@Snooker
- 2008
Helaas vanochtend moeten vertrekken. camping per gisteren gesloten...wat jammer van deze supercamping.
Stellplatz met campingvoorzieningen. Bevindt zich in de achtertuin van het huis van de eigenaar. In totaal ca 9 plaatsen. Tram- en bushaltes om de hoek. Kleine supermarkt op 400m afstand. NB het ov in Praag is voor 65 plussers gratis.
grote camping met eerste klas voorzieningen en met supermarkten om de hoek. mooi fietspad langs de Elbe naar Dresden, ca 16 km. direkt naast de camping ligt een recreatieplas met FKK beleving.
Stellplatz met alle voorzieningen, dicht bij de stad. De eigenaar spant zich in om zijn bezoekers goed te informeren.
geweldig aardige ontvangst door een paar unieke funktionarissen: een filosoof en een gotic meisje. evenzo uniek zijn het kantoor/restaurant, het terras en de sanitairgebouwen. een plek waar je blij van wordt.
gastvrije ontvangst. dicht bij het centrum van het fraaie en gezellige leipzig. alle voorzieningen aanwezig voor een paar mooie dagen.
Een kille camping. De balie was niet bemand. Voor aanmelden werd ik verwezen naar de verderop gelegen caravandealer. Je kunt er uitsluitend cash betalen en oppassen daarbij dat je het wisselgeld ontvangt want de functionaris geeft direct na betaling een map met informate die hij zeer uitvoerig toelicht. Wanneer je daarna naar het wisselgeld vraagt, is het zoek. WiFi op de camping is erg zwak en niet bruikbaar.
Mooie rustige plek.
We zijn hier geweest. Ziet er erg armoedig uit. Alles heel.primitief. Verplichte deelname aan dranksessies. Niet echt leuk als je dat niet leuk vind.
Prachtige lokatie. sedert mei 2020 niet meer gratis, maar € 5,00 per 24 uur. Stroom naar gelang gebruik.
Uitstekende camperplaats met alle voorzieningen. Winkels nabij. s'nachts rustig, maar om 07.00 uur komt stad tot leven en dat merk je goed door alle verkeersbewegingen. HenR.
4 juni 2018 Mooie locatie nabij Pompei. Stedelijke omgeving met achtergrondlawaai. Prijs € 17,00 alleszins acceptabel. Goede info voor bezoek Vesuvius. Deze zo vroeg mogelijk in ochtend bezoeken Bus van 08.00 uur.
Op 5 juni 2018 geweest. Mooie locatie. Nabij zwembad, rustige nacht.
We stonden hier 26 en 27 mei. Rustige locatie. Enig geweld van de Basilic op zondag. Entsorgung geheel op orde. gr. HenH
Wij waren hier april 2017. Zeer rustige locatie, nabij oud mijnwerkersdorpje. Verlaten mijn is te bezichtigen. Nabij meertje met restaurant.
Prachtige en erg rustige camperplaats. Op fiets afstand van Gandia. Goede voorzieningen.
We waren hier midden oktober. Prachtige plek, rustig en met alle voorzieningen. Dicht bij winkels.