@SoMo2560
Iets duurdere camping. Goede om Sarajevo te bezoeken. Sanitair lichtjes verouderd, wel goede staanplaats. Reserveren nodig. Tip: wij namen taxi tot stad, valt mee in prijs .
we hebben er bijna een maand reizen en verschillende campings op zitten. Dit is veruit de beste, meest hartelijke, propere, goed onderhouden camping waar we kwamen. mooie staanplaats tss olijfbomen, prachtig nieuw zwembad en sanitair, dieren , speeltuin én hun restaurant nabij. We werden direct onthaald met een (gratis) drankje en aten tijdens ons verblijf peko in het restaurant. Gewoon top!We blijven hier langer en komen hier zeker weten terug
Prachtige camping, geweldige locatie aan de rivier. Prachtige grasvlakte voorzien voor de campers. Mooie houten hut om iets te drinken en restaurant. Wat een lekker, huisbereide maaltijden! Sanitair is ook mooi en proper. Ze bieden zelfs acticiteiten aan (raften, hiken naar NP,...) bij hun camping of vervoer om tot aan de activiteit te geraken. Ze willen dit op maat regelen voor de gasten (bevraag zeker prijzen). Kampvuur, hangmatten aan meer👌
Wat een mooie omgeving en camping met machtig uitzicht rondom, vlakbij NP Durmitor en Black Lake. Wat een lieve uitbater George!! Heel behulpzaam en gastvrij. Hij is bezig met al het sanitair te vernieuwen. Er is voldoende ruimte om af te wassen. Goede open staanplaats. Aanrader in deze omgeving!
Heerlijk (privaat) meer voor de kampeerders! Heerlijk gezwommen en gesupt. Grote troef, met verschillende stoeltjes rond, heel gezellig. Sanitair is verouderd, maar werkt en warm water. Lekker gegeten in de avond, moeder van uitbater kookt. 1 gerecht, kleine prijs. Aanrader!
Sitecode: 51985
Hele fijne camping in Virpazar! Op wandelafstand van het dorpje zelf. De eigenaar Nicolas is super behulpzaam als je info wil of als je zijn camperplek niet dadelijk vindt. Hij helpt je enorm voort! Zijn lieve moeder is ook een troef, heet je ook lief welkom. Ga naar deze camping als je Skadar Lake wil bezoeken en boek een boattour bij Bouttour Flora. Nicolas biedt dit aan, om 8 uur in de ochtend. Een toer vol uitleg om een geweldig goede manier!
Goede, grote (en iets drukkere) camping, iets kleinere plaats maar hadden niet gereserveerd. Baas zocht dadelijk goed mee naar mogelijkheden! Ideaal voor enkele dagen strand met de kinderen. Goede sanitaire voorzieningen. Strand vlot bereikbaar achteraan camping. In de buurt van Petrovac.
Hele fijne camping op wandelafstand van de zee. Ideale camping om naar Dubrovnik te gaan, bus stopt aan de camping. Goede sanitaire voorzieningen en voldoende ruimte als kampeerplaats. Zelfs keuze uit zon/schaduwplaats bij aanvang. Hier zouden we zeker terug komen!
Rustige, basic campspace in de natuur. No nonsense. Eerlijke uitbater, je komt voor de rust. Als je enkel gesteld bent op luxe, dan zoek je best verder. Hij is heel inventief en maakt alles zelf om mensen vb. van basic water, stroom te voorzien. Hij maakte zelfs recent zijn zwembad zelf. Er is ook een ruimte waar je kan samen zitten en stenen kampvuur. Smalle, steile toegangsweg, de laatste 200-300 m grind, iets grotere uitdaging met grote camper
Vriendelijke mensen!! Heel gastvrij dat we enkele tomaten van hun oogst kregen! WC en douche proper, doucheslang zelf vast te houden. Rustig gelegen en schaduwrijk te midden van mooie landschap.
Zot mooi en rustig! Geweldige proper sanitair, afwasplaats. Zalig zwembad, je merkt dat dit goed onderhouden wordt en met zeer weinig chemische producten in, niks geur/chloor te merken. Zo rustgevend tussen de bomen en ook wat spelelementen voor de kinderen aanwezig. Iets verouderd, maar waren nog bezig met wat aanpassingen van andere wip e.d. Kookplaats met afdak & ruime zitplaatsen, met elektriciteit. Lokaal olie, wijn/snaps te proeven/kopen.
Ideale ligging nabij Mostar! We konden met de bus gaan, maar wandelden de 3 km gewoon te voet. Groot pluspunt. Ruime, rustige en veilige camperplaats. Geen omgevingslawazi en hoofdbaan is ook rustig 's nachts. Voldoende bewegingsvrijheid tussen de campers. Voldoende douches (zie ook zijkant buitendouches) en wc's. Check deze ook binnen in het gebouw zelf, daar heb je er nog. Afwasplaats is buiten voorzien.
Geweldige camperplaats voor ons gezin met drie tieners! Propere camperplaats en sanitair, voldoende plaats, met een sportpark erbij (van dezelfde eigenaars). Zwembad en sportfaciliteiten (tennis, padel zijn betalend/niet inbegrepen, maar zeker wel aan te raden. Voetbalveld, badminton, volleybalveld en speeltuin zijn alvast gratis te benutten. Bushalte vlakbij (2 per uur) om Maribor te gaan ontdekken. We komen hier zeker terug!
Mooie locatie, dicht bij centrum en de zee. Plaats vrij te kiezen. Eén sanitair gebouw met toegangscode. Douches en wc's beetje verouderd maar proper. Geen wifi. Prijs was 25 euro voor 2 personen per nacht, alle voorzieningen inbegrepen. Geen toeslag voor kinderen.