@Skobberdebonk
- 2014
Buiten openingstijd van de receptie kom je de camping niet op. Wachten tot 14:00. Waarom je nou het paspoort van je hond moet laten zien, en waaruit gegevens worden ingevoerd is mij een raadsel. De hond kost 6 euro. Plaats met uitzicht op de Loire is dan 35 euro. (14 april) dus 1 nacht is wel genoeg dan.
Prachtige camping, geen omgevingslawaai, totale rust. En heel erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Met cc card 20 euro in april. Nieuw is loosplek voor campers. Ligt aan de Loire fietsroute
Rustige plek, tot ergens in de buurt een alarm afgaat. Houdt 5 minuut aan, even stop, en begint weer. Met toegangspas kom je binnen. Aan de zuil te koop. Betalen was wat lastiger. Lukt niet via de app, en aan de zuil ook al niet. Gebeld, en keurig geholpen. creditcard nr stond in mijn app en die kunnen ze belasten. Pas dan gaat de poort open met de pas of persoonlijke code. Overigens kun je altijd nog de slagboom handmatig open duwen en vasthoude
Sitecode: 20290
Water niet mogelijk en 1 stroompunt bij de zuil. Rustige plek.
1,20 per uur, na 16 uur, 2,40. Gebruik van sanitaire voorzieningen kan wel. Lozen grijs water kan niet. Water halen met jerrycan is een optie.
Voor 1 dagje leuk naar de schepen kijken. Er staan, zoals het lijkt, arbeidsmigranten. Geen probleem gehad. Op het plein staan ook campers gestald, verder slingert er afval rond. Aanmelden bij aanuit.net leverde mij wat problemen op, maar de zeer vriendelijke beheerder kwam snel op het fietsje langs om te helpen. Dank daarvoor
Groot gezellig en beschut veld. Geen douche hoor.
Onverharde 18 km lang en smalle weg naar de CP. Wel vaak uitwijk mogelijk. Om 08:30 komt de lijnbus aan en vertrekt om 09:00. Dan kan het best spannend zijn. 240 NOK betalen bij receptie. 12 stroompunten via qr code instellen. De tol is nu 150 NOK, online betalen. Over de rivier camping voor kleine tentjes, veelal wandelaars. Verder groot parkeerterrein. Douche/wc is aanwezig, maar beperkt. Niet te kieskeurig zijn. Is meer voor de wandelaars.
Voor 50 NOK lozen en water innemen. Ook afval containers
Stonden links pad naar beneden aan de rivier. Kan niet met grote camper. Lekker rustig
Mooie plek om nachtje te staan en wandelen. Staat ook een tentje van motorrijder.
Geweldige plek. Met nog 4 campers. Ook mooi om te wandelen. Op weg ernaar toe op 3 sprong linksafslaan naar Sandsvikvagen, Bokskog/naturreservat. Verderop dan kort en smal pad rechtsaf inrijden. Als je de 2e afslag neemt, smaller, veel gaten. Is slechter pad
Bezocht, voor lozen wc, en grijs water. Links richting restaurant staat gebouwtje om wc te legen, en water te halen. Grijs water moet dan op rioolputjes op parkeerplek geloosd worden. Om de nacht door te brengen is ook prima. Speciale parkeerplekken voor campers.
Maar weer eens 1 nachtje gestaan. Voor 10 sek douche en wc, per keer. Met pin pas betalen. 11 campers, kunnen nog wel 50 bij. Soms is er een evenement.
Kwamen aan om 20:00, nog 2 plekjes vrij. 20 euro in envelop, bij ingang links onder bord. Alles aanwezig.
enorme camping! er is zelfs een trein aanwezig om je van de ene kant naar de andere kant te brengen! bijna te gek voor woorden. alles is aanwezig en het sanitair is nieuw en schoon. maar dan de prijs.. 126 euro voor een nachtje op de camping. was de enige plek over en was een oké plek met een beetje zicht op het water, wel enorm grote plek! zwembad was erg mooi en groot.
het is gewoon een parkeerplaats voor de camper, precies zoals het er staat. niet meer en niet minder. dichtbij het centrum en nog dicht bij het water ook dus het koelt goed af in de avond! en maar 13.50 per 24 uur! gewoon goed
zeer nette camping, kwamen rond 14:00 aan en er was geen plek meer aan de eerste lijn, de dag daarna konden we een plekje opschuiven en stonden we met zicht op zee. sanitair is matig. prijs was 64 euro voor 2 nachten zonder stroom! prima plek
prima camping, niet te veel poes pas en gewoon simpel sanitair maar wel erg schoon. 6 minuten rijden naar het natuurgebied! 2 nachten gestaan en het was prima .
