• Camperlocaties

Ford
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

hoe je het ook wilt noemen: door het gehele jaar heen een camperplaats echter de zomermaanden is er douchegelegenheid en toiletgelegenheid. dus ook toegankelijk voor caravans Organisatie Camper Park pass etappe is meer gericht op campers.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

het is een CP van de organisatie Pass Etappe dus eerst een kaart kopen voor € 5.00 (levenslang geldig) de CP is heel mooi gelegen en indien je door het achterstallige onderhoud (gras maaien en onkruid weghalen) prikt is dit een prima plaats, inclusief elk;water en afvoer toilet en grijs water.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Klein maar fijn! Kleine camperplaats naast een bijbehorend echt Duits restaurant op ruime afgebakende plaatsen op gras. Weinig reuring in de omgeving maar dat vonden we absoluut niet storend. Ook de weg 50 meter verderop was niet storend. Je kunt tevens kiezen voor wel of geen water en wel of geen elektriciteit. CP € 8,00 wtr € 2,00 en elektriciteit € 2,50 (april 2025)

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zeer eenvoudig CP tussen de huizen. Echter wel met alle noodzakelijke voorzieningen: lozen camper en toilet goed gesitueerd. Elektrisch en water bij de staplaats. Verder weinig uitstraling maar het kost ook heel weinig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Pass etappe verplicht m.i. niet om 3 nachten te verblijven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Verrassend, deze nieuw aangemelde camperplaats. Heel rustig ondanks 100 mtr van de D2009 naar Gannat. 1 nacht er gestaan met slecht weer. Toch fijn gesitueerd zo vlak bij de D2009. 4 ruime plaatsen op gras, die iets oplopen. Dus blokken heb je wel nodig. De ingang is lastig te vinden en wat smal. Water tanken 50 meter verder het smalle pad oprijden. (woning eigenaar)

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Indien hier campers gemeden worden dan maar van CC verwijderen, toch?

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Goede camping. Receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Voor gasten die tv willen kijken dmv een schotel, kan het lastig zijn een plaats te vinden. Plaatsen zijn ruim en zijn afgezet met nu nog jonge aanplant. Zwembad en restaurant goed. Heel bijzonder is het om via een nieuw geplaatste "baileybrug" over de Tarn voor voetgangers en fietsers vlakbij de camping, verkort naar de stad te fietsen. Afdaalveld tbv paragliders tov de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prachtige ruime schaduwrijke locatie, Bijna altijd wel plaats. Juni; juli en augustus ook toegankelijk voor caravans en tenten. Douches en toiletten zijn dan tevens open LET WEL: Pass d'etappe toegangspas noodzakelijk. via internet (thuis) veel gemakkelijker verkrijgbaar € 5,00), dan soms aan de poort van de locatie, door vaak storingen bij automaat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie en nuttige camperplaats. Helemaal vernieuwd en verhard met asfalt .Voorheen ging iedereen maar raak staan, totaan het bijna ontoegankelijke grasveld tegen de "dijk" Nu 2 x zoveel plaatsen. Rocroi met zijn vestingwerken is een wandeling waard!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

indien je niet van groot houdt ga je hier toch niet naar toe! Dat zie je toch als je eerst het aantal plaatsen leest voordat je hier naar toe gaat. Dus niet zeuren over een fabriek etc. en 1 ster geven. Het is een pracht camping met alles erop en eraan. Grote plaatsen prima sanitair mooi zwembad en last but not least; tot 7 juli hele schappelijke voorseizoenprijzen. Wat ons betreft 5 sterren!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Deze kwaliteit camperplaatsen zie je maar zelden. Volgens ons zal deze CP zeker een gooi kunnen doen naar "CP van het jaar" Per camper hele ruime plaatsen; prima toiletten en douches (€ 0,50) voor € 3,00 per dag extra hebt je 6 kw.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Als vanouds: Goed prijs is tov vorig jaar met 1 euro verhoogd maar nu wel (voor 1 account) gratis internet. Ook tot aan de laatste plaatsen voorbij de receptie goede ontvangst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zo behoort een camperplaats te zijn: ruime (gras) plaatsen prima loosplaatsen voor toilet en grijswater. hele mooie (fiets)omgeving geen toilet en douche; maar dat hebben we als echte camperaar zelf bij ons. zeer acceptabele prijs (incl stroom en goede wifi) voor wat ons betreft een van de mooiste CP

