@Sladesweet
- 2019
- Forster I 699 EB
- 2019
Rustige plek, vrij eenvoudig. Afvoer van grijs water is alleen mogelijk met een slang. Geen fiets- of wandelpaden. Plaats is geasfalteerd en net maar zonder enig uitzicht en verwaarloosd.
We waren er vier dagen. Geen instructie, geen hulp. We werden doorverwezen naar een informatiebord. Onze parkeerplaats was aan de ene kant van de hoofdweg en aan de andere kant van de dealer. Geen privacy en ongelooflijk luid. Met 17,- Euro per wang.
Kampeerplaats voor 8 voertuigen. Slecht in rang, zoveel bomen. Slecht onderhouden. Extreem bladeren in de herfst. Rustig en relatief centraal. Voor 12 euro te duur. Geen toiletten en voor het reinigen van de cassette moet eigen water worden gebruikt.
Voor nieuwkomers en oude rotten een echt goede parkeerplaats. Vlakke, dode grond. Eenvoudig en gemakkelijk te rijden. Geen groot manoeuvreren nodig. Schoon sanitair, zonder douches, maar voorzien van toiletpapier en zeep. Goede fiets- en wandelpaden, zeer interessant klooster. Op het terrein is er een minigolfbaan, overdekte zitplaatsen en een speeltuin.