Prima voor een overnachting. We kwamen om 20:40 uur aan, maar de receptie was al gesloten. De volgende ochtend gingen we naar de receptie om te vragen wat we moesten betalen. Omdat we geen elektriciteit hadden gebruikt, hoefden we niets te betalen. We mochten wel naar de toiletten in het gebouw, maar houd er rekening mee dat het gebouw tussen 20:00 en 6:30 uur gesloten is!
Weer een nachtje gestaan. Heerlijk rustig. Er is ook een wc, voor degene die niet zelfvoorzienend zijn
2 nachten gestaan, en deel van Emsrad gefietst. Fijne camping, mooie plekjes. Goed sanitair. Wel kan de stank van het houtvuur vervelend zijn. Er staan tonnen om te kunnen stoken. Niet meer van deze tijd
2 nachten gestaan, 2 etappes gefietst van de emstrad. De route loopt langs deze cp. Eerst naar Rietberg, 2e dag naar Greffen. Vanaf s morgens vroeg zwemmers op parkeerterrein. Zwembad is vlakbij, daar kun je gratis douchen. Rustige CP
Mooie plek voor het eerste deel fietsen van de Emsradweg. Terugfietsen langs de Ems naar waar deze ontspringt, 7 km. En weer terug naar Hövelof. De volgende dag koers naar Rietberg, En weer terug. Hierna naar de volgende CP in Rhede WiedenBrück
3 nachtjes gestaan in april, ruime plekken. Heerlijk fietsen langs de Loire.
Fijne plek. Zeer rustig. Geen voorzieningen.
Was zo druk van 18 op 19 oktober, dat er dubbel werd geparkeerd, de voorste rij kon niet eerder vertrekken dan dat degene ervoor wegging. Verder op asfalt, wel zo prettig, ipv in de drek.
Rustige plek, prima voor op doorreis
Alleen wc kunnen legen
Met 2 campers en auto/daktent gestaan. Harde wind, veel surfers. Wel steil en smal weggetje ernaar toe. Maar lukt prima. Geweldig uitzicht, jammer dat het zo snel donker wordt in deze tijd.
Hele mooie serviceplek. De camping is matig. 400 nok. Voor 1 nacht prima. De douches zijn dan bij de prijs in. Er is een 20 nok automaat aangesloten, maar hoeft niet gebruikt te worden. Duurt even voor water warm wordt
Geweldig uitzicht, stonden er alleen. En heel rustig. Ingang is niet aangegeven, vanaf tankstation over de brug en dan rechtsaf. 150 nok in envelop
Maar weer eens bezocht voor 2 nachtjes. Weinig veranderd, maar prima camping. De droger moet nog aangesloten.
2 nachten hier gestaan, met prachtig weer, eind aug. 2024. Naar Austerdalsbreen gewandeld. Geweldige plek. Aanrader. 2x 70 nok tol voor campers voor 1 nacht, elke dag extra 70 nok
Eind augustus 1 nachtje gestaan. Fijne plek
Mooi plek, om te overnachten. 's nachts doodstil
Fijne plek om een nachtje te staan. Vanmorgen wel dikke mist. Kunnen 3 tot 4 staan
Tankstations rechts laten liggen, vanaf de E6. Dan bord volgen rechtsaf. Heb water ingenomen. Is gewoon drinkwater, en anders kom ik morgen, overmorgen hier wel terug met ziekmelding😀
Mooi om nachtje te staan op 1 na rechtse plek van de 4. daardoor geen uitzicht over meer, vanwege boompjes. 27/08
Sitecode: 62032
Prima voor 1 nacht. Kreeg code voor douche van voetbalgebouw. Maar is niet nodig. De eerste kleedbox is open en van binnen afsluitbaar. Goeie douches
voor de zoveelste keer hier gestaan opweg naar SE/NO. totale stilte en deze keer pikkenacht 25-08
24-08-24 nachtje gestaan. Rustig en donker. Erg ruim terrein, je kunt op asfalt staan. Veel inritten naar de parkeer plekjes.