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zo behoort een echte camperplaats te zijn.: Schoon; goed onderhouden, zeer grote plaatsen en......geen douche en toiletvoorziening. We hebben per slot van rekening toch meestal onze eigen voorzieningen. Ook vrijwel gesitueerd tegen een grote en mooie stad aan t.w.Troyes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

de camping is open de beheerder heeft even in het ziekenhuis gelegen en daardoor is de camping een paar dagen gesloten geweest, maar nu weer gewoon open. ik heb de beheerder (Nicolas) gebeld; di 19 september)

Sitecode: 62087

Prima camperplaats en alle voorzieningen voor € 9,50 voor de eerste dag, daarna € 8,50 De douche en toilet voorzieningen zien er goed uit, maar als je deze voorziening beschikbaar stelt, zorg er dan voor om dit (zeker bij bijna vol bezetting) wel elke dag schoon te maken. Los toiletpapier op de vloer in het toilet lag er een dag later nog. Overigens een mooie omgeving met een bijzonder leuk dorp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hele fijne camperplaats, maar zoals vorige review "alle voorzieningen aanwezig" is niet terecht: geen douche en geen toilet! Overigens voor ons ook niet nodig. CP is helemaal interessant indien er een druk zweefvliegweekend is.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Hier al een paar keer geweest. Voor een mix-camperplaats (8 campers) zonder verzorging en gratis is dit een hele fijne CP Vooral met mooi weer is e.a. helemaal een plus. Terras direct ernaast en fantastisch fietsen door de bossen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

NIET altijd Complet op tijd komen en het gaat meestal wel goed. prima camperplaats.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Hele fijne en goed verzorgde camping. Nadat in 2021 de Nederlandse eigenaar het verkocht aan een jong Frans stel is de uitstraling o.i. nog beter geworden. (we waren er in het najaar 2021 ook) Echter 1 opmerking: het waterpas stellen is een "zware" opgave. Veel kavels lopen erg af of op. Zelfs met blokken is het soms een moeilijke opgave.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prachtige camperplaats in een klein bijkans vergeten Spaans stadje ongeveer 25 km onder Burgo. Plaats is vrij recent aangelegd. dus alles ziet nog keurig en xchoon uit zeker een bezoek waard op weg naar of vanaf Biaritz of Jean Luz

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Keurige camperplaats. water innemen en grijs en chemisch lozen gratis Prima geregeld. Een paar kilometer van de autobaan A6 naar o.a. Merida. Dit is precies wat je mag verwachten van een goede CP.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Ga maar eens kijken op de gemeentecamping in ligny le Chatel.; 2 km hier vandaan; en kijk wat je daar hebt voor ,€ 12,40 ALLES inclusief! ik wist het wel....!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hele mooie en fijne camperplaats. Zeer vriendelijke eigenaresse. Prima voorzieningen (lozen en gratis water innemen) prachtige toiletten en douche. Al met al een camperplaats waar het heel fijn vertoeven is.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prachtige camperplaats. Sanitair zoals dit zijn we nog nergens zijn tegengekomen, modern en super schoon! De plaatsen zijn in de meeste gevallen heel ruim. Voor ons een camperplaats die zeker in aanmerking zou moeten komen als camperplaats van het jaar (2023) Als zeer klein minpuntje: De toegangsdraai naar de camperplaats is tussen 2 gebouwen en zal voor grotere campers wat lastig kunnen zijn. Maar is wel te doen!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie camperplaats; toch nog wel wat opmerkingen: veel vliegen, zeker aan de kant van bv de schuur. loosplaats heel vreemd gesitueerd, NL aan het eind van en op het grasveld; resultaat rondom wordt het gras zeker met veel regen een modderpoel. Afvalcontainer overvol. Loosplaats en waterinname punt niet bij elkaar. plus is zeker de ruimte waar je de e-bikes droog kunt stallen en de ruimte van de plaats zoals je de camper kunt neerzetten.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Het is wel een grote parkeerplaats, maar met erg ruime plaatsen. Vlak bij het grote havengebied. Elk. betaald maar € 1,00 voor 5 kWh! Avond/nachtverlichting meer dan voldoende. Al met al een prima plaats voor 1 of 2 dagen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prima camperplaats schoon sanitair, douches en toilet; alles inclusief ook elektrisch voor € 11,00 Pl aats is heel fijn gesitueerd aan de haven van de stad en vlak bij de autobaan Luxemburg - Lyon en verder. Al met al een plaats om te onthouden en....om terug te keren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Aansluitend bij de vorige reviews: Indien je op de camperplaats niet perse douche en toilet verlangt is dit een van de mooiste camperplaatsen die we de laatste tijd tegen zijn gekomen. Wat mooi en goed onderhouden. Zelfs de verzorgingsplaats ziet er piekfijn uit. En...... wat een ruimte om je heen; nu vooral het mais ook "gekneusd" is. Niet vaak gegeven, maar deze keer 5 sterren!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prachtige camping met fantastisch zwemparadijs privé sanitair op veel plaatsen. je betaalt hiervoor maar een paar euro per dag extra voor. Veel schaduw wat soms de satelliet ontvangst teniet doet. De meeste plaatsen zijn erg ruim. Enig minpuntje : Toen wij er waren, waren de plaatsen erg kaal en zanderig. Droogte?!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prachtige camping Helemaal niet druk (1 sept) sanitair heel goed en schoon plaatsen erg ruim en dat alles voor € 13,10 (2 pers met camper) met ACSI card incl. touristenbelasting. Al met al de moeite waard om voor deze camping te kiezen als tussenstop via de A75 naar Spanje of Zuid Frankrijk vv

