@Smove2017

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Super plaats voor 1 of 2 nachten. Toilet en douche achter poort met code. Prima geregeld. Wcbril en toiletpapier aanwezig. Moderne pub/bakker Au Bureau op 450 meter. Daar heerlijk ontbeten. Open tot 20.00 en hebben ook pizza.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Het sanitair is geweldig, alles nieuw. Jammer is dat ze chemisch toilet stortplaats niet hebben meegenomen bij renovatie. Grootste baai van Europa ligt vlakbij, mooi strand en super om te fietsen. Aanrader! Plaatsen wisselend, zitten kleinere bij maar ook grote.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Receptie dicht om 1800. Veel toiletgebouwen gesloten. Geen toiletpapier aangevuld, alles was leeg. Douches lauw ingesteld, maar na opnieuw drukken verbrand je! Slechte hygiene, veel verkeerslawaai, geen aanrader!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Ontvangst prima! Toegangsweg is smal. Mooie plaatsen, inderdaad niet vlak, maar daar heb je levelers voor Sanitair in orde, toiletpapier pak je buiten de toiletten. Geen wc brillen. Super douches, lekker warm. Wel zou de schoonmaak van het sanitair wat beter kunnen, een keer een borstel over de muren en in de hoekjes. Leuke, gezellige bar. Zwembad ok, was aan een schoonmaak toe (randen vet, wat groene aanslag) Dorpje op fiets heel goed te doen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sanitair verdiend echt een 10 plus!! Daar is over nagedacht! 4x per dag schoonmaak, overal zeep, haakjes, familiedouches, achtergrondmuziekje. Water is goed warm. Mogen hierdoor best wat meer vragen, wij betaalden 2 pers met electra 26 euro in juni.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Ontzettend leuke camping met een leuke vibe. Waar andere campings in juni wat saai en grijs zijn is deze echt heel gezellig, jong en hip! Ook verhuur van lodgetenten. Personeel super! Eten geweldig, gezellige bar buiten bij het mooie zwembad. Fietsen prima mogelijk. Sanitair zou een opknapbeurt kunnen gebruiken. Het is wel schoon! Echt een aanrader! Ruime plaatsen onder de bomen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heel mooie camping! Ja de plaatsen zijn verhard, maar voor campers ideaal. Ontzettend mooi ingericht met heel veel planten en bomen in grote potten. Heel sfeervol! Plaatsen aan zee zijn n stuk duurder. Wij stonden bij het speeltuintje achteraan, maar niks geen klagen. Toiletgebouw aan onze kant nieuw, heel ruim, heel schoon, toiletpapier, zeep, föhn alles is aanwezig. We konden zelfs gratis meedoen aan een Bbq! Wel aan de prijzige kant.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Parkeerplaats op loopafstand van Lucca. Niet enthousiast, veel lawaai, zwerver die alle campers langsgaat voor geld, zeer drukke weg. Wel afwatering en vers water. Felle terreinverlichting.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een echte doorreis camping. Mooie ruime plaatsen. Sanitair kan een make-over gebruiken, wordt 2 x per dag schoongemaakt, maar oppervlakkig. Douchegordijnen zijn echt een no go! Er zijn hurktoiletten, gelukkig ook 3 normale (voor ons dan) Douches zijn lekker warm, geen drukknoppen. Geen toiletpapier of zeep, wel föhn. Zwembad heerlijk, restaurant is een aanrader. Op fiets naar Arezzo prima te doen. Dichtbij Florence, Siena, Val d Orcia.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima ruime plaats aan het water. Wij staan niet op de camperplaats bij de entree. Sanitairgebouw lekker warm! Ok, niet nieuw maar ziet er goed uit. Met wcbril, zeep, toiletpapier en verwarming🤣 Overal picknicktafels en droogmolens. Veel restaurantjes op loopafstand.