@Sluisje-64

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima camping , douche en toiletten waren goed onderhouden. Een paar honderd meter van de zee, goede broodjes service en vriendelijk personeel . Pizza’s waren heerlijk. Al met al een fijne ervaring , we zijn langer gebleven dan wat we in eerste instantie in gedachten hadden!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Eerste stop van onze vakantie; het is een rustige plek, wel wat gedateerd. wij waren er begin september dus ik kan me voorstellen dat er dan niet meer veel onderhoud wordt gedaan. Rondgewandeld in de omgeving. geld in een envelop gedaan en in het kluisje gestopt. Al met al een prima plek om een nacht te staan.

Vanwege een aantal gesloten campings deze camping gebeld. De mw in kwestie was gelijk meedenkend en gaf aan dat er ondanks niet veel ruimte het wel goed zou komen. aangegeven hoe we moesten rijden , want dat was wat ingewikkeld; toen we aankwamen kwam ze direct naar buiten en gaf aan waar we konden staan, vanwege regen mochten we op het asfalt staan. Lekker gegeten in het restaurant, eenvoudig maar prima! Op haar advies de Mont Blanc bezocht, top

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Rustige, prachtige locatie bij de boerderij; vriendelijke mensen . Genoten 👍🏻