@SnugBuz
- 2023
Deze inn staat te koop, en is nu al gesloten.
Prachtige plek, maar ik geef 4 sterren om op deze manier te laten weten dat kamperen nu niet is toegestaan. Dat kan vanaf september weer.
Op dit adres is geen camping.
Sluit me graag aan bij de review van Long & Lazy, we ervaren deze camping en omgeving identiek
Goed onderhouden grote camping, waar je zelf je plaats mag kiezen. Uitzicht over de Atlantische oceaan! Modern, schoon en ruim sanitairgebouw. Ingang van het weggetje naar de camping is vanaf de A39, net naast de plek die de coördinaten aangeven. Er staat een klein bordje.
Vanmiddag zijn we langsgereden, maar de eigenaar gaf aan geen campervans of campers aan te nemen op zijn terrein. Bij deze dus! Wel jammer, want het zag er verder keurig uit.
Wat een kadootje deze plek! Geen voorzieningen, maar het is heel rustig, zo goed als recht. En het uitzicht is werkelijk fenomenaal!
Wat een mooie camperplaats, alles tip top! Zelfs een prima droogmolen met knijpers voor algemeen gebruik. Van harte aanbevolen! Hartelijke groeten, Lútsen & Ankie
Mooie cp, van alle gemakken voorzien in een prachtige omgeving. Jammer dat projectontwikkelaars hun gang kunnen gaan hier.....
Sluit me van harte aan bij de andere reviews. Succes met de laatste loodjes van de opstart, wij komen graag terug.
Lekker gegeten! Vriendelijk personeel en mooi klassieke inn. Geen voorzieningen, en je kunt er niet even wandelen. Maar verder voor een nacht prima.
Voor een parkeerplaats een prima plek. Er zijn veel plekken zelfs! Wij stonden samen met maar liefst 13 campers her en der over het terrein verspreid. s’Nachts stil. Op 200 mtr de mooie cathedraal en op 300 mtr het marktplein waar iedere avond om 9 uur een hoorn wordt geblazen. Publieke toiletten (meerdere vlakbij) vielen mee. Ook ruimte voor afval. Verder geen voorzieningen.
Mooie camping! Ruime, verharde plaatsen met, als je geluk hebt, direct uitzicht over zee. Modern en schoon sanitairgebouw dat groot genoeg is voor het mogelijke aantal gasten waardoor je nooit hoeft te wachten. Lekker warme douches. 6 moderne wasmachines ( 9 kg, ja echt!) en 4 drogers, waardoor je daar ook nooit in de rij staat. 2 £ voor een was- of droogcycle. 30 £ is all inclusive (ook stroom en prima wi-fi voor wie daar behoefte aan heeft)
Prima plek. Verharde en zo goed als rechte ondergrond. Ruimte voor meer dan 20 campers met voldoende ruimte voor jezelf. Prachtig uitzicht, mooie wandelmogelijkheden en even opfrissen in het riviertje. (heel prettig voor mijn benen die vol met beten van de midgies zitten…)
Sluit me aan bij de andere reviews. Terrein is inderdaad nog in ontwikkeling en zonder sanitair. Tarief is nu £15, elektrisch kan voor £3. We hebben nog niet ontdekt waar/hoe je betaalt....
Prima plek. Vannacht gestaan, was heerlijk rustig. Er kwamen nog 3 campers bij, daarmee was de parkeerplaats wel echt vol. Fantastisch uitzicht!
Rustige plek, vlakbij de brug naar Skye. De ondergrond is wat onvlak. Het is het startpunt van mooie rondwandelingen.
Prima camping, direct aan de Moray Firth! Voorzieningen schoon maar gedateerd, 2 nieuwe douches bij de receptie. Wij trekken 4 weken rond, dus ik was blij dat ik toch even een wasmachine (betaald) kon gebruiken. Helaas voor ons geen dolfijnenshow, maar genoten van de plek. Aanrader!
Prima en rustige uitvals- en overnachtingsplek voor een dagje Edinburgh. Met de trein minder dan een kwartier, en een off peak retourticket bij de automaat van het station was iets van 4,60 - 4,70 £ pp.
Prima overnachtingsplek. Rustig en in een leuke dorpskern. Tearoom heeft heerlijke scones, nog niet eerder zulke lekkere gehad :-)
Prachtige plek! Sluiten ons graag aan bij de vorige reviews. Er kunnen wel 10 en meer campers terecht. Voor heerlijke aardbeien (tot mits juli) en frambozen (ook nu nog) beveel ik van harte de West Drumliah Fruit Farm aan die vlakbij Bonar Bridge een stukje heuvelop ligt.
Prachtig uitzicht op het haventje, en de Noordzee. Of is het de Atlantische Oceaan? Mooi om eb en vloed te volgen. Klein, er passen net 4 camperbussen hier. Geen voorzieningen.