prima om alles te legen, water is niet drinkbaar
top locatie! denk erom je hebt geen mobiele service! prachtige plek met geweldig uitzicht. in de avond een kampvuurtje gemaakt want het werd erg koud, 6 graden! geweldig uitzicht en achter de cp een bergje die je op kan als je er vroeg bent.
prima plek voor een overnachting, niet veel te doen in het dorp. we zijn naar de bioscoop geweest vanwege het slechte weer! Echt een aanrader met regen. Engels gesproken film! top! vuil water gedumpt en wc! prima plek voor overnachting. betaling was wat vaag, niet duidelijk hoe te betalen dus maar gewoon een auto kaartje gekocht bij de automaat.
prima plek om Oslo te bekijken! wij vroeg aan gekomen rond een uur of 11 en weer vertrokken om 17:00! we hoefden niks te betalen! in de kiosk zat een mevrouw die ons van alles heeft uitgelegd over Oslo en hoe je het beste in het centrum komt! voor een nachtje staan kost het 650 kronen!! wij uurtje verderop gestaan wat gratis was! prima te doen om zo Oslo in een dagje te bekijk!
perfecte plek voor een nacht! heerlijk aan het water op het grind of op de een parkeerplaats, een supermarkt op 50m. Ook een prullenbak bij het begin van de parkeerplaats. op de plek zelf geen verdere voorzieningen, 50 meter het dorpje in wel. wc en verswater plus lozen is hier mogelijk. kost niets. staat bij een auto schoonmaak station! even zoeken maar kan wel!
prima camping voor 1 nacht zodat je de preikestolen kan lopen. prijs is erg hoog.. 39 euro voor stroom. wel even een nachtje alles opgeladen en geleegd! voor 1 nacht prima niet langer. sanitair is prima als je vroeg bent. in de ochtend is het ongelofelijk druk en niet echt schoon.
prima camperplek, prima gestaan en perfecte locatie om Stavanger te bekijken. prijs is wel wat aan de hoge kant voor een parkeerplaats met een vuilnisbak! er lag wel een enorm schip voor de plek die de motor liet draaien.. wel gemerkt maar geen last van gehad.
prima camperplek. geen voorzieningen maar dichtbij de ferry richting Noorwegen, we stonden er vanaf 17:00 en er was genoeg plek. eind van de avond stond het wel vol.
nette camping met zwembad. prima plekken wel wat chaotisch want je mag zelf staan waar je wil. Het sanitair is wel aardig maar best wel oud. prijs is echt bespottelijk, 39 euro voor 1 nacht zonder elektriciteit! douche zit erbij.
4 dagen gestaan, op veldje. Heel fijne plek. Schoon en nieuw sanitair. Gastvrij, behulpzame beheerder/eigenaar. Fietsomgeving naar krijtrotsen, en het 4,5 km oude hotel jaren 30 Prora
een prima cp voor het juiste bedrag. voor 11 euro sta je aan het water. het is een rustige cp zonder enige voorzieningen. als je een stuk verder loopt kan je de voorzieningen gebruiken van de camping. Het eerste blok van de camping is alleen te gebruiken wanneer je een pasje hebt, als je doorloopt heb je de receptie met daar de douche van 2 euro voor 3 min, wc’s zijn daar wel gratis. je kan vanaf de cp prima het dorpje Zell in.
mooi plekje bij een dropje dat best saai is. het geld wordt in de avond opgehaald, ben je er niet kan je het zelf overmaken. parkeren op de aangelegde stukken, is prima. prima plek.
Geweldige en rustige CP. Groenten en wijnen, grotendeels eigen verbouw. Alles biologisch en daar houden wij van. Heerlijke wijn. Wandelroutes, kort, zijn beschikbaar
Rustige CP, wel vlakbij snelweg. Dat maar negeren. Uitstekend sanitair, is nieuw. Ruimte voor 30 campers. Aardige en behulpzame mensen. Spaans vertalen via de telefoon werkt goed. Eieren en witte wijn te koop. Fijn om hier te staan.
Door de vele regen, vrijwel onbegaanbaar op de onverharde plekjes. Nog net aan de kant een verharde plaats kunnen vinden. Voorganger meldt 10,- euro te hebben betaald. Heb niemand van de gemeente gezien. Kan dan iemand zijn die uit is op wat geld?
