@Skipper60
Sitecode: 20676
Gesloten tot nader order. Vanaf september 2025.
Allemaal goed en wel, moet je zo'n prijs noemen? Is het niet genoeg om te vertrouwen op massa?
Niet noodzakelijk aanbevolen voor lange en lange voertuigen. Smalle percelen en alles onder pijnbomen.
Eenvoudige plek. Als het navigatiesysteem Braunlage niet als locatie gebruikt, gebruik dan Wurmberg!!
Truckstop op een rustige locatie. Zeer vuile tanks. Verwijdering beschikbaar. Mogelijkheid om de was te doen
Afvoeren is niet meer mogelijk! Fabriek is gesloten!
Het is maar een parkeerplaats
Eenvoudig ontworpen, leuk welkom. Hier betaal je nog steeds contant en niet met vervelende apps ect ect. Operator komt in de avond en u betaalt. We hebben niet naar het sanitair gekeken en daarom niet beoordeeld
Vijf sterren voor gratis en een verhard terrein. Bovendien prachtig gelegen
Zeer goede V/E. De foto's met de groene deuren kloppen niet. Een echt schoon station, dankzij de operator. Er was hier geen stopteken voor overnachting. Sommige stacaravans stonden 's nachts geparkeerd. Er wordt een donatie gevraagd, dat spreekt voor zich.
De sterren voor de locatie. Max 9 SP zonder stroom, geen toilet gezien. 700 mtr verder terug bij de koffie is een berging.
Eenvoudige ruimte met 6 stroomkolommen. Zonder V / E zijn douches beschikbaar. Wij betaalden 30 SEK per dag zonder stroom en gebruik van de toiletvoorziening, deze wordt na aanmelding in het restaurant in een kastje op de staanplaats geplaatst
Voor stacaravans boven de 3.40 mtr niet aanspreekbaar, vanwege een bruggetje onderweg.
Schone V / E met veel ruimte en een krachtige waterslang die schacht ...
Mooi gelegen plek, de V/E kan alleen gebruikt worden door ruimtegebruikers. Anders alleen door het plein op te rijden, wat 200 NoK . kost
Eenvoudige grote voetafdruk die is geteerd. Afvoer voor campers met een tank is ook mogelijk, hiervoor is een slang nodig.
Mooi gelegen met zeer schone percelen, het kan niet beter. kost nu 250 NoK.
het gaat voor één nacht. Anders een eenvoudige plek die er te duur voor is.
Eenvoudige plek die alles biedt. We betaalden 120 SEK zonder elektriciteit.
Betalen kan alleen met een app. Helaas lukte het na meerdere pogingen niet. Dan links.
Eenvoudige plaats, zeer oneffen oppervlakken. Oprit erg smal op grind, zal spannend zijn voor grote mobiele telefoons
Ruimte is niet geschikt voor voertuigen groter dan 6 mtr
Kosten 180 SEK met volledige service. Aan de pier / kade inclusief elektriciteit 100 SEK zonder servicehuis. Duits wordt ook gesproken in de toeristeninformatie
Eenvoudige plaats op de snelweg, duidelijk te horen. Erg vies met afval. Restaurant in de buurt
Geen uitzonderlijke voorziening, helaas ook hier de corona toeslag, zonder meer optreden van de exploitant.
Een plek die alleen gebruikt mag worden om Husum te bezoeken, anders een ramp. Het geld niet waard
Het systeem is briljant, dankzij de operator. Voor grote voertuigen kan het wat krap zijn bij het naderen van het station
Aankomst alleen mogelijk tot 13.00 uur, daarna de volgende dag
De plaats is niet geschikt voor overnachtingen, de politie controleert 's nachts. Met dank aan de kampeerders die zich niet gedroegen....
Plaats is niet open !!
Afvoer voor voertuigen met een tank is niet mogelijk. Helaas betaal je dezelfde prijs. anders ok
Eenvoudige plek. Voor mobieltjes vanaf 8.50 heb ik een krappe ruimte. Zeer vriendelijke medewerker. Ik kan alleen een reservering aanbevelen als slechts 10 SP
Een plek vinden is lastig omdat daar vaste kampeerders en enkele stacaravans staan die geen parkeerplaats aan huis hebben. Wat niet acceptabel is.
De vloerinlaat is geblokkeerd, het plein is momenteel gesloten, maar er kan op worden gereden
De parkeerplaats wordt benaderd via een brug die slechts 6,5 ton draagt.
Verzorgde plaats, hier kan de V / E tegen betaling ook gebruikt worden voor doorvoer.
Eenvoudige verwijdering en toevoer is in werking