@Snoepie
Lid van Campercontact sinds 2020
Sitecode: 11979
Prima plek en heerlijk gegeten in restaurant. Je staat heel rustig in de wijngaard.
Prima, nieuwe camperplek met zeer vriendelijke eigenaar. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Er is ook een fietscafé bij, waar je een heerlijke vlaai kunt eten met lekkere koffie. En voor gezinnen met kinderen ook voldoende speelgelegenheid.
Sitecode: 92079
Mooi verzorgde camperplek vlak bij Hilvarenbeek. Er is de nodige informatie over fiets-en wandelroutes en andere uitstapjes. Vriendelijke eigenaren. Er is alleen wat verkeershinder, anders was het zeker een 10.
Een cp om een overnachting te doen. Als je wakker wordt snel weg wezen en niet voor donker terugkomen. Dit als er geen plaats is langs de haven. Je staat dan op een mix parkeerplaats en langs denderende vrachtauto's. Grijs water kan niet eens afgelaten worden. Je betaald wel het volle tarief, wat de havenmeesters heel normaal vinden. "Dan had je maar verder moeten rijden" was de boodschap. Vriende
Prima, goed verzorgde camperplek. Vlakbij Schokland, wat een Unesco Werelderfgoed is.
Wij stonden hier begin mei 2019 voor de overtocht de volgende dag naar Oslo. Prima plek. Geen voorzieningen, maar die heb je als camperaar zelf bij je.
Wij stonden hier 2 dagen begin mei 2019. Mooie rustige plaats met droogtoilet en afvalbakken. We hebben een prachtige, ruim 5 uur durende, wandeling gemaakt. En het zonnetje liet zich ook regelmatig zien.
Op doorreis gelunchd. Als we later op de dag zouden zijn geweest zeker overnacht. Heerlijk rustig, aan het water en je kunt nog vissen ook.
Wel geweest niet overnacht. Na een wandeling aan de overkant van de brug een prima stek aan het water met wc vuurplaats en picknickbank vlak bij het oude stationgebouw. Heerlijk rustig, zon en tv ontvangst. Allemansrecht, dus geen enkel probleem!
Je wilt een plek om Oslo te bezoeken. Nou deze is het. Buiten vuilnisbakken om geen voorzieningen maar je bent camperaar en houdt daar rekening mee. Heerlijk rustig met de metro op een paar minuten loopafstand.
Prima plek voor een paar nachten. Heerlijk stil aan de rand van een natuurgebied. Leuk om een fietstocht door de omgeving te maken. Behalve afvalbakken geen voorzieningen. Zorg voor voldoende boodschappen enz
Prima plek voor doorreis en kort bezoekje aan stadje. Veell mooie gebouwen. Zeer rustig toen wij er stonden. Zo nu en dan een trein, geen autoweg. Wel direct aan de Saale, brug over en je staat al in het stadje. Buiten een afvalbak om geen voorzieningen.
Onder de fruitbomen is het goed toeven. tv ontvangst prima. Voorzieningen bij de prijs inbegrepen. Behulpzame mensen die alles prima uitleggen, dus betreffend verblijf en stadsbezoek. En dat in goed Engels! Wel wat geluid van de iets verderop liggende snelweg. ook had het gras wel een maaibeurt nodig.
Beheerder (?) niet erg uitnodigend. Verstrekt totaal geen informatie. Plek uitstekend. Vrij zicht over het meer, waar je goed in kunt zwemmen. Sanitair oké, hoewel dit niet bij de prijs in zit. Rustige sfeer op camping.
Perfecte plek om talloze bezienswaardigheden te bezoeken. van Reuzengebergte tot Troski. van Prachov tot Praag. Vriendelijke ontvangst. Veel toeristeninfo bij Miranda, campingeigenares, verkrijgbaar. Heerlijke douches. Tja wat is er eigenlijk niet.... de 10 houd ik voor mezelf.
Wij waren hier op 04-03-2018. Het is zeker een mooie plek met een fantastisch uitzicht. Je kunt er ook mooie wandelingen maken. Wij stonden hier met 3 Campers en hebben hier overnacht.
Sitecode: 19818
Wij waren hier op 7 april 2018. Heerlijk rustige plek boven het stuwmeer. Wij stonden hier alleen. Volgens een Engelsman die hier woont, komen hier geen toeristen, ondanks de voorzieningen die er zijn om in de zomer hier te zwemmen. Je kunt hier mooie wandelingen maken en fietsen. Mooie natuur, met prachtig uitzicht over het berglandschap.
Mooie, nieuwe camperplek. Vriendelijke eigenaar. Het Vilt is een mooi natuurgebied waarin je een mooie wandeling kan maken. Ook zijn er diverse fietsroutes, die uitgeprint liggen bij de ingang. En WiFi is op deze rustige plek echt geen gemis. Hier geniet je nog volop van de natuur. Een aanrader.
Sitecode: 52077
Mooie plek aan het water voor campers. Prima schone sanitaire voorzieningen en recreatie faciliteiten. Gratis fietspontje. Mogelijkheden voor het huren van een zeilboot of sloep. Ondanks wat minder mooi weer hebben we hier 4 dagen met plezier gestaan en de omgeving verkent met de fiets. Helaas te veel wind voor het huren van een zeilboot.
Sitecode: 19659
Ziet er redelijk uit. Zeer beperkt uitzicht op de omgeving. 100DH voor een overnachting veel te veel. Aan de overkant, auberge Bougafer,45DH met uitzicht wifi warme douche elektriciteit water etc. Ontvangst met berberwhisky. Helemaal top!
Sitecode: 20354
Grote parkeerplaats vol met auto's. Geen aanduiding waar je als camper mag staan. Verkeer rondom, erg druk. Op dinsdag markt vanaf 06.00 uur s'morgens, dus maandagmiddag en dinsdag weinig plaats om te staan.
Een mooie en goed verzorgde camperplek met vriendelijke eigenaren. Zeker een hoge score waard. Het is alleen jammer dat er toch een vrij drukke weg langsloopt en zeker in het weekend van de TT, een hoop motorrijders.
Rustige camperplek bij voormalige boerderij. We zijn er afgelopen weekend geweest. De eigenaren waren zelf ook weg met hun camper, maar je kunt er gewoon gaan staan en bij vertrek het geld in een koker deponeren
Prima camperplek vlak bij Maastricht. Alleen jammer dat je appart moet betalen voor elektra en water. Voor 15 euro mag je dat toch wel bij verwachten.