@Smitm

2022

Een locatie beoordeeldβ€”9 maanden geleden

Vriendelijk ontvangst. Deze camping heeft wel een beetje aandacht nodig. Sanitair blok vooraan zeer gedateerd wel warme douche (wat mij betreft niet geschikt voor kinderen). Bloembakken met onkruid een paar geraniums zouden niet misstaan. Beetje onkruid weghalen en de nummers van de plekjes er weer optimmeren en het oogt alweer een stuk beter maar goed blijft een Franse camping. Verder rustig wij stonden er alleen misschien zegt dat wel genoeg.

Een locatie beoordeeldβ€”9 maanden geleden

waanzinnige camping πŸ₯°. Boven op een berg met uitzicht op Pistoia. zeer net sanitair en zwembad voor de warme dagen. Neem voldoende voorraad eten mee (terug naar de stad is een half uurtje met de auto). Alternatief is eten op de camping is ook zeker een aanrader. Een paar boeken of aan de wandel of fietsen uiteraard wel in de bergen. Uiteindelijk 5 dagen gebleven. O ja vergeet niet om de hun eigen olijfolie te kopen.

Een locatie beoordeeldβ€”9 maanden geleden

vriendelijk ontvangst. Totaal aan sanitair is voor nΓΊ voldoende maar geen idee hoe dit in het hoogseizoen uitpakt. Sanitair schoon maar verouderd. kleine douche maar wel met heerlijk warm water en waterdruk om goed lang haar te kunnen wassen πŸ‘. wij stonden in de rij van plek 40 met uitzicht over het dal erg mooi. Broodservice met heerlijke broodjes voor lunch of ontbijt. Klein barretje voor eventueel een drankje. Mooi gewandeld en gefietst.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Een welkom ontvangst met meteen een rondleiding over de camping en het restaurant. Super gezellig en heerlijke eten met goede wijn in het restaurant op de camping. Brood service bestaat uit diverse soorten brood en iets lekkers. Goede douches. Mooi wandelen en vooral genieten!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Op en top genieten. Dippen in het heldere water voor de camper. Toilethuisje is okay zelf even een vochtig doekje meenemen maar voor openbaar toilet is het goed. Omgeving is schoon en rustig. Overdag veel wandelaars en dippers. 200 kr voor een camper. Vooralsnog niemand gezien om het geld te innen. Geniet!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Ontvangst is top. We mochten zelf in de avond aankomen. voor een paar nachtjes is de locatie goed. Sanitair is schoon. Wij waren er in een weekend dus qua geluid van de wegen rondom minder last. Daarnaast hoor je ook veel vogelgezang.