@SnugBuz
- 2023
Deze inn staat te koop, en is nu al gesloten.
Prachtige plek, maar ik geef 4 sterren om op deze manier te laten weten dat kamperen nu niet is toegestaan. Dat kan vanaf september weer.
Op dit adres is geen camping.
Sluit me graag aan bij de review van Long & Lazy, we ervaren deze camping en omgeving identiek
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Goed onderhouden grote camping, waar je zelf je plaats mag kiezen. Uitzicht over de Atlantische oceaan! Modern, schoon en ruim sanitairgebouw. Ingang van het weggetje naar de camping is vanaf de A39, net naast de plek die de coördinaten aangeven. Er staat een klein bordje.
Vanmiddag zijn we langsgereden, maar de eigenaar gaf aan geen campervans of campers aan te nemen op zijn terrein. Bij deze dus! Wel jammer, want het zag er verder keurig uit.
Wat een kadootje deze plek! Geen voorzieningen, maar het is heel rustig, zo goed als recht. En het uitzicht is werkelijk fenomenaal!
Wat een mooie camperplaats, alles tip top! Zelfs een prima droogmolen met knijpers voor algemeen gebruik. Van harte aanbevolen! Hartelijke groeten, Lútsen & Ankie
Mooie cp, van alle gemakken voorzien in een prachtige omgeving. Jammer dat projectontwikkelaars hun gang kunnen gaan hier.....