen aan de Moezel). Aan zulke arrogante hondenbezitters moeten strenge straffen worden opgelegd, of een algemeen hondenverbod geïntroduceerd worden. Klaus en Gertrude
Een super rustige kleine camping met alles wat je nodig hebt, staanplaatsen direct aan het water, schaduwrijke plekjes, vriendelijk familiebedrijf, het restaurant is uitstekend, moeder kookt al tientallen jaren, het lamsvlees in auberginegroenten is bijzonder aan te raden, prijzen zijn benedengemiddeld matig, prijs voor camper met elektra en 2 personen € 27,50 is geheel acceptabel. we zijn 5 dagen lang elke dag uit eten geweest. komen terug, klaus uit pyhra
Een mooie, kleine, rustige, zeer verzorgde camping, familie gerund door 3 zeer aardige dames, geen lange termijn campers of chalets, het strand is via een paar treden te bereiken en bestaat uit grind en grovere stenen, dat is zeer gunstig voor kampeerders die op zoek zijn naar rust en stilte, aangezien kinderen de voorkeur geven aan zandstranden. Een bar met uitzicht op zee, een kleine keuken met koelkast en vriezer komen ook de tentkampeerders ten goede, gewoon perfect.
super vriendelijke camping met een kleine bar, zeer schoon, cassette is geleegd en ontsmet!!!, alles is aanwezig in klein formaat, douche kost €1.- plaats alles incl. €21.-, nabijheid van de weg maakt niet uit u, omdat het vogelgezang beter te horen is. helemaal geweldig, graag weer
een gezellige, privé, goed verzorgde, typisch Kroatische camping, vriendelijke eigenaar klein minpuntje: dichtbij de weg, maar niet per se vervelend. 10 minuten naar het dorp (jachthaven) Skradin, waar je de schilderachtige maate wijnbar (nu gerund door Katarina en Marie) niet mag passeren, gewoon geweldig, zoals 70 jaar geleden, een aanrader. we komen hier sinds 1984 !!