@Smiter
Lid van Campercontact sinds 2019
- 2016
- Other Other Other
- 2014
Kleine camping, 12 plaatsen op verharde ondergrond. Inclusief een ruime grasmat. Het is een uitbreiding van een B&B bedrijf. , elektrische aansluiting 10 amp.Chem. toilet en grijswaterstortplaats. Een luifel is bij de prijs inbegrepen. Er is een kinderspeelplaats. Toiletten zijn schoon, maar slechts één douche in elk blok. Volledig Engels ontbijt £ 5 bezorgd. 25 minuten lopen naar de stad. £ 22 / nacht Naast drukke weg 21/8/20 DnV
Zeer vriendelijk welkom van eigenaar en personeel. Super plek om te verblijven. Elektrisch € 5 per nacht en vers water, grijs water dumpen en Chem toilet dump allemaal gratis. Prachtig groot groen veld voor kinderen om te spelen en super uitzicht rondom en een geweldige pub met heerlijke maaltijden en live muziek om 22:00 uur tot laat voor de volwassenen.
Ik heb Downing's bezocht en deze site coördineert op 5 juli 2019 en bestaat niet. Het voormalige Tramore Hotel is nu een restaurant genaamd The Grape and Grain en is niet langer Camping. De enige beschikbare kampeerplaats in de stad is Casey's Holiday Park
Goede verharde standplaatsen maar niets extra's De prijzen bij mijn bezoek waren € 26 plus € 5 voor elektriciteit. De man op het bureau zou de ASCI-korting niet geven, zelfs niet als ze in 2019 zijn genoteerd en het een kortingsdatum was. Zijn reden was dat hij 16amp levert. Maar 16amp wordt ook in het boek genoemd. De wifi was zwak en grillig. 25 juni 2019. dnv
We verbleven 28 januari 2019 en het kon niet beter zijn geweest. Rustige nacht en gratis tussen 18:00 en 08:00 uur en € 2,70 voor 24 uur parkeren. Geen enkele jongen racet maar een paar rij-over. Dicht bij de stad, goede pubs en winkels, waaronder Mc Gees DnV
Echte mooie camping op terrassen met uitzicht op zee met een prachtig uitzicht. Alle faciliteiten inbegrepen voor € 25 per nacht. Vissen op de bodem van het kamp van rotsen en een trailerhelling. Dertig minuten lopen naar de stad met hotels, pubs en cafés. Goede fish and chips van kant van de wegkraam dichtbij vissershaven. DnV 30/5/2019
Parkeren achter Rusty Oven Pizzeria in grote parkeergarage. Geen faciliteiten alleen vuilnisbak, maar ook geen gedoe. Dicht bij het marktplein en de pier van de stad. De Oyster Bar aan de Main Street voor live Trad Ierse muziek en lekker eten. Mooi groot strand dichtbij naast golfbaan met gratis parkeergelegenheid. Een mooie rustige stad voor een gratis tussenstop. DnV 2 juli 2019
Druk toeristisch gedeelte van Mobile Home park. Overgewaardeerd en te duur € 25 bestelwagen plus twee personen € 5 elektriciteit 10amp € 2 per douche € 3 wifi per dag 5 juli 2019 DnV
Camping met alle voorzieningen, waaronder nieuwe grijze waterafvoerplaats voor campers. Speelruimte voor kinderen en overal WiFi op de site. Betonnen verharde ondergrond met stroomaansluiting en water. Goede tv- en telefoonontvangst. Moderne schone toiletten en douches. Winkel en Strand Hotel en bar in de buurt. Accepteert ASCI-kaart en heeft ASCI-displaybord maar staat niet in 2019 ACSI-boek, dus datums voor korting zijn onbekend.