@Slow31
Een fantastische familiecamping. Uitstekend sanitair, een zeer goed restaurant en bovenal een fantastische wellness. Ik kom graag terug.
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. De telefoniste heeft gevoel voor humor en is erg aardig. Hij spreekt Duits, Frans en Engels en geeft goede tips. We werden twee keer op één dag gereden: 's ochtends naar de stad en 's avonds naar een uitkijkpunt over Matera. Wij kunnen deze plek van harte aanbevelen.
Geweldige locatie. De sanitaire voorzieningen zijn goed en schoon. De operator is erg vriendelijk en behulpzaam. Citroenen en grapefruit werden als welkomstgeschenk gegeven. Wij komen graag nog eens terug.
Zeer mooie ligging aan zee
Zeer mooie en rustige parkeerplaats met schoon sanitair. Zeer aardige exploitant. Helaas was het zwembad nog niet open.
Geweldige camping! Zeer schoon, goede douche en vriendelijk personeel
Prachtig uitzicht en zeer aardige operator. Toilet was prima. Ik hield niet van de douche.
Een zeer mooie en rustige plek. Wij zijn langer gebleven dan gepland.
Rustige plek met grote percelen en broodjesservice. Zeer schoon sanitair met warme douches en een mooie tuinwachter. We komen graag terug.
We kwamen daar rond 6.15 uur aan. De machine was blijkbaar defect - maar geen notitie. Een camper belde de operator voor ons - ze hadden hem geholpen het veld op te komen, maar niet wij en een ander stel. Naar onze mening is de plaats geen ster waard.
Top !!!
Zeer mooie, kleine camping met veel comfort. Leuke operators. In 12 minuten met Uber in Porto. We komen graag terug.