Afgelopen nacht hier gestaan. Smalle weg ernaartoe. Opletten op tegenliggers. Uitgebreide rondleiding gehad. Gratis gestaan met stroom. Wel flesjes heerlijke wijn gekocht. Kost wat maar dan heb je ook wat. Douche en wc in onderhoud. Aangewezen op eigen. Mochten wel die van Bernardo gebruiken, maar hebben we afgeslagen.
Van 24-04 tot 24-05 afgesloten. Werkzaamheden als ik het zo bekijk. Het veldje is nu drassig, onbegaanbaar.
155 campers, vol. En ja, even geteld. Veel te druk dus, maar voor 1 nacht en stadje door wandelen, prima. 12 euro is eigenlijk te duur.
20 euro betaald met cc/acsi korting. Is 19,00, maar 1 euro voor de hond. Ruime plaatsen. Sanitair verouderd, maar volstaat.
Prima om hier even te staan, stranden op de fiets bereikbaar. Eigenaren zijn erg behulpzaam. Uitgebreide uitleg gehad.
Plek voor 10 campers, eerst doorrijden tot eind, daar draaien en terug, om achteruit in te parkeren. ‘ s nachts verlicht terrein. Geweldige plek. Om 19:00 was alles bezet. Sanitair niet gebruikt, was niet schoon, en riool overgestroomd. Wellicht een incident
Prima locatie, rustig en veilig in dorpje.
Eigenlijk een camping, gezien de prijs. 23,60 betaald, incl stroom. De plaatsen aan het water zijn nog afgesloten. Sanitair voldoet, wel betalen voor douche. Koud douchen kan niet, helaas.
Nieuwe en mooie camping. Vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair. Wij hebben hier in week 41, 4 nachten gestaan. Prima uitvalsbasis voor onze eerste etappes van het Marskramerpad, vanaf Bad Bentheim naar Borne. De buurtbus gebruikt van de Lutte naar Oldenzaal, en de rest trein en uiteraard lopen. BB wordt gereden door vrijwilligers, max 8 zitplaatsen, maar paar meer maakt niet uit, ook hond kan mee.
Ruime plekjes, goed sanitair. vriendelijke eigenaar. In overleg is er veel mogelijk, prijs incl hond, prima om hier naar toe te gaan
Wakker geworden met 10 gr, in dikke mist. ‘s avonds ervoor prachtig uitzicht
Lange slechte weg ernaar toe. Mooi om daar eens te zien, naast de russen. Wel druk in deze tijd en weinig plek dan. Max 12
Prima, komen veel locals langs voor een rondje zonsondergang
Prima voor een nacht, was even gedaan. Maar is niet gratis hoor, 10 NOK en dat is prima. Gewoon even betalen bij de receptie
Dank voor de tips, alleen even rondkijken is meer dan voldoende. Smoordruk nu, maar goed onbewolkt, dus de middernachtzon kunnen we de komende 12 uurtjes bekijken
Coördinaten kloppen niet helemaal.dmz: 67,021759. 27,251809. Oprit campingterrein, rechts van het gebouw (verhuur ski’s) Vuilwater lozen, watertappunt met eigen jerrycan en wc legen. Denk dat het bij de camping hoort. Er zit geen code op de deur, itt sanitair voor de camping
Onder bij de skischans, maar lager staan kan ook. Zeer rustig, geen voorzieningen, en afval moet meegenomen worden. Wintersport dorpje met ook vertier in de zomer. Erg commercieel allemaal.
Mooie en rustige cp. 100sek, 50 is eigenlijk ook wel voldoende
Ruime en voldoende plekjes. Kan prima voor 1 nacht, verder alles nogal commercieel. Aan de overkant tankstation, en sani mogelijkheid.