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hele mooie en rustige camperplaats (of camping?) het leek ons meer op een camperplaats.. Alles in de buurt was propvol maar hier was nog voldoende plaats!! Gigantisch grote plaatsen. Nieuw en mooi toiletgebouwtje. Hele lage prijs.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Hele fijne camperplaats. Op het (nieuwe?) grasveld gestaan.Alles heel goed verzorgd. In de naastgelegen loods kwam nog een verrassing; een gezellige huiskamer, een bar en allerlei uitstallingen zoals folders, producten vanuit de zorgsector gemaakt enz. in een woord : fantastisch.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wij waren hier op 28 april. Mooie camperplaats, waar je je eigen plekje kon uitzoeken. Het was nog te zien dat dit een oude camping was. Jetons voor het water bij VVV in het dorp (spreken Nederlands). Toen we er waren, was de plaats behoorlijk bezet.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Hele mooie CP. Leek ons vrij nieuw. Camperplaats zag er spic en span uit. Ruime plaatsen Prima loosplek en waterinname. Een wandeling om het meertje is aan te bevelen. Bakker op 500 meter.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie CP cq. mixparking we hebben er afgelopen zomer 2 keer op doorreis naar het zuiden van Duitsland gestaan. Prachtig wandelpark met Kasteel Paffendorf naast de CP. Restaurant in het kasteelpark is prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Camping lijkt door z'n vele vaste plaatsen wat verlopen. heeft wel een aantal plaatsen voor caravans en campers waar je goed kan staan (aan de rand vd camping) Sanitair is wat verouderd maar schoon. wel behoorlijk naar boven klimmen naar het toiletgebouw. Overigens een heel mooi wandelgebied in de nabijheid van een vulkaankrater meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

weer op "Ons Plekske'" gestaan. Hele fijne plaats: sanitair, staplaatsen,onderhoud en last but nog least, de eigenaren Frans en Francine ; in een woord fantastisch! het wordt tijd voor een 1e plaats, dus nu een dikke 10

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We stonden hier op 25- 26- en 27 mei 2019 Prima camping met goed sanitair. Echter het geluid van de naastgelegen weg was soms erg storend. Tevens was het vliegverkeer (zeker als je dit niet gewend bent) duidelijk te horen. We stonden wel aan de rand van de camping vlak naast de weg. De fietsverbinding met Valencia en de fietspaden in Valencia zijn werkelijk uit de kunst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We stonden hier 24 mei 2019 Hele mooie camping met plaatsen in verschillende groottes. Alles is vrij nieuw. Een klein maar schoon en mooi zwembad(je). Sanitair erg goed. Hele grote supermarkt tegenover de camping stond op punt van openen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We stonden hier op 16 en 17 mei. Prettige camping met goed sanitair en supermarkt. Stadje Conil is zeker de moeite waard om te bezoeken. Leuke terrasjes en winkeltjes. De straten in Conil kunnen soms erg steil zijn, maar met een E-bike goed te doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We stonden hier op 8 mei 2019 Bijzonder hartelijk ontvangen door de medewerkers. Tevens een drankje en heerlijke tosti's aangeboden. Waar vindt je dit nog. Sanitair prima en de plaatsgrootte ruim voldoende. Hele mooie wandelmogelijkheden in de buurt (o.a. stuwmeer) Zeker een camping om, indien je in de buurt komt, niet over te slaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

wij zijn hier geweest, camping erg verouderd, loslopende honden en een zeer steile toegangshelling, niet geschikt voor camper en of caravan. Advies: uit campercontact halen

