@Snapster
prachtige overnachtingsplek aan de voet van het kasteel. Fantastisch uitzicht op de Pyreneeën. coördinaten kloppen niet helemaal. Campervan parkeren kan op de onderste parkeerplaats gemarkeerd met P1.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooie gratis aire naast een sportveld en meer in een lieflijk dorpje. We hebben hier een paar keer verbleven, de laatste keer hadden we het geluk om een voetbalwedstrijd te kijken op het veld naast de parkeerplaats. uitstekend!
Sitecode: 72099
aire is verplaatst naar achter Intermarché, ten zuiden van de stad.
Mooie, goed onderhouden ruimte met 4 individuele ruimtes. Flot Bleu servicepunt, voor water heeft u 2x1 euro stuks nodig. Mooie wandeling langs de rivier en interessante ruïnes en informatieborden. Als je een haan hoort, herinnert je je eraan dat je op het platteland bent! Hij heeft ons echter niet wakker gemaakt....
nog steeds gratis te gebruiken, er is nu een goede overloopafvoer met zwart afvalafvoerpunt. de stad begint er een beetje slimmer uit te zien met een nieuw Depot de Pain, elke dag geopend vanaf 7.00 uur. Er zijn nog steeds geen honden toegestaan in de buurt van het strand, wat een zwarte vlek is voor de plaatselijke Marie!
arriveerde na 19.00 uur dus betaalde gewoon voor de nacht. Kelpies zijn erg indrukwekkend en onze parkeerplaats gaf ons een goed zicht op ze. geen diensten maar toiletten dichtbij. er is een café en een cadeauwinkel en we hebben een mooie wandeling langs de grachten gemaakt. Je kunt vanaf hier naar het stuur fietsen, maar wij zijn er de volgende dag met de camper langs geweest. Sterk aanbevolen bezoek aan beide.
hier overdag op de bovenste parkeerplaats geparkeerd om het wiel te bezoeken. zeer indrukwekkend! parkeren was op vlak asfalt met een waterkraan in de buurt.
Handige parkeerplaats om de stad te bezoeken, maar de ondergrond bestaat uit goedkoop zandgruis dat vies wordt in de regen en als het droog is, erg stoffig. Er zijn servicepunten bij de ingang, die vaak wachtrijen veroorzaken bij de uitgang. Met al het geld dat de gemeente aan deze locatie moet verdienen (100 plaatsen voor € 10,- per dag) wordt het tijd dat ze dit vliegveld opnieuw van asfalt voorzien en een tweede servicepunt verderop in het vliegveld creëren.
Aangekomen rond de middag met de bedoeling om gewoon te stoppen voor de lunch. Slechts twee plekken die al bezet zijn door een paar busjes die er al een tijdje lijken te staan. De wegen naar de luchthaven waren erg smal en de geparkeerde auto's maakten het manoeuvreren lastig. Mooi uitzicht op de rivier, maar de lokale bevolking leek ellendig. We zijn niet gestopt.
mooie vlakke plaatsen tussen de bomen op asfalt. Servicepunt goed bereikbaar met een petanquebaan ernaast. Zeer interessant dorp met mozaïekmuurschilderingen die de geschiedenis van het gebied tonen en vriendelijke spraakzame bewoners. We hadden lunch en drankjes in de Taperia Central Bar (veel andere bars beschikbaar). heerlijk eten en vriendelijk personeel. Jalance is zeker een bezoek waard.