Aan de weg, verkeerslawaai. Cassettetoilet kan geloosd. Water tanken ook, slang niet mogelijk
Voor 1 nacht prima. Verkeerslawaai. Er is een speciale plek voor campers en caravans, maar ergens anders staan kan ook. Tussen de plantenbakken is ook prima, dan is het wat ruimer. Ruimte meer dan voldoende
In hoogseizoen vrijwel vol. Wel rustig. Zonder stroom 160 sek. Daarmee is t dan ook wel betaald. Koud douchen, geen probleem, maar kon de muntautomaat niet vinden. Maar dat zal aan mij liggen, want zoek er ook niet om.
perfecte plek voor 1 nacht. stonden afgelopen nacht met nog 2 campers. Zeer rustig. Wandeling langs ruïne en meer. wc’s worden onderhouden, prima
Na 3 jaar maar weer eens, op doorreis, een overnachting doorgebracht. Weer een hartelijke ontvangst. Tapijten ook weer besproken😀. zeer rustig, toplocatie
Klopt, netjes ontvangen bij gesloten receptie. Zal even beoordelen of het rommelig is.😉 En even t dorpje in zometeen.
Rustige plek, geen lawaai. prima
3 nachten hier gestaan. Prima plek. Aardige en vriendelijke camping-eigenaar. Brood wordt 's morgens vroeg bezorgd. Boulevard op 4km afstand. Beloopbaar, of met lijn 41 bereikbaar, dan overstappen op de trein naar Nice/Monaco. Zwembad is in april ook open, maar niet verwarmd nog.
Medio april paar dagen gestaan. Leuk dorpje op 6 km heen en terug, over bospad. In deze periode is er nog niets te doen, maar lekker rustig. Alles moet nog klaargemaakt worden voor het seizoen. Broodjesservice. Schoon Sanitair, behulpzame mensen. Met laaghangende camper is het wel uitkijken bij de opritten (2 stuks)
Prima plek voor 10 euro. wel mudvol dit weekend. Ticket kopen in bar, naar rivier lopen. Linksaf Over boulevard 1 km verderop richting brug in een bar
Gesloten begin april 2022. of dat tijdelijk is, weet ik niet
Prima plek voor 1 nacht. water en lozen gratis
Sanitair is prima. Maar daarmee is dan ook alles gezegd. Stevig aan de prijs. camper, 2 personen, 1 hond, stroom, 39,50 euro
Mooie camperplaats, op prachtige locatie. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in een bosrijke omgeving, en het duingebied bij Appelscha. Ruime plaatsen, prima sanitair, schappelijk prijsje ook. Wifi is uitstekend, glasvezel. Aanmelden hoeft niet persoonlijk, formulier invullen en zoek maar een plekje. Betaling kan met tikkie.
Fijne kleinschalige camping, ontvangst met koffie of thee. Vriendelijke eigenaren. Ruime plaatsen. Fietsen kunnen binnen gestald. Nieuw en schoon sanitair. Heerlijk kunnen fietsen in de omgeving.
Bezocht van 5 tot 11 sept 2020. Camping is afgelopen voorjaar geopend. Is met 28,50 stevig aan de prijs. Korting niet mogelijk. Er is plaats voor 15 caravans/campers, maar meer worden toegelaten, onze laatste nacht 21. Ook als je gereserveerd hebt, en al betaald, word je ergens tussen gedrukt. Hierdoor te krappe plaatsen. Dit leidt vervolgens tot de nodige irritaties. Bij veel regen een drassig terrein. Kortom matig
4 dagen op de camping gestaan. Fietsen in de loods. Sanitair schoon. In coronatijd 1 persoon in de douche/wc ruimtes. Zijn keurig afgeschermd zodat er plek is voor 5 tegelijk. Mooi fietsgebied
Max 15/16 plekjes. Heerlijk rustige camping. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten in weerribben. Loosplek voor camper is er niet. Verder alles beschikbaar.
Alleen geloosd. Ondanks foto s toch voorbijgereden. Loosput midden op de rechter toerit
Vlakbij de Snelweg, geschikte plek om even te lozen
In coronatijd 4 dagen op de camping gestaan. Voor 12 euro, inclusief stroom en hond prima prijs/kwaliteitsverhouding.
3 dagen in coronatijd gestaan. Sanitair niet gebruikt. Met hond 17 p/n. Keurig onderhouden camping.
Ruime plaatsen, veel vertier voor kinderen. 25,50 euro betaald. Incl stroom en douche
Bij camper dealer op industrieterrein. Rustig. Stroom mogelijk, is gratis. Bedoeling is dat je bij de dealer binnenkomt
50 meter eerder links nu plek aan de rivier. Daar zijn ook de toiletten, mogen hier 24 uur staan. Prima voor doorreis.