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

hier 2 dagen met plezier gestaan. zeer ruime plekken op fijn grind die nog op 22 mei genoeg beschikbaar waren.Hele goede sanitaire voorzieningen met prachtig zwembad. De stad Mazaronne is per fiets prima bereikbaar en heeft een hele mooie boulevard. Al met al een plaats/camping om aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

ruime afwisselend met minder ruime plekken.Heel goed sanitair, mooi zwembad. Acsi prijs € 20,00 strand en omgeving bij de camping stelt niet veel voor in de omgeving staat bijna alles in het teken van de tomaatkwekerijen

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

hier geweest, geen aanrader, oude camping met loslopende honden . de ingang was erg slecht te noemen om met een camper toegang te krijgen. Advies: uit campercontact verwijderen

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

ik verwachtte er niet zoveel van, maar het viel erg mee. keurig nette receptie met vriendelijke ontvangst. Alles zag er wel wat slordig en chaotisch uit, maar we konden een prima plek voor 2 campers vinden (vrienden) het sanitair was wel verouderd maar schoon. alles Inclusief, zelfs een klein overdekt zwembad met jacuzzi en dat voor € 9,00

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima camperplaats achter hotel. Ongeveer 5 km van de autobaan A75 Erg veel ruimte om je heen. Sanitair OK. Echter het lozen van het vuilwater ging goed totdat je de tank wilde gaan spoelen. De slang was de afgelopen winter bevroren geweest en nog steeds niet gerepareerd (najaar 2018) Geen spoelwater aanwezig vond ik erg lastig. Gasten gaan dan de reguliere waterkranen gebruiken!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Fijne en rustige camperplaats midden in het dorp. Alles Was zeer goed onderhouden. We waren hier eind september, toch was het stadje nog gezellig met z'n terrasjes. CP werd afgesloten met slagboom. checkin/out met pinpas ging gemakkelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hele fijne municipal Bijzonder prettige beheerder die heel goed Engels spreekt. Hij herkende ons bij een hernieuwd bezoek na 3 maand nog weer. Dit gaf een heel prettige gevoel van persoonlijk contact Toiletten en douches waren verouderd maar desondanks brandschoon en pas weer helemaal in de verf gezet. bijzonder grote staanplaatsen. Al met al een aanrader op weg naar het Zuiden.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Hele fijne camperplaats; komen hier al jaren en het Is hier nog steeds heel goed vertoeven. Prima sanitair en bijzonder aardige en behulpzame beheerders /eigenaren Jitty en Hans.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We zijn hier vorig jaar zomer geweest. Camping is niet aan te raden, maar als camperaar sta je wel (afgezonderd van de camping) op een redelijk mooie plek aan het water.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Hele fijne CP met nieuw toiletgebouwtje (2016). Alle andere zeer goede faciliteiten op de naast gelegen camping. Zeker een CP om te onthouden en om naar terug te gaan - vlak naast de A5 Basel-Freiburg.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Camperplaats zoals je er niet veel ziet. Er is rekening gehouden met werkelijk alles. Zelfs een uitgebreid fietsonderhouds- pakket hangt aan de "muur" Ruime plaatsen, enorm vriendelijke gastvrouw Sandra en gastheer Jan, modern en zeer schoon sanitair. En dan ook nog 10 % NKC korting (netto € 13,50 per nacht allin) Al met al een camperplaats waar je je direct thuis voelt. Jack en Nellie

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Een hele fijne camperplaats. Vlak bij het `vaargebeuren` in Giethoorn. Ruime plaatsen en prima ondergrond (grit of stenen rijstroken voor de camper en gras om te zitten. Zijn hier inmiddels 3 x geweest dit seizoen. Heel geschikte plaats om eens een hengeltje uit te gooien. Beukerskanaal loopt langs de camperplaats!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We zijn hier al meerdere malen geweest, maar het blijft een fantastische plaats om je camper te "parkeren". Keuze om te vissen bijna vanuit je camper of staan op gras aan het begin van de jachthaven, het is overal plezierig en heel netjes, mede door Jitty en Hans de beheerders! Jack en Nellie -(camper First)

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

We kwamen hier naar toe, naar aanleiding van alle fantastische recenties. En het was werkelijk zo!! Alle tienen zijn volkomen terecht. Ik zou haast zeggen een negen is eigenlijk te laag. Bij de superlatieven als "voeten vegen" en "camperhotel" sluiten we ons volkomen bij aan. Daarbij zijn de eigenaren ook nog bijzonder vriendelijk en altijd in voor een praatje.