@SoGuCd

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

We waren lange tijd vaste gasten, maar dat is niet meer zo! De prijs is drastisch verhoogd, het terrein wordt niet meer onderhouden, het is alleen maar modder. De water- en afvoer is verstopt. We hebben een auto en caravan, die we altijd op één plek parkeerden. Nu willen ze dat we extra betalen voor de auto. We hebben niet eens uitgeladen en zijn maar één nacht gebleven – en dat was de laatste keer!

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

deze plaats bestaat niet meer

De plaats is volledig bezaaid, onverzorgd en bezaaid... en niet door viervoeters. Wij komen hier niet meer. Veel campers rijden meteen weer. 13 euro zou oké zijn voor de locatie, maar dat kan niet!

Ik zal en kan deze plek niet aanbevelen. 1. de plaatsen zijn erg steil 2. VE niet geschikt voor grote voertuigen 3. Gastronomie de prijzen komen helemaal niet overeen met wat je krijgt 4e en dan voor een staanplaats met twee personen en twee nachten 86€ dat is niet aan te raden Dus nul sterren, nou ja, één ster omdat ik anders geen waardering kan geven.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Een geweldige plek, we werden hartelijk ontvangen door de tuinman en hij deed erg zijn best om ons de perfecte plek voor ons 14 meter team toe te wijzen, we hoefden niet rond te hangen. We voelden ons erg op ons gemak! TOP 👍 👍

de slechtste CP die we bezochten.

Vanaf vandaag kost de plaats €10 voor 24 uur, max. oplosbaar voor 48 uur, je kunt ook binnen 7 dagen maar 48 uur blijven. De dame van het regelgevend bureau kent geen genade en is erg streng, gebruik a.u.b. alleen de 6 aangewezen plekken, anders komt er een kaartje.

We waren altijd al enthousiast over zo'n mooie parkeerplaats, maar nu is die verplaatst, maar wel op zo'n manier dat we niet meer naar deze plek kunnen rijden. Veel te steil, de nadering zonder te raken is nauwelijks mogelijk en dan is de ingang steiler! Ik heb foto's toegevoegd en hoop dat je het goed kunt zien. niet geschikt voor grotere voertuigen. Ik kan het niet begrijpen om zo'n plek te bouwen.

Oh nou ja

hier zijn er geen, maar echt niets om over te klagen. ga zo door!!!