@Snowman73
- Carado A Andere
- 2008
- Ford
- Alkoof
De plaats is mega. Tussen de bomen, met uitzicht op de fjord. De oprit is wat hobbelig, maar ook met grote campers goed te doen. Vissen kan op de naastgelegen steiger/steiger. Zwemmen is ook mogelijk, maar de ondergrond is grind/zand. Dicht bij elkaar staan kan niet, zo hoort het. Behalve direct op straat.
Zoals al meerdere malen vermeld, is overnachten tussen 17.00 uur en 09.30 uur gratis toegestaan. Pas op voor de konijntjes die vrij over de parkeerplaats springen. De witte zijn in het donker vrij goed te zien, de zwarte minder.
Leuke plaats. Alles wat je nodig hebt is ter plaatse aanwezig (behalve V/E). Twee plaatsen vlak naast elkaar. De een meteen links en de ander rechts op de kade, bij het rode huis. Voor 200kr is er een parkeertarief en een code voor een gratis douche. Er is ook een wasmachine en droger bij de betaalautomaat. Betaal aan de automaat of met een app.
Sitecode: 19041
Nu kamperen VERBODEN. Blijkbaar is dit nu eigendom van een particulier bedrijf. 3 jaar geleden waren we hier nog.
Geweldige plek, direct aan het water, beste uitzicht, beste locatie, erg rustig. Pure ontspanning e. Afrekenen van vertrouwen, 100kr in een envelop stoppen en genieten van je verblijf. Er zijn geen verwijderingsmogelijkheden.
Zeer mooie plek, maar ik ben bang dat deze plek niet lang meer vrij zal zijn. Vannacht met 5 andere campers gestaan en 's morgens waren het er 9! De lokale bevolking gebruikt de plek om te vissen en te ontspannen. Als ze geen opties meer hebben, staat er binnenkort een bord 'Gesloten' langs de weg.
Mooie, grote, onverharde plaats, aan het meer. Alle plaatsen zonder schaduw. Lekker rustig, midden in de natuur. Betalen doe je met geld in de envelop. 150 kronen/nacht, inclusief aan- en afvoer. Er wordt expliciet op gewezen dat er geen gezellig kamperen wordt aangekondigd. Minimaal 3 meter afstand tot buren. Hier kan het worden doorstaan.
Wat wil je nog meer? Ruime plek, dicht bij de weg maar ondanks alles rustig. Prachtig uitzicht op de bergen, het meertje en het plateau. Neem voldoende proviand mee, de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 20 km afstand. U had ook voor de aan- en afvoer moeten zorgen, aangezien de volgende ca. 26 km op een camping ligt. Dit is op zijn beurt alleen voor overnachtende gasten (Sanden Såre Bobilpark Top).
Zeer mooie plek, direct aan de rivier. Water, elektriciteit, toiletafvoer en gebruik van de toiletten zijn inbegrepen in de prijs van 300 kr. Royale, individuele percelen, onder bomen. Vrije stoelkeuze en inchecken via brievenbus. 300 kr is niet per se een koopje, maar het concept van de plaats is het waard. U kunt ook gratis gebruikmaken van een roeiboot.
23 plaatsen, op een weiland. Wielkeggen een voordeel, aangezien sommige ongelijk zijn. Mooie parkeerplaats zonder comfort, maar toch erg goedkoop. De betaling vindt plaats in de souvenirwinkel Zentralwerkstatt Pfännerhall. Ongeveer 10 minuten lopen naar het meer.
Waarom is de plaats zo "krom"? Omdat hier vroeger een fabriekshal was en de lokale omstandigheden anders niet toelaten. Sommige mensen kunnen enthousiast worden over dingen ... De plaats is geasfalteerd, schoon, centraal en momenteel GRATIS !!! Wiggen eronder Teveel gevraagd?
GEEN AFVAL / GRIJZE WATERAFVOER
De ruimte is in de loop der jaren gekrompen, zoals sommige kampeerders me vertelden. Toch ruimte voor 8-10 campers. Mooi uitzicht, maar geen comfort, gratis.
Momenteel niet begaanbaar omdat deze ruimte wordt geblokkeerd door bouwmachines en bouwmaterialen.
