@Smullie2
- 1986
Prima plek om Sevilla te bezoeken. Stonden aan de rivier met mooi uitzicht. 30 euro is wat aan de prijs. Douche en toilet verouderd , maar schoon. Met Uber naar de stad ( incl. hond.)
Wat een fantastische camping. Kleinschalig, een groot aantal bijzondere huisjes en een zwembad ( helaas tijdens ons verblijf niet geopend. Sanitair prima. Broodservice, klein barretje en winkeltje. Een meertje op 250 meter. Personeel zeer vriendelijk. Echte aanrader.
Wat een parel van een plek. Alles aanwezig, ondanks een opstartfase en de kleinschaligheid. Zwemmen kan in natuurvijver of in het (binnen) zwembad. De rust overheerst aan de rand van het bos, verweg van de doorgaande weg. Een aanrader.....
Geen ACSI. 4 sterren ivm omgeving. Camping kan een opfrisbeurt gebruiken. plekken recht maken, sanitair anno 2025 maken. Meer waterpunten maken. Jammer dat de mooie plekken aan de kant van de wijngaarden, huisjes zijn geworden.
De plek zelf is prima, helaas ligt de plek bij een zeer druk kruispunt waar zowel overdag als in de nacht hard wordt gereden en het liefst met knetteruitlaten etc. Tbv de stad bezoeken heel mooi uitgangspunt.
Prima plek om voor 1 nacht te verblijven. Alles netjes, stroom 0,50 euro voor 1/2 uur. Eigenaar komt zelf even afrekenen, 2 euro pp. De weg er naar toe is wat smal en stijgt. Geen probleem hiermee.
Mooie camping, grote plekken, 50 euro voor 2 nachten. Sanitair prima, jammer dat je met je wc rol over de camping moet lopen. Loopafstand van het kasteel en goede uitlaatplek voor je hond. ( poepzakje mee svp )
Redelijke plek voor bezoek aan Dieppe. Jammer van de veerboten die herrie maken en stinken.... het hele verblijf door...
top plek waar menige gemeente een puntje aan kan zuigen. Ideaal voor bezoeken stad en omgeving. Ruime plaatsen, zeer goed sanitair. Restaurant was helaas nog dicht.
Wat een heerlijke plek. Het weer zat natuurlijk ook mee. Vergezichten, top sanitair, Maastricht, Eijsden op fietsafstand. Grote plek ( wjj waren met 7,4 mtr camper ) Een aanrader !!!!
prima plek, staan zonder hulpmiddelen, toilet en douche schoon en goed.
Snel gevonden en lekker rustig . helaas bleek het stroompunt, bestaande uit 4 stopcontacten voor 25 % te werken. En die ene was in gebruik. dit aangegeven bij de dames van het restaurant. Direct werd actie ondernomen en mochten wij naast de schuur staan met een verlengkabel maar een stroompunt binnen in het gebouw. Sanitair prima en dat voor 20 euro...... Nb. restaurant aanwezig.