@Slebjo
Een erg fijne plek, goed onderhouden, schone toiletten, wasmachine (4 euro), droger gratis. Wij betaalden 62 euro voor twee nachten zonder elektriciteit (camper, twee volwassenen en een hond).
Deze plek was niets voor ons. De toiletten waren schoon en oké, maar het gras leek de afgelopen maand niet gemaaid te zijn. Het veld waar we onze camper moesten neerzetten was erg oneffen, het gras was niet gemaaid en er zaten krassen op het plafond. Daarom zijn we er maar één nacht gebleven. Prima voor een overnachting, maar geen plek die we zouden aanbevelen.
Wat een prachtige plek, omringd door bergen. Uitstekende wandel- en fietspaden in alle richtingen, genoeg te zien en te doen. De toiletgebouwen worden brandschoon gehouden en meerdere keren per dag schoongemaakt. Een echte aanrader!
Een erg mooie, relatief grote camping. Nieuwe en schone sanitaire voorzieningen, gratis douches, veel te doen voor kinderen, speeltuinen, zwemvijver etc. Ook erg fijn voor hondenbezitters, eigen strand voor honden, douche voor honden (tegen betaling). We stonden op een plek het dichtst bij de snelweg, je hoort het wel, maar dat stoorde ons helemaal niet. We betaalden 32 euro per nacht exclusief elektriciteit voor een camper en twee volwassenen.