@Smitsstraat
- 2022
Wij hebben hier fantastische dagen gehad. Alle ruimte en het sanitair was super schoon. Heel aardige mensen bij de receptie die goed Engels spreken. 's Avonds een lekker biertje van de tap. Dit alles voor 400 CZK inclusief stroom en toeristenbelasting. Douchen zit bij de prijs in, heel lekker warm, temperatuur is zelf te regelen. Wij bevelen deze camping zeker aan.
€41,57 betalen voor 1 nachtje met een kleine buscamper. Aangewezen plek. Erg klein. Je kijkt bij de buren op het bord. Sanitair was mooi en schoon. Receptioniste was niet heel vriendelijk. Op (flinke) loopafstand naar de Kathedraal. Als de prijs de helft was geweest kreeg hij 5 sterren, maar dit is echt té duur.
Op zich is alles aanwezig, douche in een container, toiletten (ontzettend verouderd maar ze doen hun best het schoon te houden, maar het is zo verouderd dat dit niet goed lukt. ) en plek om af te wassen. Als de camping vol staat is het warme water te snel op. Ik vind de prijs belachelijk hoog. Ik zou max 15 euro per nacht willen betalen, we betaalden meer dan het dubbele Het is wel een prima uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Op de fiets 25 min