@Slaapoog
- Capron Carado T 338
- 2020
Vandaag
Een locatie beoordeeld · ongeveer 3 uur geleden
Een rustige camping in een mooie omgeving. Het sanitair is in één woord prachtig en voldoet qua uitstraling geheel aan deze tijd; machtig mooi Op ons plekje hadden wij met de camper geen satelliet ontvangst: jammer. Neemt niet weg dat de camping prima is en de eigenaren alles doen om het perfect te onderhouden.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Prachtige camperplaats. Werkelijk heel mooi en schoon sanitair. Wordt een aantal malen per dag door de uiterst vriendelijke eigenaresse schoongehouden. Aan- en afmelden gaat via de zuil en voor digibeten onder ons, zeer eenvoudig. Komen hier zeker terug
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Met het telefonisch reserveren was er een prettig contact met de eigenaresse. Bij aankomst gaf zij uitleg over de camping en dat er geen toiletpapier was. Moest je zelf meenemen! Plaatsen die beschikbaar waren werden aangewezen en mochten zelf uitzoeken waar we gingen staan
2021
we mochten eerst kijken welke plaats we zouden nemen: ACSI of de andere. Namen de andere ivm toilet- douchegelegenhied die werkelijk formidabel is. Camperplaats zijn met kleine planten van elkaar gescheiden. 16 amp, wat echt super veel is. Sanistation bij uitgang. Prima dagen gehad.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.