Mooie CP, stond vol met campers en 1 tentje. En ja niet al te schoon, maar kost ook niks. Als het niet hoeft maak je er geen gebruik van.
Nederlandse beheerders zijn vertrokken. Eigenaar van de camping beheert het nu zelf. Daarmee is de sfeer die er was, ook verdwenen. Voorheen was er altijd bedrijvigheid. Ook de sportactiviteiten zijn er helaas niet meer. Sanitair is vernieuwd. Ook meer stroompalen, en verbeterde wifi, hoewel niet altijd beschikbaar. In laagseizoen met CC kaart 200 NOK incl. 2x douche en stroom. Losse douchebeurten voor 4 minuten is maar liefst 14 NOK, stevig aan de prijs.
Sitecode: 20877
Mega camping. Druk met lawaaierige noren. Alleen hier overnachten als het noodzakelijk is, op doorreis of voor de was. Voorzieningen zijn prima. Nok 234 met 10% korting en geen stroom
Heerlijke camping, eenvoudig. 160 NOK zonder stroom. Stroom is mogelijk, maar houd rekening met de nodige meters aan kabel. Er is 1 stroompunt met stuk of 20 aansluitingen. Vanaf de camping is het over de weg naar het einde van de gletsjer, 12 km, daarvan is dan 1 km met het bootje afgelegd. Je kunt ook een retour nemen, dan kom je dus op 10 loop km. Je bespaart dan 80 NOK aan tol/parkeren bij het startpunt. Alternatieve looproute door de bosjes is ook mogelijk
Zonder stroom 220 NOK. Prima camping, Tussen de bomen, en daardoor heerlijk in de luwte. Sanitair is afgesloten met code: 1969#. Internet bij de prijs in. vasbakken-guest is het ww. Veel hytte op de camping.
Ruime camping. Vanaf de camping zijn er mooie wandelpaden. Maar om nou 240,00 te moeten betalen voor 2 pers. zonder stroom, is stevig aan de prijs. Douche 10 nok. Daarvoor moet je wel op de voorste rij kunnen staan, dat is meestal niet het geval.
Geweldige omgeving. Geen beschutting, en vanwege de hoogte kan het koud zijn. Als het niet zonnig is en ook nog regent is het een desolaat gebied. Het karrepad ernaar toe is vol kuilen, pas op. Smal houten bruggetje, 1 leuning is eraf gereden en de ander is ook vaker geraakt. Geen idee waar de wc en douche moeten zijn. Wij zijn doorgereden.
Heerlijk frisse lucht. Drukke camping. Op tijd er zijn, rond het middaguur. Dan kun je nog op de eerste rij staan, met vrij uitzicht. Anders is het hutje mutje. 50 campers/ caravans geteld. In hoogseizoen zal het dringen zijn. Sanitair gedateerd, maar maakt niet uit als je een camper hebt. Dan hoef je er niet zo gebruik van te maken
Doet je denken aan een bejaardentehuis. Maar verder prima plekje voor 1 nacht. 150 NOK betaald, stroom niet nodig. Dat is dan 50 NOK, en duur. Stroom is sws duur in NO, terwijl 24/7 overal en nergens de lampen blijven branden. Voorzieningen prima, schoon en netjes. Legen vuilwater en toilet niet gevonden. Bij aankomst gewoon ergens gaan staan, begin van de avond komt de eigenaar wel langs. Toegangscode is 2018#
Niet aan het meertje gaan staan. Bij regen staat dit onder water. Zie foto. Geldt dan voor tentjes. Kan mij niet voorstellen dat daar mensen hun camper of caravan daar plaatsen, venwege de helling.
Eerst gezocht om Langjord camping op 200m zuidelijk. Die bestaat niet (meer) De foto s van die CP zijn van deze CP. Kleinschalig. Wasmachine-droger-afwasmachine. Prima om hier even te staan
Van 4 tot 6 juni 2019 hier gestaan, zo rustig en stil. Met zelfs nog voorzieningen ook. Douche, wc, waterinname. Topplek
Prima CP om Bergen te bezoeken. Vooral omdat het dan goedkoper is dan de campings in de buurt. Snelle verbinding met de gratis ikea bus naar Torget, het centrum. Bij het oprijden van het terrein achterlangs rijden, dan is de CP aan de zijkant. ‘S morgens vroeg parkeert het personeel hier. Warme hap kun je net zo goed achterwege laten. Niet goed.
