@Slimcamperen
- 2017
Prima plek ook voor 9.00 meter lang en 4.00 hoog . Vriendelijke eigenaar !
wel een mooie plek maar we staan staan voor een gesloten camperplaats. Er hangt een ketting voor met een bordje einde seizoen gesloten .( kon geen info vinden wanneer het dan precies open en gesloten is ). We staan nu op een bus parkeerplaats van het museum welk ernaast is gelegen. hopelijk treffen we geen overijverige museum medewerker 😉
Een prachtige goed onderhouden camping midden in een natuurlijke omgeving . Wij waren er maar voor 1 nacht maar had hier graag langer gebleven als dit in onze planning had gepast .
Ik heb zelden eigenaren gezien die kabels die te laag hingen doorknipten , bomen direct begonnen te snoeien om die vrachtwagen van ons binnen te krijgen . Daarna kregen we koffie en thee om van de inspanningen bij te komen . Het is een hele mooie authentieke camping waar de eigenaren de juiste instelling hebben . We gaan zeker terug !
Vriendelijke ontvangst , super verzorgde camper plaats met alles wat je nodig hebt. Na een flinke hobbelweg vroeg mijn vrouw zich af waar we terecht zouden komen .Een klein paradijsje is het antwoord daarop. Net bij de brouwerij 4 flesjes gekocht en daar nu van aan het genieten.
Ik spreek net de beheerder en wilde betalen tot en met aanstaande dinsdag. Dat hoefde niet want ze koppelen het water en de electra morgen af. ik mocht hier wel blijven staan maar er zijn geen voorzieningen meer. pluspunt : Lekker dicht bij het centrum Nadeel : ondergrond is gravel en blubberig
Wij zijn halverwege deze middag aangekomen en de ontvangst was uiterst vriendelijk. We kregen een mooie plaats achter de receptie aangeboden en de Wifi op deze plek is prima. Naar het centrum is het een kwartiertje fietsen. Gebruik je ANWB camping europe key kaart dan betaal je maar 21 euro per nacht dit tot eind september. Camping oogt eenvoudig maar is netjes en naar onze mening een prima keuze.
Wanneer je op zoek bent naar : veilige overnachtingsplaats elektriciteit goed diner vriendelijk ontvangst Stop dan hier !
Sitecode: 20873
Vanmiddag gearriveerd , jeetje wat een superplek ! Zijn nu al aan het overleggen om iets langer te blijven , zoiets kom je niet zo vaak tegen: Hartelijke ontvangst. Romantisch plekje. Super schoon. Wordt met liefde gerund en dat ervaar je. Mooie algemene ruimte met tijdschriften , biljart . Goede WiFi etc Kortom wanneer je in de buurt zit zeker komen , en ik zou er zelfs ver voor omrijden !
De zijn sterren alleen voor de lokatie , super voor een bezoek aan Stockholm. Wij waren er om 10.00 en dan heb je de meeste kans op een plek. Kom je later dan moet je veel geluk hebben , ik heb veel campers tevergeefs naar een plek zien zoeken.Je parkeert strak langs een stalen hekje van 30 cm hoog . Als je de plek verlaat zorg dat je eerst ruimte creëert want anders raak je met linksachter dat hekje . Zag dat vanmorgen gebeuren bij een Cathago.
Een mooie plek aan een rivier , de weg ernaar toe is wel even spannend . Het is niet verhard , en bospad met wortels en flinke kuilen . Aan het einde kan je lastig draaien ivm de ruimte , bomen en boomstronken overal dus wees zeer voorzichtig met manoeuvreren. Nu we er eenmaal staan is het wel prachtig ! ps , Ook wij horen de auto’s maar vinden het niet storend.
Gezellige camping met een hoog Engels gehalte aan gasten , dus een uitstekende bar! Sanitair wel wat verouderd maar schoon en verzorging klein maar goed bereikbaar. Ik zou wanneer het zo uitkomt zeker weer terug gaan. Jenkan de hond goed uitlaten en het is direct aan zee.
Fantastische plek om een paar dagen te zijn . Camping heeft camperplekken voor maar 10 euro inclusief electra en water.wil je wat dichter bij het zwembad en douche en toilet staan betaal je 12 euro per nacht. Verder speciaal veld voor de honden en er staat een wasmachine en we droger . Het dorp is op loopafstand. Alles is superschoon en het personeel vriendelijk!