@Slotje92
Nette camping. Sanitair is fris en onbeperkt te gebruiken. Er zijn goede faciliteiten. Op loopafstand is een groot winkelcentrum met supermarkten, eetgelegenheden en diverse andere winkels. Missende vijfde ster is voor het personeel. Geen erg vriendelijke ontvangst en niet erg behulpzaam, vooral toen onze dochter een ongelukje had. Het was haast teveel moeite om even te vertellen waar het ziekenhuis was (zat nota bene om de hoek...)
Zeer nette camping. De diverse borden voor aan de camping komen wat betuttelend over, maar helpen wel alles netjes en duidelijk te houden. Sanitair en voorzieningen zijn schoon en netjes. Helaas wel maximaal 4 minuten douchen. Voorzieningen voor afwassen, toilet legen, vuilwater etc zijn prima. Broodjesservice om 0830 was voor ons wat laat, maar zelf naar de bakker op de fiets was een kleine moeite. Aanrader is de Hexentanzplats.
Zeer nette camping. Van alle gemakken voorzien. Goede faciliteiten voor afwassen, toilet reinigen, vuilwater dumpen en schoon water vullen. Overal is goed over nagedacht! Het sanitair is werkelijk super. Schoon, ruim, netjes en geen gedoe met extra betalen of maximale tijd. Helaas was de horeca gesloten op de zondag en maandag (dagen dat wij er waren). Maar je zit op fietsafstand van Goslar of met het OV (inbegrepen bij de toeristenbelasting).
Prima camping met alle voorzieningen aanwezig. Sanitair niet super fris. Betalen voor het douchen in een erg klein hokje. Erg leuke plek voor kinderen, met een grote speeltuin en dierenweide.