31 mei hier gestaan. Toen al redelijk druk. Mooie camping. Kan vanwege de regen wel drassig zijn.
Prachtige CP, als je aan het water kunt staan, mooi uitzicht over de fjord. Aantal dagen hier staan is mogelijk vanwege inname water en kunnen lozen. Vissen vanaf de kant. Stonden hier met nog 4 campers
Voor de 3e keer hier gestaan. Niels was aan het maaien. Op een zitmaaier. Lopen wordt moeilijker. Moestuintje is er ook al niet meer. Erg behulpzaam. Stopcontact aangewezen en ook lozen wc is mogelijk. Gastenboekje ook maar weer ingevuld. Als het nog kan gaan we hier staan van en naar NO
Bij een veeboer. 5 plaatsen op grind. Ruime oprit. In euro te betalen. 10 euro. Vriendelijke mensen. Schoon sanitair. Prima plek
Prima camping voor idd doorreis. Maar dat is het dan ook wel. Prijs kwaliteit niet in verhouding met hetgeen wordt geboden. Veel t duur. Het is wel hoogseizoen, betaalden 55 euro voor 3 volwassenen.
Rustige camping. Gedateerd sanitair, en niet schoon. Stevig aan de prijs. Veel animatie voor kinderen. Zwembad. Weinig kinderen gezien.Ruime velden om te staan. 4-8-18
Heerlijke camping, in mooie omgeving. Voor de 4e keer bezocht. Nu van 01-08-18 tot 04-08-18 Water in meer staat 1 meter hoger dan normaal, vanwege het vele smeltwater van de gletsjer.
Hier gestaan van 30 tot 1 augustus 2018. Geweldig uitzicht op de passerende cruiseschepen. Wel op tijd komen in het hoogseizoen. Eind van de middag is het vol.
Prima camping, mooie plekjes aan de fjord. In hoogseizoen (te) druk. Die steile helling )review hiervoor) niet gezien trouwens, is vrij vlak allemaal. Bij mooi weer is zwemmen mogelijk.
Alles kan gewoon. Lozen. Wc legen en water. Er zit aan de achterkant een werkende kraan. Wel jerrycan te gebruiken.
Nogal duur. Voor camper 230, stroom 35, en dan pp nog eens 10. Als je langer dan 1 dag blijft, kan die 10 nk pp er weer af. Als het druk is kan het zijn dat je genoegen moet nemen met schuin aflopende plek. Wel mooi uitzicht.
Inmiddels NOK 250,- Bij langer verblijf is erover te onderhandelen. Bootjes te huur. Ruime en mooie camping. Wij hebben hier 2 dagen gestaan, van 24 tot 26 juli 2018. Niet druk op de camping.
Wat je verwacht van een CP is er, maar meer ook niet. En dan is 100 NOK wel weer wat veel, 50 NOK had ook gekund. Kasteel is afgesloten, je kunt er alleen omheen lopen. Hier gestaan van 23 op 24 juli 2018, met nog 9 campers/caravans. Weggetje ernaar toe is erg smal. Mooi uitzicht over de fjord.
Prima camping, met Nederlandse beheerders. Eigenaar is een Deen. Mooi uitzicht over de fjorden, als je aan de overkant gaat staan. Als de ferry is geweest is t even heel druk. Prijs incl. stroom 250nok is aan de hoge kant. Voor douche en warm water moet ook nog worden betaald.
19-07-18: afgelopen 3 dagen hier gestaan met (toevallig) nog 4 friezen. En dan is het gezellig natuurlijk. Geen voorzieningen, behalve afvalbak, die vol raakt. Verder fijne plek om te overnachten. In de deze tijd staan er doorgaans rond de 10 campers.
Camperen bij de boer, svr. Als je niet lid bent 14 euro. Contant betalen kan in eur en in sek. Groot ruim veld. Mooie CP/camping en erg rustig.
Prima ruime CP, voldoende ruimte. En “gratis” douche. Verkeer op naastgelegen weg is niet hinderlijk. Kan maar zo ingenomen worden door grote groep caravan nomaden. Is weleens gebeurd hoorden we.
Erg rustig. Behulpzame mensen. Prima om even te overnachten. Gestaan van 9 op 10 jul 2018
Rustige CP voor op doorreis Elbefahren. Voorzieningen niet gebruikt. 7 plaatsen, op gras kan eventueel ook.