Behoort tot het Bergen Caravan Center. Zeer goede caravan en accessoires dealer ter plaatse. Als u reserveonderdelen en goede service nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Verwijdering en watervoorziening zijn gratis. Een benzinestation, met ruil van Noorse flessen, is ook beschikbaar. De buurman roemt LPG en propaan. Misschien kun je daar flessen laten vullen.
Uitzicht, de plaats is niet slecht. Goed om te vissen en zwemmen. De plaatselijke zwembaai met duikplatform is om de hoek. Dit is echter waar de jongeren elkaar ontmoeten. 'S Avonds gaat het vissen en zwemmen door tot in de vroege uurtjes en midden in de week. Geen verwijderingsmogelijkheden ter plaatse. Riolering, chemisch toilet etc. vind je een paar 100 meter verder, bij Bergen Caravan ....
Leuke, rustige plek. Als u geen comfort nodig heeft, bent u hier aan het juiste adres. Bij deze oude pieren zagen we voor het eerst bruinvissen in het wild. Ze waren af en toe in kleine groepen te zien van laat in de middag tot 's ochtends. Prachtig natuurspektakel👍🏻. Niets voor vissers waar bruinvissen zijn, er is niets anders ...
Geweldige plek, direct aan de rivier. Comfort nul, gewoon zijn. Zo moet het zijn.
We vonden de plek prachtig. Direct aan het water, ondanks alles wat moeilijk zwemmen. Aan de overkant van de straat vindt u een kleine supermarkt en een tankstation. Hoewel de ruimte aan de straatkant is, is het ondanks alles stil. De overnachting kost 100 kronen in de brievenbus.
Plaats kost 250 kronen per dag. Helaas konden we daar niet staan, omdat de campers zo uitgespreid waren dat er 2-3 plaatsen verloren gingen. De locatie is geweldig.
Eenvoudige parkeerplaats, in het midden van de hoofdstraat, daarom een beetje luidruchtig. We hadden pech om een koelwagen op het veld te hebben. De koeling was extreem luid. Zeer mooie omgeving en goed voor een overnachting. Er is geen comfort. De parkeerplaats is gratis als u in de pizzeria eet. Ik had 3 pizza's om mee te nemen en te eten in de WoMo, dus drankjes werden bewaard. Pizza was heerlijk.
Topplaats, tijden van 7-22 klok, V + E super opgelost. Wat ergert zijn onwetende automobilisten, die zich op de bewezen WOMO RUIMTEKRUIT bevinden. Parkeerplaatsen zijn voor een deel 8 meter lang en worden belegerd door auto's. Ordnungsamt verzamel 50, - €, vanwege acute domheid en onwetendheid.
Voor een parkeerplaats echt geweldig. Zelfs "kampeergedrag" is toegestaan. Sanitary Super, alleen de uitwerpselen kunnen achter het huis liggen, ruikt sterk tijdens het wassen. Groeten aan de planners van het strand. Hondonvriendelijk is nauwelijks mogelijk. Hondenstrand aan het ene uiteinde, 20 treden met hondenverbod en dan weer aan het andere eind mini-hondenstrand. Werkt niet ...
Beste plek ooit, zo moet kamperen zijn. Nul comfort en vrede voor zover mogelijk. Eerste rij op de Rijn! Prachtig uitzicht en je zou, als je wilt, kunnen vissen vanaf de camperplaats, zo dichtbij ben je aan de kust. Top! Is een gesloten schild, maar negeer alles.
Mooie, rustige plaats, die eigenlijk is verdeeld in 6 percelen. Voor deze percelen is er elektriciteit, die 4.- € / 8h kost. De rest is bedoeld als openbare parkeerplaats. Toiletverwijdering kost meestal € 2, maar helaas lijkt niemand te willen betalen, daarom ziet de afvaldeur eruit. Zoet water 2.- €, handmatig, zonder slangaansluiting ...
Dat is niet te overtreffen. 20.- €, voor 24 uur en er is niets over comfort. Geen open toilet, geen elektriciteit, water, zelfs de toeristenbar heeft slechts tot 17 uur (met 16:30 uur was gesloten). Nu de "beste": ER IS SLECHTS ÉÉN CAMPERBEOORDELING !!! ZELFS ALS JE SLECHTS TWEE UREN WILT BLIJVEN, BETAAL JE HET 24-UURTARIEVEN, VANAF 20.- € !!! DAT IS DE BETEKENIS IK ABZOCKE !!!