Getuigt niet van een CP. Geen bord, paar kleine volle afvalbakken,en troep ernaast. Wordt kennelijk gedoogd. 's avonds paar geparkeerde auto's, halen wat uit hun kofferbak en lopen het kanaal af. Komen uurtje later terug. Wat ze daar nou uitspoken? Verder een paar keer jongeren met slippende remmen, banden zijn niet zo duur, kan wel wat rubber af.Als je hier alleen staat voelt het niet prettig.
Sitecode: 62087
Prachtige nieuwe CP, opgezet door gemeente. Mooi dorp. Smal steil weggetje er naar toe, maar is prima te doen. Gratis internet, maar dan wel in de buurt van het gebouw. Hier gestaan van 21-22 maart 18. Met nog 4 campers. Zowel op grind ondergrond als gras. Stroom zit bij de prijs in, ook lozen en waterinname. Als sanitair klaar is, is het helemaal perfect. Aanmeldpaal is ook in het NL, alleen pinnen.
Verwarmd sanitairgebouw. Is goed. Boulevard en dorp op loopafstand. Denk aan de bomen, vooral als je een hoge camper hebt. Weer gedoe met paspoort. Die willen ze scannen, ik geef een kopie af zonder BSN, maar de baas wil persé de originele PP zien. Is domweg een machtspelletje. Uiteindelijk zijn PP niet ingescand.
Zo ongeveer de enige camping in Argelés die open is in maart. Prima camping voor 13,32 euro. Internet gratis
Prima camping voor in laagseizoen. (Nu in maart). Direct aan de boulevard en zee. Redelijk bezet, maar niet te druk. Voor internet moet worden betaald, maar prima verbinding. Verder is er niet veel te beleven.
In maart weinig te beleven. Dorp is wel beloopbaar beter op de fiets. Aan de receptie wordt paspoort gevraagd, omdat ik een kopie afgeef zonder BSN, wil MW mijn origineel PP. Zou verplicht gesteld zijn door politie. Onzin natuurlijk. Uiteindelijk schrijft ze mij toch in. Verder slecht wifi, als je ervoor moet betalen, zorg dan ook dat het goed werkt.
Sitecode: 20587
Hier 2 nachten gestaan, van 12 tot 14 maart 2018.Erg rustig, dit itt de campings in het dorp/kust. Daar was het overvol met overwinteraars. 12 euro betaald p/n. Douches nogal aan de krappe kant. Pas op voor de inrit/uitrit, voor als je camper aan de lage kant is achter, raak je door het hoogteverschil zo de weg. Kan me voorstellen dat in het hoogseizoen hier niet zo rustig is.
CC korting in laagseizoen. 17,- euro. Prima camping. Gemarkeerde wandelroutes, o.a. naar dorp. Ruime plaatsen. Goed sanitair, in de winter is de doucheruimte verwarmd.
Mooie plek aan de rand van de stad, met speeltuintje ernaast. Schone en open plek. Mobiele wc’s nu open. Lozen afvalwater e.d is in aanbouw.
Kleine camping, erg rustig. Open in de winter. Behulpzame eigenaar. Hier gestaan van 28-02-18 op 01-03-18
Hier gestaan van 27-02-2018 op 28-02-2018. Douche en water afgesloten, vanwege de vorst. Verder prima plek. Staan nog 6 campers
Hier gestaan van 2 op 3 augustus 2017. Erg rustig, prima locatie voor 1 overnachting van of op weg naar veer Puttgarden-Rødby.
Sitecode: 19480
Gestaan op 17-07-17. We stonden er alleen. Erg rustig. Prima plek.
Vanaf hoofdweg 3 km over onverharde weg naar gehucht. Camping met vaste plaatsen, is zomers vrijwel niet bewoond. Prima plek. Erg rustig. 100 sek zonder stroom. Verwarmd en schoon sanitair, wc, douche. Lozen afvalwater niet mogelijk. Gestaan van 19 op 20 juli 2017.
Hier gestaan van 23 op 24 augustus 2016. Groot veld plaats genoeg. NOK 150. Inclusief stroom en douche. Duitse eigenaar.
Hier gestaan in naseizoen, van 1 op 2 september. Veel te duur, NOK 290, inclusief stroom en internet.